Vierailija

Siis onko takana jotain muutakin kun nainen sanoo omalle puolisolleen että tota et sit syö siinä on liikaa sokeria tai se on liian rasvaista, toista palaa et ota jne.

JA myös yleensä pukeutumisen, tota et kyllä laita ihan karsee jne.JA mies kattoo Hoo moilasena et mitäs nyt.. et mikä nyt taas tuli, sit naama punasena nolona tekee niin kuin vaimo sanoo.Mulle on ihan sama siis et vaikka joku toista näin määrää jos kerran on ihan tossu ja antaa toisen määrätä. Eniten mietityttää et mikä siinä on. Miksi joku käyttäytyy toista kohtaan noin? Miks joku haluaa määrätä puolisostaan. Siitä mihin menee mitä tekee jne. Miten pukeutuu ja mitä suuhun laittaa.

Sivut

Kommentit (37)

7, ymmärsin sun viestin.:) Mutta tuli sit kirjotettuu muutakin siihen samaan viestiin mitä en suoraan sulle tarkottanut.13, puututko muuhunkin miehesi tapoihin, syömiseen, siivoamiseen, pyykin narule panosta.. siis kaikkeen. En ny tarkota sitä etteikö vois niistä makuasioistakin keskustella ja sanoa toiselle että mun mielestä tuo paita on hienompi ja istuu sulle paremmin.Tarkotan sitä tyyliä miten jutellaan toiselle. " ET kyllä tota ainakaa laita, eikö sulla oo silmää ton enempää, aina vääntämässä noita rumia paitoja jota oot vuosi sitte ostanu, laitat ton toisen se on hienompi." Näkee että miestäki harmittaa, joskus tosissaan jupisee vastaan tai sanoo ekaks et mut ku pidän tästä ite enemmän.. mut lopuks tekee niin ku nainen sanoo.Mikä siellä pohjalla tai pohjimmainen syy on tuommoseen käyttäytymiseen? Siis mikä naisella on vikana?

Minä määrään mitä syödään, näin karkeasti sanoen. Joskus annan löysää narua ja mies saa ostaa vaikka perunalastuja ;)Syy tähän on se, että meillä miehellä ei ole _yhtään_, ei siis tipan tippaa itsekuria syömisen suhteen. Jos on herkkuja, niin se vetää niitä kaksin käsin. Kasviksia ei söisi, jos en " pakottais" .5 ensimmäistä avioliittovuotta annoin miehen syödä oman päänsä mukaan ja sen seurauksena paino nousi ja kolesteriarvot kohosi, samoin verenpaine. Sitten mulle riitti ja aloitettiin tää uusi systeemi.Mies laihtui, kolesteroli ja verenpaine tippui. Ja mies on itsekin sanonut, että parempi näin... Tokikaan en missään juhlissa sano, että kuule ukko, et ota sitä täytekakkua =) Juhlissa ja kylässä syödään mitä tarjotaan niin paljon kuin kukin haluaa. Mutta arkena kotona minä määrään, mitä kaupasta kotiin kannetaan ja suuhun pistetään.Vaatteista ei tarvi määrätä kun miehellä on hyvä maku ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos päätösvalta olisi minun, mieheni olisi hoikempi ja TERVEEMPI.

Hän haluisi itsekin laihtua, mutta ei jaksa, eikä osaa tehdä asian eteen mitään. Koska minä teen meillä ruuat, niin pyrin myös tekemään ne terveellisesti. Tekisin terveellistä ruokaa, vaikka ylipainoa ei perheessämme esiintyisikään.Mutta, en rupea miehelleni asiasta naputtamaan. Hän on oppinut huonot tavat jo kotoa. Jos ei aikuine mies hallitse ja osaa hillitä himojaa, niin syökööt, mitä syö ja olkoot lihava ja kärsikööt sivuoireista.

Eipähän ole minun ongelmani (kunhan ei vaan kuolisi pois=).

Sitä ei jaksa ymmärtää kun nainen on toisen ekaks huolinu ja halunnu niin miks sit pitää alkaa toista muuttaan? Miksei voi antaa toisen elää omallakin tavalla.

tai miks ukko alistuu?

Kukapa sitä kumppaniaan sydän- ja verisuonitautien takia haluaisi maan loveen laskea ennen aikojaan? Ne huonot ruokailutavat ovat opittuja, joten niistä voidaan myös oppia pois. Eikös vain ap?Pukeutuminen on ihan oma juttunsa. Huonolla pukeutumisella ei kai kukaan elinvuosia menetä.Kummallisista asioita taas meuhkataan ja terveellisen elämän kannattajista nipohirviövaimoja tekemällä tehdään. Otapa vähän iisimmin ap, stressireaktiot varmaan sinun kohtaloksesi muuten koituvat. Anna meidän perheen jyrsiä jokapäiväinen porkkanamme.

naisen tai miehen käyttäytymään noin, yksi voisi olla huono itsetunto.Muitakin syitä voi olla, sen tiedän että normaalia ei tuommonen ole.

hakeeko nainen jotenki siinä huomiota itselle, " huomaa nyt mutkin" ? Vai onko kauhee kontrollifriikki, tai pelkääkö et mies lihoo ja näyttää rumalta, rumat vaatteet jne. Pelkää mitä muut ajattelee?Vai onko vaan tarve käyttää valtaa? Komentaa, alistaa? Mistä tuommonen johtuu.Mä en kestäis jos mun mies olis niin tossu et tekis kaiken mitä mä sanon, tai jos alkasin itse olla niin tossu et tekisin niin ku mies määrää.Mun mielestä ihminen valitsee itse omat vaatteet kaapista ja kaupasta, mikä miellyttää mua ei välttis miellytä mun miesta.Ja ei tulis mieleenkää kylässä sanoo miehelle kahvipöydässä et tota sit et saa syödä jne. Tai yks pulla vain. MAkkaraa et kyllä leivälle laita jne.

mut kun ei se mun mielestä toisen tehtävä oo määrätä ja sanella. Se laihuttaminen ja itestä huolehtiminen lähtee ihan itestä, kehitysvammaiset on sit erikseen, mutta että täysjärkistä ihmistä huolehitaan kuin pikku kakarasta. Sit laitetaan sanatki miehen suuhun valmiiks, tyyliin: " sit sitä ja sitä ei siellä saa puhua ja se on hienompi ihminen sille sanotaan näin ja niin.." jneKoittaako nainen kouluttaa?Kellään kokemusta mikä ajaa ihmisen tommosiin tekoon?

Esim. mies ei osaa laittaa mitään muuta kuin spagettia ja jauhelihakastiketta, joten mä laitan ruuan melkein aina -> mies syö melkein aina sitä mitä mä olen päättänyt laittaa. Mies ei tykkää käydä ruokakaupassa mutta minä tykkään -> kaapissa ei yleensä ole naposteltavaksi mitään muuta kuin sellaista mitä minä olen halunnut ostaa. Mies ei jaksa käydä vaateostoksilla -> minä ostan sille vaatteita joista itse pidän. Mies ei saa aikaiseksi kutsua meille vieraita tai järjestää juhlia -> meillä on juhlia silloin kun minä haluan ja meillä käy vieraina ihmisiä joista minä pidän.

nyt tallasia yksittäis tapauksia.. esim tupakan polttoa, tuo on mielestäni ymmärrettävää, se häiritsee myös saman katon alla asuvaa.Mut siis et joka ikisestä asiasta naputetaan, määrätään ja kontrolloidaan.. mitä se semmonen elämä on. MIksi ajaudutaan semmoseen tilanteeseen?Kyselen josko voisin paremmin ymmärtää tätä kaveriani ja sietää häntä paremmin..

ap

ukot nyt sattuu olemaan nössöjä ja haluaa itelle kakkos äitin, äitin joka huolehtii ja sanoo miten toimitaan. Kokevat ehkä turvaa vaimon rinnalla kun vaimo aina tietää ja osaa? :)

ukot nyt sattuu olemaan nössöjä ja haluaa itelle kakkos äitin, äitin joka huolehtii ja sanoo miten toimitaan. Kokevat ehkä turvaa vaimon rinnalla kun vaimo aina tietää ja osaa? :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat