Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (34)

Olen kokeilut jo vaikka mitä keinoja, mutta eipä ole apua ollut! Esim. ilmastointiteippi on liimoineen heti sukassa kinni, kun jonkin aikaa kävelee...Kiva kesälläkin hipsutella paljain jaloin, kun saa varoa ettei kukaan näe tuota kammotusta :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin toki se on hankalaa. Mutta on muitakin tuotteita, kuten pullo jolla voi jäädyttää syylää. Tai voihan sen ilmastointiteipin päälle laittaa vaikka laastarin, niin ei kiinnitä huomiota niin paljoa.

Edes lääkärit eivät leikkaa tai kaiva niitä pois. Joten en suosittele, jos et halua kaivaa siis myös tervettä kudosta (eli leikata palaa ihan normaalista ihosta yms pois verisuonineen.) Jos terve järki ei estä sitä tekemästä, niin yleensä viimeistään kipu.Apteekista saa paljon eri tuotteita syylän poistoon. Ja yksi erittäin tehokas, mutta halpa, on ilmastointiteippi. Pala sitä syylän päälle ja vaihto n. kerran kaksi viikossa kunnes syylä on pois. Toimii erinomaisesti.

kunnes syylä on hävinnyt.Tuosta syylän kaivamisesta: Syylää on oikeastaan mahdoton saada kaivamalla ihan kokonaan pois, joten se jää kasvamaan uudestaan. Toisaalta suuri osa syylistä (ainakin osalla ihmisistä) katoaa ihan itsestään, joten on ihan mahdollista, että kaivamisen jälkeen syylä on kadonnut, tosin todennäköisesti ihan yhteensattumana. Ei varsinaisesti kaivamisen ansiosta.

Leikkelin sitä kynsisaksilla välillä pienemmäksi tai viilailin, lopulta katos itsestään. Yksi päivä vaan huomasin että, hei, eihän täällä olekaan enää mitään =)

Itse olen poistanut syylän onnistuneesti jalkapohjastani, ensin leikkasin pään saksilla ja sitten repäisin pinseteillä reunasta, syylä lähtikin yllättävän helposti, pieni kuoppa jäi jalkaan. Lähti eikä ole 10v jälkeenkään palannut. Sormesta leikkasin tänään pienen syylänalun, mutta en saanut leikattua tarpeeksi syvälle, luulen että kasvaa takaisin. pitäisi olla pienemmät ja terävämmät sakset. Sille joka pelkäsi kipua: Kyllä lapsen synnytettyäni kestän hyvin vaikka miljoona syylänleikkausta, siihen verrattuna lastenleikkiä. Vertaan sitä esim. tulehtuneen finnin puristamiseen, suurinpiirtein yhtä kivuliasta mielestäni. Tietysti pitää desifioida väline ja syylä ennen ja jälkeen hyvin.

Minulla oli joskus syylä sormessa ja repäisin sen irti. Sattui aivan älyttömästi ja verta tuli todella paljon. Sormeen tuli parin millin syvä kuoppa, josta ei tosin ole mitään arpea jäänyt.

Lueskelin kaikkia syylänpoistovinkkejä mitä löysin, ja yhdistävä tekijä on happo: etikka, sitruuna, etikassa uitettu sipuli, salisyylihappo, aamusylki, soodavesi...

Seitsemän vuotiaan jalasta lähti kivulias syylä parissa viikossa: Kun Verruxinilla oli saatu kova nahka pois syylän päältä, pantiin kolmena iltana pumpulipuikolla etikkaa ja ihoteippi päälle. Jalka alkoi kutiamaan kamalasti, joten etikkakäsittely lopetettiin, mutta reilun viikon päästä syylä irtosi. Jäljelle jäi vain iso monttu. Voi sitä riemua!

Jos meinaat että sulla on känsää syylän ympärillä osta känsäkynä niin sillä se lähtee.Mulla on ittelläni oikeassa kädessä syylä mutta ei sen ympärillä oo känsää.Mä käytän Wartneria ja se auttaa aika paljon mut,silti se kirpaisee hieman. Kun laitoin sitä ekan kerran.Mulla on myös suussa rakko mut jos ostat apteekista rakkolääkettä muista kysyä kivutointa lääkettä.Nimittäin mä en huomannut kysyy sitä niin se sattu ihan v***.Muistakaa myös kysyy kivutointa syylälääkettä tai muuten se voi sattuu ihan pirusti.Te saatte leikata syylänne irti tai kaivaa sen pois mutta voin kokemuksest sanoo ettei se yhtään auta.Oon pari kertaa yrittäny leikat mun syylän irti ja,no ei se yhtään auta.No kirjoitan pian lisää terkuin syylänkaivaja.

Auttoi loistavasti syyl end. Aiemmin kokeillut apteekin tuotteet eivät poistaneet. En olisi alkanut kaivamaan tai leikkaamaan, kun kipeä oli muutenkin.

Itselläni on ollut useampia syyliä. Uudemmat olen saanut poistettua systemaattisesti leikkaamalla (ei jälkeäkään syylästä eikä jäänyt arpia), toisiin olen käyttänyt ensin Verruxinia ja kun iho on ollut tarpeeksi pehmeää olen leikannut (tehnyt useampaan kertaan). Jotkut syylät ovat olleet sinnikkäämpiä, mutta taas olen pari niistä saanut katoamaan. Joskus tullut verta ja sattunut, mutta ei kovinkaan paljon. Olisin muuten käyttänyt vain Verruxinia, mutta itselläni on vaikeus antaa kalvon olla tarpeeksi kauan.

Mulle ilmesty sormeen syylä. Hain edellispäivänä apteekista jäädytysainetta. Annoin olla muutaman tunnin ja laitoin vielä jesarin päälle. Eilen aamupäivällä poistin teipin. Hioin syylää viilalla ja jesarin pala päälle. Toistin yht kolme kertaa tota hiomista.. Tänään aamulla jesarin alla oli vain parantumaan lähtenyttä ihoa, ei mustia pisteitä. Syylä lienee kuollut..? Toivotaan ainakin...

Mulla oli noin vuosi sitten syylä pikkusormen taipeessa oli aika iso ja peittelin sitä aina.. Kerran Se repäsin juuria myöten pois ihan pikkasen verta tuli.. Ei ole tullut lisää syyliä eikä kasvanut takas :D

Lapsellani oli paha känsä jalkapohjassa. Terveydenhoitaja varasi ajan leikkaukseen mutta kun mentiin niin lääkäri sanoi että kokeilkaa ensin osterivinokasta. Kokeiltiin ja känsä lähti melko pian. Kannattaa kokeilla tätä ensin eikä jäädä kärsimään. Ilmeisesti ei tepsi kaikille mutta suurelle osalle kuitenkin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat