Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ja nyt eikun jotain jääkiekkoilijaa jahtaamaan, eihä nyt missi voi jonkun tavallisen

tallaajan kanssa olla, eihän sellainen ymmärrä noita julkisuuskuvioita ollenkaan!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eikä tykännyt kun tyttöystävä pääsi suuren maailman makuun. Minusta tämä uusi missimme on kyllä ehtaa seiskajulkkis-ainesta, varmasti saadaan vielä monet hyvä lööpit!

Satu Tuomisto ehti seurustella poikaystävänsä Juhan kanssa neljän vuoden ajan ennen kuin missivuosi muutti kaiken.



- Ajanpuute alkoi stressata ihan hemmetisti. En sanoisi niinkään, että kipinä väliltämme olisi kuollut. Yhteyttä toiseen ei vain kesken työpäivän voi juuri pitää, sillä jos alkaisin kuvauksissa puhua puhelimeen, näytettäisiin aika pian ovea, Satu kertoo Iltalehden juhannusnumeron haastattelussa.



Ajatus erosta alkoi itää poikaystävän kanssa keskustellessa. Vapun jälkeen Satu siirsi tavaransa yksiöön Helsinkiin.



- Ero on ollut vaikea ratkaisu, onhan tämä rankkaa. En kuitenkaan usko Juhan olevan mistään katkera. Hän on aikuinen ja fiksu ihminen. Välimme ovat pysyneet hyvinä.



Satu on parhaillaan edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailussa. Juhannus- tai sen enempää kesäheilakaan ei kiireisellä sinkulla ole hakusessa.



- En todellakaan etsi mitään miestä itselleni. En eronnut siksi, että pitäisi saada joku uusi. Keskityn täysillä töihini. Nyt on niin paljon helpompi lähteä vaikka työkeikoille ulkomaille, kun ei tarvitse miettiä, kenen mielen siinä pahoitat.

työpäivän? Kuinka monet aikuiset soittelee kumppaneilleen kesken työpäivän muita kuin lyhyitä asiapuheluita? Suhdetta hoidetaan muulloin ja jos se ei onnistu niin parempikin erota.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat