Vierailija

On harvinainen nimi, ja hesarissa oli lapsemme kasteilmoitus. Täällä oli sitten haukuttu ja ihmetelty? nimivalintaamme.Kyllä on aikuiset ihmiset säälittäviä, muuta en voi sanoa!

Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Mä olen tälläisellä palstalla ensimmäistä kertaa, en ole aikaisemmin tästä kuullutkaan, vaikka lapsia mulla on jo kolme.Mä en nyt jaksa ruotia kaverisuhdettani täällä. Sitä vaan ihmettelen että miten aikuiset ihmiset on noin ilkeitä, ei ole ihmekään että nykyään lapset on samaamaata, kun kotoa saavat noin ruman mallin.
täällä :D Joo niin varmaankin

Vierailija:

Lainaus:


Mielestäni vastuutonta laittaa erikoinen nimi sen takia kun vanhemmat siitä pitävät, tyyliin Jeesus, Vampyra, Nasu-Petteri, jne.

Itse testasin nimiä valitessani mikä on av:n reaktio nimivalintaani. Valitsin sen nimen, joka aiheutti isoimman ryöpyn haukkumisia. Nimi oli minusta kaunein. Täällä tyttöjeni nimet haukuttiin mannenimiksi. Eipä tarvitse pelätä kahden eloveena-tytön äitinä että heitä nimensä perusteella manneiksi luultaisiin. Kasvatuksella toivon vaikuttavani siihen ettei luulla käytöksenkään puolesta. ;o)Voi miten helppoa onkaan, jolleivat tulevat koulukaverit keksi muuta kiusaamisen kohdetta, kuin nimi. Itsellänikin on erikoinen nimi eikä siitä kyllä koskaan ole minua kiusattu.Minusta kommentti " kiusataan erikoisen nimen vuoksi" kertoo vain ja ainoastaan, kyseisen kommentin esittäjän heikosta itsetunnosta.

Kuitenkin osasit viestissä 12 hienosti allekirjoittaa -apEn mä ainakaan ennen tiennyt, mikä ihme ap oikein on. Mutta ehkä tämä ap sitten tiesi:)

Mun kaveri ei oo vieläkään suostunut/kerennyt/muistanut täällä käydä, vaikka olen kuinka houkutellut, oikein harmittaa. Mutta tulee se päivä vielä joskus..Ap:eelle sen verran että, älä välitä. Täällä nyt on kaikkea paskaa joukossa, ei sille mitään voi.

Miks pitää ryhtyy kikkailemaan? Must ainakin on niin säälittävää yrittää väkisin vääntää jotain nimeä, mikä kuulostaa sitten kikkailulta.

Nyt tulit tänne itkemään et ei saa kiusata, kait olet varautunut kulkemaan lapsesi kanssa koko hänen elämänsä vahtimassa ettei joudu kiusatuksi..


Tuo lyhenne ap on kyllä käytössä muillakin keskustelupalstoilla kuin täällä. Esimerkiksi Elli-palstalla.

" Varmaan joo ekaa kertaa

Kuitenkin osasit viestissä 12 hienosti allekirjoittaa -ap"

Eiköhän se ole ihan täysin samantekevää, mitä muut pitävät lapsen nimestä? Niinkuin on täysin samantekevää mitä muut ajattelevat ylipäänsä mistä tahansa, ei kai nyt tuollaisesta voi kukaan nokkiinsa ottaa?

Mutta kyllä mä voisin kuvitella että se loukkaa kuiteski. Kyllä mä ainakin pahoittaisin mieleni, jos täällä joku ihan aloituksen tekis lapseni nimestä, ja vielä erittäin mollavaan tyyliin, ja sitä sitten muut tulisivat myös haukkumaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat