Onko teistä oikeasti ruma ja hoikka nainen kauniimpaa katsottavaa kun lihava ja kauniskasvoinen?

Vierailija

Itse olen todella kauniskasvoinen lihava nainen(vaikka itse sanonkin). Olen viime aikoina kiinnittänyt huomiota esim. tämän pihapiirin naisiin. Lähinnä hoikkiin äiteihin. Ennen en ole naisia katsellut arvostelu mielessä mutta ihan mielenkiinnosta nyt olen ihan kyylännyt hoikkien naisten pukeutumista ja lähinnä kasvoja. Tälläiset ovat havainnot pihapiirin hoikista naisista.Naapuri A: Kahden lapsen äiti. Alle 170cm ja painoa ehkä 50-60kg. Pukeutuu pihalle tuulipukuun(ihan kivan näköiseen), ei meikkaa pitää hiukset saparoilla(peppi tyyliin). Vaaleat puolipitkät hiukset. Kauppaan yms. mennessä pukee farkut ja tämän tuulipuvun takin. Ei meikkaa juurikaan koskaan. On ihan tavallisen näköinen nuorehko nainen. Pienet silmät, oudon kapea nenä ja pienet ohuet huulet. Pieni kaksoisleika.Naapuri B: Ilmeisesti 4 lasta hänellä. Ikää 35-45vuotta. Hoikka ja pituutta varmaan 175cm. Mustat hiukset, ajanut lähes piikkisiiliksi :O ja jos voi sanoa niin oikeasti todella ruma nainen. :/ Koukkunenä, pienet tihrusilmät ja viivasuu. Kaunis kroppa kyllä!Naapuri C: Hoikka, pitkä blondi. Perus suomalaisen naisen kasvot mutta valitettavasit hänellä on hirveät pullaposket. Meikkaa turhankin paljon ja hiukset ovat oikeasti ihan keltaiset(värjätyt). Pukeutuu hameisiin usein ja farkkutakkiin. Ei lapsia hänellä.Naapuri D: Pyöreähkö keski-ikäinen nainen jolla kaksi lasta. Sanoisin karkeasti että 166/73. Tukka on räjähtänyt kiharaparvi ja tukkaväri on kulahtanut punainen. Ei meikkaa ja on muutenkin todella epäsiistin näköinen.Naapuri E: Urheilullinen, kiinteä kroppainen brunetti. Lyhyt tukka, silmälasit. Peruskasvot. Ilmeisesti joku himo liikkuja kun käy lenkillä 6*päivässä. Mies on illat aina menossa. Kaksi pientä tyttöä on heillä. Pukeutuu verkkareihin ja toppatakkiin. Postin hakee yleensä karmeassa kylpytakissa... :OPelastaako näistä ketään se että on hoikka(ulkonäöllisesti)? Itse koen olevani kyllä siistimpi ja huomattavasti kauniimpi kasvoilta kun kukaan näistä naisista vaikka lihava olenkin.Että se siitä hoikkien viehättävyydestä. Ei se hoikkuus aina tarkoita sitä että olisi jotenkin hyvännäköinen/siisti.En nyt kumminkaan väitä että aina hoikat naiset olisivat tämän näköisiä.. Mutta kyllä suomalainen nainen on harvoin kauniskasvoinen ja hoikkuus ei kyllä minusta ainakaan yhtään pelasta tilannetta/auta tilanteeseen.

Sivut

Kommentit (23)

että arvostelet ja olet kyylännyt tosi tarkkaan kaikki naapurisi. Minusta todella harva ihminen on ruma. Vaikuttaa vähän siltä, että sinulle on ongelma kiloistasi ja yrität nyt hakea jotain lohtua täältä. Mitä vanhemmaksi tulee sitä rumemmalta lihava näyttää, kun paikat alkavat roikkua. Nuorena pieni pyöreys ei niin haittaa. Sama kyllä myös liian laihuuden kanssa, eli näyttää ihan näädältä ja on liian laiha olemus ja rypyt korostuvat.

Olen myös tavannut paljonkin oikein kauniita hoikkia ja enemmän rumia lihavia, tai vähemmän kauniita, ikäistään paljon vanhemman näköistä ja oloista.

ja ovat ikionnellisia siitä, että hoikat ihmiset eivät ole kasvoiltaan välttämättä kauniita (eivätkä toki vartaloiltaankaan).Kyllä aivan ehdottomasti suurin osa ihmisistä pitää lihavuutta rumannäköisenä. Minä en voisi mennä sänkyyn lihavan miehen kanssa vaikka sillä olisi kuinka komeat ja ihanat kasvot (mikä on lihavalla mahdotonta, eivät rasvan pyöristämät kasvot ole koskaan ylettömän kauniit). Lihavuus on ehkä vastenmielisin ominaisuus, ikävämmän näköiset kasvot valitsen jos on pakko valita " lihava" tai " ruma" . Ihravuoren kanssa muhinonti on mahdoton ajatus.

Ja väitetään että kun on hoikka niin kaikki miehet haluaa ja kuolaa perään. Totesin vain että vaikea uskoa että näitten kuvailemieni naisten perään kovin moni mies kuolaisi. Kovin tavallisia ovat.Uskon että enemmän miehet kuolaa kauniiden naisten perään ja kauneus tarkoittaa=kauniita kasvoja, kaunista olemusta, kauneutta joka löytyy sisältä(terve itseluottamus). Kauneus ei minusta ole=hoikkuus.

Kyllä nyt olen kyylännyt ihmisten silmiä ja neniä ja suita. Katsonut mikä tekee ihmisestä kauniin ja mikä ns. ruman. Kauhea sana tuo ruma.. Ehkä voisi kirjoittaa vähemmän kaunis nainen tai tavallinen enemmin kun ruma.Minulla ei muuten ole kiloista huolimatta kaksoisleukaa eikä pullaposkia(jos pistäisin kasvokuvan vaikka nettiin niin kaikki veikkaisi että olisin todella hoikka koska minulla näkyy myös poskipäät). Sen sijaan monilla hoikilla ystävilläni on. Sekin on paljon kasvojenluustosta kiinni. Ihra kun joillekkin kertyy ns. kauniimmin kun toisille. Mulla on yksi 47kiloinen ystävätär jolla on ihan kauhea kaksoisleuka(tietää tämän itsekkin ja häpeää sitä). Ja yksi ystävätär jolla on todella possunkasvot vaikka on upea kroppainen nainen noin muuten. Silmät on oudosti todella pienet ja sisällä päässä.

että lievääkin ylipainoa(olen 170 cm/70kg) saa muka kaverit arvostella avoimesti tyyliin " miehetkin olisivat kiinnostuneita jos olisit hoikka" . Siis pyöreän ulkomuotoa saa avoimesti mollata vaikka itsellään on ne pienet silmät ja pitkä nokka(joista ei tulisi mieleenkään sanoa tietenkään). Kyllä monesti on leuka loksahtanut kun baarissa miehet ovatkin kehuneet minua kauneimmaksi koko seurueesta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat