Vierailija

.

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta maantieteellisesti osa Afrikkaa. Ihan samalla tavalla kuin osa Venäjästä on Eurooppaa ja osa Aasiaa, ja samoin on Turkki. Ja Grönlanti kuuluu Tanskalle mutta on maantieteellisesti Pohjois-Amerikkaa.

Eikös tän mukaan Ahvenanmaakin sitten kuuluisi Afrikkaan ennemmin kuin Ruotsiin vaikka onkin eurot? tai siis eihän siellä ole palmuja, mutta kun se onkin irrallaan Ruotsista.

Ahvenanmaa kuuluu maantieteellisesti Skandinaviaan, ei Afrikkaan tai Ruotsiin. Saarenmaa kuuluu Aasiaan, koska Viro oli aikaisemmin Aasiaan kuuluvan Neuvostoliiton aluetta. Parasta olisi jos kaikki saaret vois itse päättää mihin kuuluu, ettei kävis niin kuin Ukrainassa.

Hannes

Entä Ranskan Guayana Etelä-Amerikassa? Antilleilla sijaitsevat Guadeloupen ja Martiniquen ovat myös Ranskan merentakaisia alueita ja kuuluvat kiinteästi Ranskan tasavaltaan ja näin myös Euroopan unioniin sekä euroalueeseen

Kolehmania

Höh...eikö Ranska olekkin yksi eu perustaja valtio joten tuolla logiikalla Ranskaan kuuluu myös iso-britannia ja ne osat Irlannista mitkä muutenkin kuuluu kaikille.

TuokoPuoko

Tämä kiinnostaa ja ajattelin, että jos lasketaan indoeurooppalaiset kielet ja jaetaan niistä latinaan pohjautuvat kielet irralleen, niin eikö silloin Ahvenanmaa, Kanariansaaret, sekä osa Föhn- saarista kuuluisi Eurooppaan? Kreikkalaiset kyriliinikirjaimin ei olisi sitten enää mihinkään mantereeseen kuuluva, vaan olisi lähinnä ajassa irrallaan liikkuva erillishallinto. 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat