Vierailija

Otin puoli vuotta sitten ampumalla korvalävistykset. N. Kuukauden jälkeen vaihdoin tilalle kultaiset renkaat. Vasen reikä on parantunut hyvin, onhan sekin välillä tulehtunut mutta aina parantunut. Oikea ei ole varmaankaan yhtää kertaa vielä kunnolla parantunut. Koko ajan reiän ympärys on kova varsinkin yläpuoli (välillä isompi alue välillä pienempi) korvalehden taakse tulee reiän viereen mätäpatti jos on pahasti tulehtunut ( välillä patti lähtee ja sitten tulee takaisin) puhdistan molemmat reiät samalla tavalla (desinfiointi aineella ja välillä suolaliuoksella) ja yhtä usein. Ainut ero on että nukun oikean korvan päällä. Oikea reikä on myös vähän ylempänä kun vasen ( lävistäjän moka ) mistäköhän johtuu että ei parane vaikka molempia yhtä paljon hoidan enkä räplää turhaan.

Kommentit (4)

itselläni on monia reikiä korvissa ja toiset parantuneet nopeemmin ja toiset hitaammin. joskus huomasin, juurikin esim. nukkuessa jos koru jää huonosti niin se ärsyttää reikää ja tulehtuu..ja muutenkin talvella jos pipo vääntää korua vinoon, tai jos koru on liian tiukalla. yms. kokeile pientä rengaskorua, jos nyt on tuommoinen missä on tappi ja takana se lukko, tai ketjukorua missä ei ole lukkoa ja suihkussa pyörittele sitten, että se märkä ja muu lika pääsee pois. desinfioi myös korut aina ennen kuin laitat ne. Itselläni joskus tuntui myös vaikuttavan oliko kulta tai hopeakoru. Ja ehkä kannattaisi kokeilla laittaa se harjotuskoru takaisin ja antaa ihan kunnolla parantua ja olla sen korun. Toki koska siinä on se tappi niin pitkä niin saattaa vääntää nukkuessa sitä korua, eli silloin ei ehkä kannata laittaa sitä takaisin. :/  Jos se tulehdus ei parane ni käy näyttää lääkärissä josko saisit antibiootit siihen, itselläni joskus meni parantumiseen vuosi, kun tuli tota mopokypärää käytettyä niin aina kun sen laittoi ja otti pois nii teki vähä huonoa korulle. Ja jos nyt päädyt tuommoiseen renkaan malliseen koruun, niin katso että siinä on sitä liikkumatilaa hieman. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ostettu ihan kunnon koruliikkeestä että pitäisi ainakin olla. Aattelin nyt koittaa nukkua selälläni. Renkaat on aika pienet. Olen nyt suolaliuoksella putsannut ja on parantumaan päin taas. Jos nyt parantuisi :)

Mulla on 20 vuotta sitten otettu reikä eikä sekään ole vielä parantunut. Kaippa tuo on yksilöllistä, keho hylkii korviksia enkä voi kauaa pitää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat