Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on 3 vuotias sekä 1,5 vuotias lapsi. 3 vuotias aivan innoissaan eikä mtn ongelmia. 

Mutta meille tuli eilen tosiaan koiranpentu, nuorimmainen pelkää koiraa :(. Ei ole ennen käyttäytynyt koirien kanssa näin. Tuttava perheellämme oli koira yksi kerta kylässä joka alkoi rähisemään yks kaks yllättäen niin että meidän neiti pelästyi ihan huolella. Tämän jälkeen emme ole  koirien kanssa ollut tekemisissä, tästä noin kuukausi aikaa. Ei käynyt käsiksi tai mtn vaan alkoi haukkumalla rähisemään. Aina jännittänyt hieman jos koira tullut lähelle mutta ei näin paljoa. 

Pentu kun tulee vähänkin lähelle niin alkaa jännittämään, välillä itkemään ja sylissä suurimman osan ja tietysti pidän jotta näkee ettei koirasta mtn vaaraa. On kyllä käynyt paijaamassa kun koira nukkunut tai on omassa pedissään mutta kun pentu lähtee liikkeelle ja tulee kohti, tulee lapselle paniikki :(. Tottuuko lapsi koiraan tai onko kellään täällä ollut samanlaista tilannetta. Asiallisia vastauksia koska ei olla tiedetty että jännittää noin paljon koiria. 

Kommentit (3)

Lapsi tottuu kyllä ajan mittaan, kunhan vain saa rauhassa ja turvallisessa paikassa (esim. vanhemman sylissä) tutustua pentuun ja totutella. Aikaa se voi viedä, mutta pelko hellittää kyllä vähitellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt on alkanut menemään hyvin. Tyttö uskalsi ekan kerran tuossa viime vkon perjantaina mennä lattia tasolle ja leikkiä ihan normaalisti. Eikä nyt häntä enää haittaa yhtään jos juoksee ja koira tulee perässä. Menee itse pennun luoksekkin, vie leluja tms :). Pentukin oppinut sen että jos kuitenkin liian liki menee niin jättäytyy taka alalle. Tosin tytöstä myös tullut vähän liian uhka rohkea. Saattaa läpsästä koiraa minkä tietysti heti kiellämme kun sen tekee ja olemme tarkkaavaisempia hänen suhteen. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat