Vierailija

Mieheni sanoi, että seuraaviin osallistut kyllä. Minulla on aika hyvä ääni, ongelmana onkin se että olen niin kauhean ujo äänestäni. Eilisessä idolssissa esimerkiksi kukaan ei yltäisi tasolleni! Humalassa uskallan vetää karaokessa ja laulella kotona yksikseen. Mut esimerkiksi meiheni edessä en! Missä vika? Olen laulanut aika paljon jo pienestä pitäen, kuoroissa yms. Olen ottanut yläasteella laulutuntejakin. Mieheni sanoo, että heitän hukkaan yhden mahdollisuuden jos en rupea laulamaan enempää.. Ahistaa kun pitää olla niin epävarma.

Kommentit (20)

Mut oikeasti sait ihan asiallista puhetta. Jos sulla ei ole rohkeutta niin et sinä siellä pärjää vaikka ääni olisi kauniskin. Ethän pääse edes eka vaiheesta jatkoon, jos et uskalla laulaa tuomariston edessä.

Mitään piipittäjiä ei jaksa kuunnella. Lisäksi jos olemus pyytää anteeksi läsnäoloaan se on heippa.Pärjätkäkseen täytyy hyvän laulutaidon lisäksi äänessä volyymia ja henkilössä karismaa.Joskus tuo karisma vie eteenpäin ja tästä esimerkkinä on Antti Tuisku joka ei ollut kummoinen laulaja mutta hyvä esiintyjä karismansa lisäksi. Toki onneksi kansa ei valinnut häntä voittajaksi ja paremmat pääsi finaaliin ja ne oli Hanna ja Jani. Janikin osaa laulaa mutta on jotenkin lösö ja siinä ei ole särmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


ääntä riittää ja se on kaunis ni ei asiasta voi kiistellä. Lisäksi olen kaunis. no ensi idolssissa nähään av-mammat.ap

B) En tiedä millainen äänesi on.

C) Nähty on monta mielestään hyvää laulajaa (jopa kavereiden mielestä) mutta ovat kuitenkin keskinkertaisuuksia.

D) Ujoutta ei kukaan kadehdi.

E) Miten olisi mahdollista kadehtia henkilön laulutaitoa jonka ei ole kuullut koskaan laulavan nuottiakaan.

F) En ole kateellinen kenellekään mistään, minun luonteeni on sellainen.Voithan pyrkiä laulajaksi jotain muuta reittiä jos olet todella hyvä. Todellisille lahjakkuuksille löytyy aina tilaa. Kävele levy-yhtiöön demon kanssa ja siitä se sitten lähtee. Onnea matkaan!

Täytyy olla myös itsevarmuutta, kypsyyttä, rohkeutta ja sopivasti nöyryyttä. Vastauksistasi päätellen sinulla ei ainakaan tällä hetkellä ole kypsyyttä siihen hommaan.

Mullekin on sanottu että mulla on hyvä lauluääni. Ja mieskin sanoi että mun pitäisi idolsiin osallistua, mutta kun lauloin singstaria, niin mieli kyllä muuttui monella! ;)

eniten häntä (ja minua) ihmetyttää ne, jotka tulee sinne mutta joista ei näe sitä omaa halua ja tahtoa tehdä sitä, siis että se laulaminen olisi ihan sielunpakko. Sitä lujaa tahtoa ilman sinne ei kannata lähteä, koska ok-äänellä varustettuja kuorolaulajia tää maa on pullollaan muutenkin.

No, itse tiedän osaavani laulaa. Minua jännittäisi laulaa tuomariston edessä, mutta en tarvitse viinaa siihen että osaan laulaa hyvin. Minusta idols on lähinnä säälittävä kilpailu johon luultavasti en ikinä osallistuisi! Ehkäpä joskus alan harrastelemaan enempi laulamista. Nyt minulla on ihan oikeakin työ.. Voi teitä mammat, ootte tosi kateellisia!!!ap

...että olen kehittynyt hurjasti laulussani ja moni ei uskonut, että osaisin laulaa yhtään :)

Siitäkös mulla itsetunto sitten kasvoi ja vaikka jännittää yritän laulaa muiden kuullen. ajatelkoot muut mitä lystään ja ei tietenkään voi kaikkia äänelläni miellyttää joku tykkää joku ei!

Mutta kehut ja esiintyminen kasvattaa todella paljon... Mulla olis kauhea himo mennä ens vuoden idolssiin.

Tämän vuoden idolssiin en mielestäni ole tarpeeksi kehittynyt :)

Sitä en arvosta, että tärkeintä on saada itsensä muiden nähtäväksi ja aivan sama mitä paskaa suustaan päästää - ei mitään musiikillisia intohimoja tai sanomaa, tai iloa, pelkkää " katsokaa mua kun olen kaunis ja taitava ja karismaattinen"

Ei se, että osaa laulaa kotona ja kuorossa, merkitse mitään. Vaan siellä koelaulutilanteessa TÄYTYY OSATA JA VOIDA LAULAA ja vielä paremmin kuin koskaan ennen. Kotilaulajiahan maailmassa riittää

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat