Vierailija

Kuukautiset menossa jo yhdeksättä päivää. Normaalisti kestävöät max 6 pv, ikinä ei ole kestänyyt näin pitkään. Mitähän ihmettä tämä on??

Sivut

Kommentit (17)

Vuoto on aika niukkaa, mutta ihan oikeaa vuotoa kumminkin. No hyvä, ettei nyt ihan leukemiaa tarvitse ensiksi pelätä, mutta täytyy varmaan käydä gynellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tätä tapahtuu ehkä kerran kahdessa, kolmessa vodessa max. Just oli kesäkuussa enenn lomia kuukautiset, jotka kesti yhdeksän päivää ja itsekin huolestuin, mutta lomalle oltiin lähdössä niin en ehtinyt lääkäriin ja sitten seuraavat olikin normaalit mutta niukat ja nyt on taas ihan tavallista.En tiedä, mutta eikö voi olla hormoonijuttu, stressi, valvominen väsymys laskee estrogeni tai keltarauhashormonitsoa ja se saa vuotamaan?

Yleisin syy on anovulatorinen kierto eli munasolu ei irtoa. Kivuttomat pitkät kuukautiset. voi olla tietysti jokin raskaushäiriökin eli jos se mahdollinen, on testi hyvä katsoa. Myoomat, endometrioosi oireilevat pidempään eli joskus pitkä vuoto ei näihin viittaa

stressi altistaa noille anovulatorisille kierroille eli ihan hyvin olet päätellyt että on hormonaalinen juttu. Harmitonta siis silloin tällöin

8

Kuuleekohan tätä kukaan? Mulla on nyt sellainen tilanne, että kuukautiset ovat olleet epäsäännölliset viimeiset puolivuotta. Sitä ennen tulleet aina lähes kellontarkasti. Nykyinen epäsäännöllisyys esiintyy epärytmisenä sekä pitkittyneenä vuotona. Kiertojen välissä tiputtelua. Meneillä olevat kuukautiset ovat kestäneet yhtä menoa jo 14. päivää.  Olen käynyt jo gynekologillakin, mutta mitään ei löytynyt. Jatkotutkimuksiakin on tulossa, mutta nyt kyllä ahdistaa tää tietämättömyys.

Ettei ois iskeny mummotauti...  Keltarauhashormonikuuri voisi auttaa, jos kierto mennyt raskauden&imetyksen jälkeen sekaisin. P.s. Käyttääkö kierukkaa, jos niin voi olla ettei se sovi..

No mulla aina kierto ollut normaali,kk alkamisessa ollut vain +-1pv heitto. Nyt alkoivat n.viikko liian aikaisin ja ovat nyt kestäneet yli viikon ,kun normaalisti vuotoa on 3-5 päivää. Kuparikierukka on,tosin kokonaan sisällä kun gynekään ei löytänyt naruja enää laisinkaan. Ultrassa näkyi kierukka kuitenkin omalla paikallaan. Voiko tämä jotenkin liittyä kierron lyhenemiseen ja kk kestoon ? Ikä 38v. kk kivut ovat aika vaikeat n. viikko ennen kk alkamista ja tissit kasvaa yhdellä koolla ja ovat tosi kipeät.

Peloissaan

Mulla on ollut pientä ruskeaa vuotoa elokuun alusta ja elokuun 20-syyskuun 20 runsasta verenvuotoa ja klimppejä, 10 päivää ohutta ruskeaa vuotoa ja syyskuun 30 päivästä asti nyt todella runsasta kirkkaanpunaista vuotoa ja klimppejä. Ei vaan lopu ja sain lääkäriajankin vasta 2 viikon päähän.

millon avun pariin

Voithan mennä suoraan naistentautien poliklinikalle. Jospa ottaisivat sinut vastaan.

Minä melkein olisin jo vaihdevuosi iässä. Minulla jäi tänä syksynä yhdet kk välistä. Alkaessa epätavallisen runsaat. Niukkeni, mutta ei loppunut. Nyt 15. vuotopäivä ja alkaa olla taas runsasta. Väsyttää niin kovin ettei ymmärrä.

Ilpukka

Siis mä ihmettelen nyt kans tota samaa mun siskolla on ollu nyt 4viikkoo menkat eikä ne oo viel loppunu mitä on meneillään pitäiskö silloin mennä lääkäriin vai odottaa et ne loppuu..??

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat