Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pyöreät ja pienehköt nännipihat. Koko sivuseikka, pienemmät ovat usein kauniimmat kuin suuret ja roikkuvammat. Vaatteet päällä isot kerää huomiota, alasti taas pienet näyttää paremmalta.

Tisseissä koko ei tosiaankaan ole se tärkein juttu. Mieluummin jopa sopusuhtaiset muun vartalon kanssa kuin liian isot. Tietysti isotKIN on kivat katsella ja niiden väliin on hauskaa pökkiä. Pystyt ja terhakkaat jos on niin ei tarvi olla isotkaan kun katse jää kiinni.

mies

Vierailija

Mä en ole koskaan ihan ymmärtänyt tätä "liian isot rinnat ei ole kivat". Mitkä sitten on liian isot? Onko niitä liian isoja oikeasti hirveästi meillä ihan tavis naisilla? Vähän sama kun se "käteen sopivat" Mitkä on käteen sopivat? Eihän siihenkään oikeastaan voi olla liian isoa, ellei nyt puhuta tosi kiinteistä silikonitisseistä, koska useimmat rinnat saa koosta riippumatta hyvin sopimaan käteen. Esimerkiksi omat rintani on mielestäni aina ollut käteen sopivat ja niin ne on sopinut aina miestenkin käsiin kivasti, vaikka koko on ollut vaikka mitä matkalla nykyiseen. 

Omia rintojani on aina kehuttu. Normaalisti pukeudun niin, ettei rinnoilleni puhuta, eikä niitä tuijoteta. Esimerkiksi baariin saatan kuitenkin lähteä paidassa, joka saattaa kiinnittää rintoihini huomiota. Miehet todella harvoin tällöinkään keskustelevat rinnoilleni nykyään, mutta kun olin alle 20 niin monet miehet olivat törppöjä. Rintoihini käytiin sanaakaan sanomatta suoraan kiinni, niitä kommentoitiin paljon ja tuijotettiin juuri keskustellessa. Nyt miehet on joko fiksummasta päästä tai olen alkanut vetää erilaisia miehiä puoleeni. Baareissa miehet ei enää törppöile samalla tavoin tissikeskeisesti, vaikka pidemmän juttelun jälkeen saattavat rinnoistani jotain mainita. Naiset on kuitenkin toinen lukunsa. Naisilta kuulen toisinaan rinnoistani ja muutama on esim siellä baarissa kysynyt saako koskea rintojani. Useimmiten olen kuitenkin kuullut vasta parisuhteessa enemmän kohteliaisuuksia rinnoistani, mutta varmaan vedän puoleenikin niitä "tissimiehiä". Kuppikokoni on tosiaan nykyään 34JJ (UK koko).

Mielestäni tähän kysymykseen "Millaisista rinnoista miehet pitävät?" vastaa aivan mahtavasti entisen naapurini kommentti aikanaan; "Usein sitä kuulee olevansa lauta ja että tissit on pienet. Mutta kummasti kun sänkyyn päästään niin ne tissit alkaa silti kelvata ja olla "ihanat" miehestä." Eli tissit kun tissit, niin kivat ne lopulta on kuitenkin. Koolla ei ole väliä ja tuskin paljon muullakaan. Ja vaikka on olemassa miehiä, joiden ihanne on pienet rinnat, tai suuret rinnat, tai silikonirinnat niin lopulta sillä ei yleensä ole niinkään väliä millaiset rinnat sillä naisella on, kunhan on rinnat. 

- BI N27 

Aikuisuus

Hetkinen, Millainen äiti suhde oli noussee ensimmäiseksi mieleen? Meillä kaikilla on jos jonkinlaiset perintötekijät säätelemässä kehoamme... Olen aina ymmärtänyt mieltymyksien ponnahtavan milloin mistä ja menevän menojaan, miksi siis uhrata ajatukselle niin paljon energiaa ellei asia liity lapsen ravintoon?

Tyytyväinen Daami

Aivan puppua etteikö miehet katsoisi jos on isot rinnat ja tykkäisi. Minulla on kauniit C- D-t ja sain plastiikkakirurgilta kehuja jota tapailin viimeksi. Hän ei ollut nähnyt kuin 5 ihmistä eläessään jolla on luonnostaan hyvät ja suuret (minua taas huvitti koska itse tiedän myös 5 joilla on luonnostaan kauniit ja suuret rinnat..ei se niin harvinaista nyt ole), lisäksi sanoi että tykkää itse enemmän luomuista vaikka alalla onkin..toisaalta en edes koe että rintani ovat erityisen suuret..mistä koosta on kyse että puhutaan "suurista"?

Miehiä kiihottavat luonnostaan muodot.. niin se vaan menee. Kai siksi täyteläinen povi signaloi hedelmällisyydestä. Vaikka pienet ja keskikokoiset voi tuntua kädessä hyvältä. Tärkeintä on ainakin minusta kokonaisuus ja että on muutenkin sinut itsensä kanssa ja muutenkin sopusuhtainen sekä linjakas vartalo. Jos joku haluaa parannella niin oma asia mutta kai on hienoa että pitää kropastaan ja povestaan sellaisenaankin. Tuskin se on vaan siitä kiinni..mistä miehet tykkäävät. Nainen ne rinnat kantaa, eikä mies.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat