Mistä lapselle polkupyörä edullisesti?

Vierailija

Lapselle pitäisi ostaa polkupyörä halvalla, mutta en halua ostaa käytettyä koska toivoisin että pyörä menisi muutaman vuoden päästä pikkusiskolle. Hintavertailu on vaikeaa ja mieluusti ostaisin pyörän suoraan verkkokaupasta, koska asumme sivukylällä ja olen paljon lasten kanssa kolmistaan kotona. Mies reissuhommissa.

Kommentit (9)

Z

Meillä meni käytettynä ostettu polkupyörä nuoremmallekin sisarukselle. Tai siis kolme käytettynä ostettua pyörää ovat siirtyneet kaikki seuraavalle. Kaksi niistä on säästetty perheen kolmannelle, pienimmästä pyörästä ehdittiin luopua kun lapsiluvun piti jäädä kahteen ;)

Vierailija

Polkupyörien hintavertailu on kyllä haastavaa netin ihmeellisessä viidakossa, eikä ole ollenkaan helppo aina löytää netistä etsimäänsä. Vaikka netissä kaikki onkin, se lisää haastetta löytää se juuri sopiva juttu mitä etsii. Surrffailu sivulta sivulle lisää vaikeutta pitää mielessä missäs se edullinen pyörä nyt olikaan..eikä ole merkki avuttomuudesta. Käy katsomassa löytyisikö hintavertailu sivun kautta sopivaa pyörää. 

Vierailija

Me onnistuimme löytämään tori.fin kautta molemmille lapsille vähän käytetyt laadukkaat pyörät murto-osalla uuden hinnasta. Kannattaa käydä katsomassa paikkakuntasi tarjonta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat