Juuri 13v. täyttänyt tyttäreni on raskaana!

Sivut

Kommentit (130)

Vierailija

En nyt siis tarkoita ettei kieltoja ja sääntöjä pitäisi esittää.

Totta kai pitää! mutta jos lapsi pahasti kapinoi vastaan, ei oven kiinni naulaaminen varmastikaan ratkaise/paranna tilannetta...?Sääntöjä, rajoja ja kieltoja pitää totta kai olla... Mutta niitä pitäisi pystyä ennakoimaan ja ajatuksia kehittämään jo tulevaisuuden varalle...

Vierailija

Ottakaa vastuu vanhemmuudestanne, älkääkä " toivoko parasta" .Kyllä on pikkasen perheessä asiat sekaisin jos 11-12v. lapsi saa netissä luuhailla jollain seuran haku sivuilla " tositarkoituksella" ,

saa olla poika/tyttöystävää jne.OLKAA VANHEMPIA!!

Vierailija


Jos lääkäri ei asiaan mitenkään puutu niin saattaapi siinä antaa ne pillerit lapselle, jonka hyväksikäyttäjä on aikuinen mies.Tietysti ehkäisy on annettava kaikille pyytäjille mutta kyllä peräänkuuluttaisin lääkäreiltä vähän enemmän vastuullisuutta. Kyse on kuitenkin LAPSEN sekä psyykkisestä että fyysisestä terveydestä.Ja mitä mahtavat e-pillerit tehdä lapsen elimistölle, jos murrosikä on vasta aluillaan noilla 11-12-vuotiailla?

Vierailija

...lapsia todella tuputetaan kehittymään... Vauvat puetaan aikuisiksi, nuoret tytöt kulkevat napapaidoissa ja lantiofarkuissa... ihaillaan seksikkyyttä ja idolit on Britney Spears tyyppiä.

Jopa 10 vanhat tytöt käyttävät string alushousuja!!! sairasta...Ja se omien vanhempien panos ei riitä pelkästään. Yläasteella tulee ystäviä ja nuoret ovat alttiita ympäristön vaikutuksille. Jos nuorella on voimakkaat periaatteet, niitä tuskin ystävät horjuttaa. Mutta joillekin nuorille saattaa ystävät hiukan vaikuttaa... " Kun hekin, niin minäkin" jne.On se vanhemmalle iso taakka että onnistuu tekemään asiat juuri oikein ja oikealla tavalla tietynlaisen lapsen kanssa...

Vierailija

Koulussa hän on pojan tavannut ja siellä hänen kanssaa onkin yhdessä usein. Siis välitunneilla tapaavat jne.Ei tyttäreni luuhaa kaupungilla iltoja. Kotonaan hän on suurinmaksi osaksi. Pojan kanssa näkevät iltaisin yleensä meidän pihassa.Kyllä minä olen vahtinut ja kieltänyt, valistanut ja kuunnellut. Meillä puhutaan rehellisesti. Mutta niinkun kerroin viime aikoina jäänyt tuo kontakti vähemmälle jostain syystä.Vierailija:

Lainaus:


Vanhemmat määrää missä heidän lapsensa luuhaa.Ei 12-13 vuotiaiden kuulu luuhata kaupungilla kännissä, eikä harrastaa seksiä.Sen ikäisten kuuluu viettää viikonloput ja illat vielä kotona perheen kanssa. Tai sovitusti jonkun kaverin luona ja kotiin tuloaika on aikainen (21.00).

Turha niitä lapsia on syyttää, nehän tekee ihan mitä tahtoo, jos vanhemmat eivät vahdi ja kiellä.SE ON VANHEMPIEN SYY.
NuorisonEdustaja

Keskustelu 10v takaa ja toivon ettei asiat enää tällälailla. Mutta kommentoimpa silti. Oliko tän keskstelun tarkoitus vaan moralisoida tämän tytön tekemisiä vaan keskustella jotain fiksuakin. Se on totta että 13v vasta itsekin lapsi ja pitääkin olla, mutta mielestäni täysin turhaa tuntemattomien puuttua hänen tekemisiinsä. En minäkään seksiä tuossa iässä kannata, mutta kun itse saan lapsia toivon heidän pyytävän minua hankkimaan ne pillerit ja aion sen tehdä, ettei sattuisi tälläistä. Itsekin vasta nuori enkä todellakaan haluaisi vielä raskaaksi, mutta jos niin kävisi niin lapsen pitäisin. Eikä kukaan kai tosissaan toivo lapsensa tekevän aborttia? Toivottavasti.

Voimia sinne vaikka vanha juttu onkin:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat