Hei kaikki -30kg laihduttaneet! Meneekö mahamakkara enää kasaan laihiksen jälkeen, vai jääkö roikkumaan?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Ja nimenomaan kiinteyttävää sellaista.

Ja pienin askelin eteenpäin.

Ei kannata tuijottaa että voi,vielä 30kiloa pudotettavaa vaan jakaa vähän pienempiin tavoitteisiin.

Itsellä ainakin aikaisemmin usko loppunut kesken kun ajatellut sitä lopullista tavoitetta.

Nyt painonvartijoissa keskityn aina vaan siihen kolmeen kiloon ja seuraavan tähden saantiin niin saa niitä onnistumisen elämyksiä useammin.

Pysyy motivaatio yllä.

Nyt 12kg lähtenyt mutta vielä on paljon matkaa jäljellä.

Päivä ja kilo kerrallaan,siskot =)

Tsemppiä kaikille!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Ei jää roikkumaan pahasti. Vähän tietysti näkyy että iho " pömpöttää" arpien päällä.
Kiitos.7
Olen itse kokenut kaksi sektiota ja 30 kilon painonpudotuksen :)
Mulla on aika peräkkäin 3 raskautta ja vaikka joka synnytyksen jälkeen ehdin jo vähän laihtua niin aina tuli kaikki takaisin.Nyt mitat 168 ja 82kg. Kun ennen lapsia 62kg.

Vierailija

Alavatsa roikkuu ja alla kolme sektiohaavaa (samassa kohdassa). Onkohan mitään toivoo saada massu pois? Vai jääkö haavan päältä roikkumaan?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Olet oikeassa. Ja isokokoisen ihmisen laihdutus motivoi koska tulokset huomaa heti! Minä painoin vielä alkuvuodesta tasan 100 kiloa,ja jo viiden kilon pudotuksen jälkeen TUNSIN eron olossa. Nyt olen 12 kiloa kevyempi kuin aloittaessa ja olen jo melko normaalin näköinen(olen todella pitkä nainen),ja liikunnan harrastaminen onnistuu jo heti väsymättä.

Hankin kuntopyörän kotiin ja poljen sillä pieniä " matkoja" monta kertaa päivässä,illalla lenkkeilen kunnolla.


vaikka mulla on paino pudonnut jo 15 kiloa :(

Vierailija

Löysin mökiltä vanhoja vaatteita tuossa viime viikolla. Katselin 42 koon minimekkoa jota olin pitänyt kun odotin esikoista kuudennella kuulla. Ei mitään toivoa mahtua. Nyt meni pahvilaatikoihin jo koko 50/52. Ei tälle lihomiselle näy loppua jos nyt ei pistä vaan pistettä sille. Sitäpaitsi jatkuvasti mun luullaan olevan raskaana. Se jos mikä on noloa.

9

Vierailija

Juuri maha on edelleen se, mikä risoo! Ylimääräistä nahkaa ja raskausarpia, joille ei tunnu millään mahtavan mitään! Jatkan vielä laihtumista noin 10kg:n verran. sitten jos menis salille, auttaisikohan asiaa..?

Vierailija

Olen pudottanut neljässä vuodessa painoa 110 kilosta 80 kiloon (Olen 170 cm ja sporttinen). Kolmen lapsen jälkeen jäi ylipaino, jota olen hitaasti liikunnalla ja ruokatapojen muutoksella saanut alas. Vielä pitaisi jaksaa 10 kiloa. Se 10 kg on kyllä vatsamakkara ja saa nähdä lähteekö kokonaan. Mielestäni mahan iho on palautunut aika hyvin, mutta katsotaan tuon 10 kg:n jälkeen miltä näyttää. Itse olen käynyt salilla ja pudottanut hitaasti ja se on varmaan auttanut nahan palautumista (?). Kiitos hoitovinkeistä! Jäljellä oleva mahamakkara ei tosin hirveästi haittaa, kun on tullut vaatekoko alas XL:stä kauttaaltaan M:ään :) Tsemppiä!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat