Raskausoireet ennen plussaa

Sivut

Kommentit (73)

Vierailija

Plussaa en ole saanut, mutta menkat 4 päivää myöhässä ja oireita tottakai kauhea liuta :D Kierto siis 32/28, ja huomenna lähteekin jo 33/28.. Menkat tulleet siis aina 27-28 kierrolla. Stressiäkään ei ole normaalia enempää. Oireina on ollut jäätävät menkkakivut jo melkein 2 viikkoa, jotka tosin on helpottaneet 5 päivää sitten, oikean puolen munasarjassa kovia repäisykipuja kun esim aivastaa, väsymys on järkyttävää, iltasin on kylmä, nälkä on olevinaan koko ajan, vatsaa turvottaa, tissit turvoksissa muttei kipeät ja kaikki kiukuttaa.

Joko oon raskaana, tai menkat alkaa pirusti myöhässä tai sit on jotain vikana.

-Hulda

Jennamarina

Mulla tuli glögiin :D Toki voi johtua innokkaasta joulun odotuksesta, ehkä sekin on raskausoire :D ... Muuten ei oo ollut mitään, alavatsaa nipistellyt, enimmäkseen vasemmalta, mutta välillä oikealtakin niin ajattelin, että menkat vain on alkamassa.. Tänään menkat 2 pv myöhässä ja haalea plussa tuli parin tunnin pissan pidättelyn jälkeen... Käsittämätöntä, en vain usko tätä todeksi <3

Vierailija

Itselläni sellainen tilanne, että 5 vuotta oltu parisuhteessa ja ei ehkäisyä ollut koskaan käytössä.

Olen kärsinyt kystista, pco-tyyppisistä munasarjoista ja pitkistä kierroista eli joskus jopa 3 kk että menkat ei tule. Lääkäri todennut että raskautuminen mahdotonta ilman kuukautisia tasaavia lääkkeitä.

Viimeisimmät menkat olivat 12.9. ja sen jälkeen ei enää kuulunut. Ajattelin, että kysta taas munasarjoissa, kun aloin kärsiä pahoinvoinnista, alavatsan kivuista, ruokahaluttomuudesta, palelin, närästystä ja kurkun polttelua, suu todella kuiva ja kauhea jano kokoajan... Nämä oireet alkoi lokakuun puolessa välissä.

Marraskuun alussa olo meni huonommaksi ja oksentelin muutaman kerran. Noh, päätin tehdä raskaustestin ja todella vahva plussa pärähti. Tein 2 muuta vielä ja plussat tuli. Menin päivystykseen paniikissa ja ultrasivat. Siellä oli kohdunsisäinen raskaus ja pienen sydän löi kovaa vauhtia :)

Maanantaina lähtee 10. raskausviikko :)

viikko5

Alkuun oli ihan kevyttä nippailua alavatsalla ja palelua. Sitten tuli väsymys ja astetta voimakkaampi juiliminen kohdun alueella. Viikko 5 menossa ja hieman jo välillä kuvottaa. Ruokahalu parempi, samoin iho. Päänsärkyä ei ole, vaikka ei kahvia joisi. Hieman turvotusta ja kovaa vatsaa.

Vierailija

Omalla kohdallani ensimmäinen oire oli ärsyyntyneisyys. Kaikki otti päähän ihan uudella tavalla. Alkoi puolitoista viikkoa ennen plussaa, joten luulin että voisi olla harvinaisen vahvat pms-oireet. Rinnat oli kipeät, samalla tapaa kuin ennen menkkoja. Sitten alkoi menkkakivut, mikä oli selvin merkki menkkojen alkamisesta. Viisi päivää menkkakipuja ilman menkkoja aiheutti jo hieman ihmetystä. Niinpä sieltä tulikin plussa-testi. :)

äs

Itselläni on nyt menossa 32/28 ja tänä aamuna tein negatiivisen testin. Kuinka luotettavina olette testejä pitäneet ja onko negat kääntyneet plussiksi? Raskausoireita nyt väsymys, ärtymys, lämpöily, öisin olen aivan jäässä, nenä tukossa, ja valkovuotoa tulee aivan solkenaan... Kovasti tätä olisi odoteltu, niin nega pisti vähän mielen matalaksi.

Vierailija

Plussasin vastikään ja raskaus ei ollut suunniteltu, joten en odottanut oireita. Kiinnitin huomiota aristaviin ja turvonneen oloisiin rintoihin viikkoa ennen menkkoja ja siitä ekan kerran kävi mielessä raskauden mahdollisuus.

Nyt on jo selkeitä: Janottaa kovasti, yöllä piti herätä pissalle, huippaa ja keinuttaa päästä, on kuumeinen ja viluinen olo.

Viides tulossa!

Haaveilija

Mää mietin että onnistuisko täälläkin. Alavatta ollu kipeänä ja ainako polttaa niin sattuu kohtuun. Menkat oli 6.2 ja siitä sen jälkeinen viikko harrastettu 3 kertaa seksiä ja mies 1 kertaa lauennu puoliksi sisään. Muilla ei tullut. Mulla siis lievä pcos ja nää oli ekat luomumenkat vuoteen. Plus että palelee ja vessassa saa juosta.

Vierailija

Mielenkiinnolla katsellu näitä muiden varhaisia oireita. Mulla oli ovulaatio viime viikonloppuna ja yritys raskaaksi tulemiseen oli kova koko viikonlopun. no tänään torstaina, tajusin että viimeiset 2-3 päivää mä olen ollut niiii---in väsynyt että hädintuskin tunnin tai kaksi jaksan hereillä olla ennenkuin uni taas kutsuisi....  ja noh, näköjään lämpökin on toista päivää koholla. Miltä tää teistä kuulostaa??

Vierailija

Ensimmäisen "tiesin" vaan yhtäkkiä. Toisen kohdalla vitsailin mahdollisella raskaudella, kun pari huikkaa drinkistä käänsi sisuskalut ympäri ja snacsit oli pitkin pihoja. Plussat heti sit. Pojilla ikäeroa 1v 4pv. Olis alle vuosi, mutta pari viikkoa myöhässä tää streittari-veli

Vierailija

Esikoista kun aloin odottaa oli vain normaalit menkkaoireet. Samana päivänä plussasin kuin olisi pitänyt menkat alkaa. Testin tein huvikseni, koska lapsettomuushoidot oli käynnissä :)

Nyt samanlaista vatsa kipua/kiristystä, alaselän kipua, väsymystä.. ainut vain, että on ehkäisy :/ menkat on kyllä viikon myöhässä.

Vierailija

Täällä ollut munasarjojen juilintaa noin reilun viikon ja nyt nännit kipeytyny tän viikon aikana, muuten tissit ei siis ole arat.
Muita oireita ei oikeastaan ole.
Suojaamattomasta yhdynnästä 2vk ja 2pv.
Meillä on yritetty lasta jo kaksi vuotta ja hoidotkin on aloitettu kesäkuussa.
Testejä en ole tehnyt, koska minulla ei ole harmaita aavistusta edes, olenko ovuloinut ja jos olen, niin koska... Aina ollut enemmän tai vähemmän epäsäännölliset menkat...
Koska kannattais testata?

Tipuraketti ja beibi

Täällä menossa rv 4+3 ja positiivisen testin tein päiväsaikaan jo viikko sitten. Ollaan yritetty lasta ja en halunnut olla kovin toiveikas pettymisen vaaran vuoksi, koska minulla on ollut raskautta haittaavia munasarjakystia, mutta seuraavat oireet saivat minut testaamaan:
- ruumiinlämpö asteen koholla koko ajan
- menkkamainen jomotus
- uskomattoman tarkka nenä, jollaista en ikinä ole omistanut (haistoin yläkerran naapurin jokaisen ruuan)
- kylmään autoon mennessäni rintoja alkoi palella, mitä ei ole ikinä ennen sattunut
- en saanut yhtenä yönä nukuttua, koska alavatsani pomppi oudosti, kuin siellä olisi ollut elohiiri. Uusi tuntemus tämäkin

Kyseessä on esikoinen, joten jänniä aikoja eletään. Saa nähdä, milloin pahoinvointi astuu kunnolla kuvioihin. Jospa vauveli pysyisi matkassa ensi kevääseen asti. :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat