Paras kiinteistönvälitysketju? Kenelle asunto myyntiin?

Sivut

Kommentit (52)

adfghdh

Laita hakukoneeseen: "omaa paikkakuntasi, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV".

Näin saat oman kuntasi kiinteistönvälittäjät, jotka ovat suorittaneet Keskuskauppakamarin kiinteistönvälittäjäkokeen sekä alan korkeimman koulutuksen eli ylemmän kiintistönvälittäjän tutkinnon (vastaa entistä diplomivälittäjää). Näistä kutsut sitten arviokäynnille ja valitset itsellesi sopivimman.

<shfjjd

Ei kannata käyttää asunnonmyyntivertailua, sillä se kertoo vain sille maksaneiden yritysten listahinnat. Järkevintä on syöttää hakukoneeseen: "oma paikkakunta, kiinteistönvälitys, LKV, YKV" ja sitten kutsua itseä miellyttävin ammattilainen paikalle ja häneltä pyytää tarjous joka on varmasti parempi paikan päällä saatuna. Varmuudeksi voi toki pyytää useammankin käymään. Näin sain parhaan tarjouksen ja osaavan ammattilaisen paikalle joka osasi asiansa.

Janne

Ehdottomasti Andrei Koivumäki Kiinteistömaailmasta. Mies myy asuntoja nopeasti ja loistavalla lopputuloksella. Olen ostanut ja myynyt Andrein kautta ja voin kyllä myöntää, että tyyppi yllätti todellakin positiivisesti. 

Yrttisetä

Parasta ketjua en osaa sanoa, mutta Antti Ravea hoiti loistavasti meidän Vallilan asunnon myynnin. Ensin möi naapurin ja siitä napattiin meille. Kummatkin asunnot meni nopeasti ja hyvään, mutta realistiseen hintaan. Meillä oli hiukan isompi, niin saatiin vähän enemmän. :) Thaks Antti Huomista!

Kiitos ei

En uskalla käyttää välittäjää jolla ei ole edes LKV. Sentään minulle kallein asia on asunto enkä laittomalle välittäjälle myyntiä anna ja varsinkin kun LKV välittäjiä on vaikka kuinka mistä valita.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat