AMWAY kokemuksia kaivataan

Sivut

Kommentit (67)

Vierailija

Saavutin juuri tänään uuden tavoiteen Bodykey tuotteilla.  Nyt olen nomaali painoinen, en enää hieman ylipainoinen, jota olen ollut koko aikuisikäni.

Sähköpostissa tuli yhteenveto:

________________________________________________________________________________________________

Tiedämme, että olet tehnyt kovast i töitä päästäksesi tavoitepainoosi ja että olet oppinut paljon siitä, miten elimistösi reagoi erilaisiin ruokiin ja liikuntamuotoihin. Ota nämä arvokkaat tiedot mukaasi, kun aloitat uuden painonpudotusmatkan kohti seuraavaa tavoitetta. Olet päässyt näin pitkälle, ja sinulla on tarvittavat työkalut, tiedot ja tuki jatkaaksesi. 
Kiitos, että olet arvioinut painonpudotustavoitteesi uudelleen ja uskot voivasi päästä vielä parempiin tuloksiin. Online bodykey™ -valmentajasi on yhä tukenasi. 

Koska olet jo aikaisemmin asettanut tavoitteen ja saavuttanut sen, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä sama uudelleen. Online bodykey -valmentajasi tarjoaa sinulle asiantuntevaa neuvontaa myös tällä uudella matkallasi. 

Kirjaudu sisään ja jatka! 

Onnea ja menestystä ja hyviä tuloksia Online bodykey -valmentajasi kanssa! 

BODYKEY-TIIMISI

Tietone Amwayn

Hyvänpäivän tuttu perhe otti yhteyttä että rupean Amwayn myyjäksi . En missään nimessä halunut mutta tutustua halusin . Menin kokoukseen ja kyl oli ruusuiset puheet heti hankkii vaikka kuin paljon .. No sitten piti maksaa että pääsi kylpylälomalle isoon kokoukseen .. Kamalinta kun piti juoda erillaisi terveysmehuja ,huom en juonut ,.. Sitten kuin uskonnollisia ylösnousemisia hurraa jippii tunelmaa kokouksessa ... Siis aivan mahotonta TEKNIIKKAA SAADA IHMISET HURAHTAMAAN .. Oikeesti ihmiset muuttuu kylmiksi ja omatunto hävii .. Ystävyys katoaa . Nyt ymmärrän KYLMYYDEN .. Saavatko tätä kautta sitten TUOMARI YSTÄVIÄ HOITAA MUUTENKIN ASIOITA HUIJAAMALLA !!! Ostin tietokoneen heidän kautta ja laskut piti maksaa monta kertaa ... Missä vikaa ?? En luota enää tietokoneeseen OLLENKAAN !! Onko kontaktia jo siellä huijata Rahaa !! Olin työtön enkä siksikään uskaltanut maksaa jäsenmaksua ,isokin oli ollut , VÄKISIN MEINASIVAT MAKSAA MINUN MAKSUN .. Olisinko jo silloin pudonnut työttömyyskasasta pois ?? Nämä ns, entiset ystävät ajaa puu rekkaa ja kuulin , että kylän kapakassa olivat puhuneet , miten paljon voi ottaa puita toisen metsästä eneku kukaan huomaa .... Ystäväni vaan kuuli moisen keskustelun !! Pitäisikö nyt ETSIVÄ PALKATA ... Suomi omantunnon pariin kampanja !! Vääryys roskakoriin !! Herasmieskauppa sopimukset kunniaan !! Kiristykset pois ja huijaukset !!

Vierailija

KIITOS_Amway_EI_Kiitos

Niinpä siinä kävi, että tyttöystävä innostui AMWAY - "kaupan" pitämisestä. Vaikka asiasta mainitsin monesti niin mikään ei vain ollut tärkeämpää kuin AMWAY ja siihen liittyvät asiat. Kaikki lomat mitä irtosi meni AMWAYn seminaarimatkoihin kotimaahan ja ulkomaille. Kerran ehdotin että jos matkustettaisiin viikonlopuksi Tallinnaan, vastaus oli vain että ei... oli ilmeisesti kaikki lomat käytetty ja taisi olla vain seuraava seminaarimatka tärkeämpi. Harvoin näkyi tyttöystävää kotona, viikonloput pyhitettiin AMWAYlle ja kun hän harvoin oli kotona, niin AMWAY oli tärkeämpi kuin minä. Tietokoneella AMWAYn sivuilla, jos ei koneella niin kännykällä jatkuvasti AMWAY - ystävien kanssa naputtelua. Varmaan tsemppasivat toisiaan koko ajan.

Minä olin negatiivinen kun en ollut innostunut AMWAYstä, lopputulemana oli että lämpö ja läheisyys vaihtui suhteessa AWAYksi, romantiikka hävisi. Taisi tyttöystävä rakastaa AMWAYtä enemmän kuin minua. Seksi väheni ja muuttui totaalisesti viimeisen vuoden aikana. Ei ollut emäntä ”henkisesti” mukana, niin paikat oli kuivana ja asennon kanssa sai olla tarkkana. Eipä itseäkään huvittanut kun emäntä mökötti niiden ”suositeltujen” kirjojen kanssa sängyssä. Ite tienaan hyvin töissä, mutta minun olisi pitänyt vähentää työntekoa ja liittyä AMWAYhin, koska tulevaisuudessa saa passiivista tuloa.

Seminaarimatkoista en tarkoituksella kysellyt mitään ja ensinnäkään mistään AMWAY toiminnasta kun kaikki aika menee vain AMWAYhyn, siitähän sitten tyttöystävä olisi halunnut vain jutella. Unelmista ja haaveista mitä AMWAYn avulla saa täytettyä.

Kävin kahdessa seminaarissa kun tyttöystävä "pyysi", molemmat seminaarit olivat aika aivopesun makua, milloin oli mitäkin ex pankinjohtajaa kertomassa kuinka heillä on NYT aikaa perheelle. Toisella kertaa oli n.60v naismenestyjä Briteistä kertomassa montako autoa hänellä on ollut ja kuinka lentelee lentokoneella lomamatkoille tai tytärtään tapaamaan Espanjaan, hän nauttii nyt ajasta. Muutamassa helevetin tylsässä Openissa olen kans käynyt kuuntelemassa samat jorinat. Ja ne saata**n CD levyt… niitä olisi pitänyt kuunnella kun yhdessä ajoimme autolla.

Kun tuohon "harrastukseen" lähtee, niin kaikki muu häipyy pois, niin häivyin minäkin vaikka viimeiseen asti yritin, pakit tuli. 2,5 vuotta seurusteltiin, josta ajasta MWAY meni kaiken muun edelle n. 2vuotta ja sairaaksi se muuttui viimeisen vuoden aikana. Kiitos AMWAY-tyttöystävä ihanasta ajasta, ja etenkin siitä viimeisestä ikimuistoisesta vuodesta saman katon alla.

Ansuli620

Ystäväsi ei ole oikein osannut puhua asiasta, eikä ole mitään 400 €:n liittymismaksua.. ja kaikilla tuotteilla 90 päivän tyytyväisyystakuu. Kattiloilla elinikäinen takuu. Jokainen etenee omssn tahtiin, kukaan ei pakota mihinkään.
T:nykyinen alh.

Rusina

Ite tapasin tänään tyypin joka koitti mua saada mukaan. Tutun tuttu, joka soitti mulle ja kertoi että haluaa nähä kasvotusten ja kertoa jutusta, joka ehkä mua kiinnostaa tai sitten ei. Puhelimessa ei voi kertoa. Olin varma että jostain tämmösestä on kyse, mut sovin silti mielenkiinnosta tapaamisen.
Nähtiin tosiaan ja alko se saarna miten saat lisää aikaa ja rahaa ja matkoja kun liityt. Tyyppi ollu ite 6 vuotta mukana ja tuli puheeks että on menossa kattomaan tänään itselleen "uutta" 2008-vuoden autoa, kun nyt ajaa yli 20 vuotta vanhalla. Mietin siinä itekseni, mut en kehannu kysyä, että 6 vuotta oot kuitenki tehny tota mut sulla ei silti oo varaa parempaan autoon :D vai onko prioriteetit vaan jossain muualla...

No, ei saanu mua mukaan, eikä se kyllä mitenkään tyrkyttänyt suuremmin. Kertoi vaan sairaan pitkästi ja kesti kauan päästä asiaan ja kierteli ja kaarteli jotenkin.

Tuotteet vaikutti ihan hyviltä ja niitä ois hauska testata, mut aattelin etten millään lailla viitti osoittaa kiinnostustani edes pelkkään tuotteiden kokeiluun kun jo sillä varmaan pitäs sitoutua vaikka mihin vaikka muuta väitetään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat