Manipuloijapomot värväävät

viharikos

Kaksi kertaa on poistettu täältä aloitus viharikoksesta. Voisiko mode ystävällisesti kertoa, miksi tämä on sellainen aihe, josta ei saa kirjoittaa meidän perhe palstalla?

Sivut

Kommentit (46)

lainattu teri niitti-kolumnist...

"Ajan henki: ihmiset, jotka ovat asiaan täysin ulkopuolisia, alkavat isolla porukalla käydä jonkun kimppuun. Sillä, mistä asiasta on kyse, ei ole juuri väliä. Siitä saadaan tekosyy sille, mitä todella halutaan eli nöyryyttää jotain.
Tässä ei löydy enää edes sanoja sille, mitä pitäisi ajatella kyseisestä äärimmäisen raukkamaisesta ja vastenmielisestä touhusta, joka tuntuu olevan monien lempiharrastuksia.
Ja suomalaiset vielä ovat onnistuneet uskottelemaan itselleen todeksi myytin, miten täällä muka ollaan erityisen reiluja ja kunnon ihmisiä ja mielellään kuvittelevat itsensä toisia paremmiksi.
Oksettavaa."
"Sinut voidaan ihan hyvin lynkata vaikka kukkapenkin kuvasta jos niikseen tulee. Mutta kun sinulla on vaan "kauniita asioita ja tarpeellisia asioita" niin ei voi tapahtua. Se on aivan sama onko minkäänlaista tekniikkaa olemassakaan kun periaate on aina tuo sama alkaen luolamiesajoilta. Toisenlaiset olosuhteet ovat niitä, jolloin kaikki mitä sanot tai teet on tyhmää, myös kaunis kukkapenkkisi. Tätä kun jatketaan tarpeeksi kauan et tiedä enää itsekään mikä on tavallista, ei hävettävää tai pelottavaa. Koko höykytyksen syy ja seuraushan on puhtaasti se häpäisy ja lynkkaajien oma olo, ei mikään kukkapenkki tai edes alastonkuvat. Ei kai nyt oikeasti kukkapenkkisi, hammasraudat, kainalokarvat tai edes se imetys ketään kiinnosta ihan tähän mittakaavaan asti. Tarvitaan joku jota potkia ja se kyllä tehdään jostain vaikka kenelläkään ei olisi edes koneita, saati "vääriä" kuvia. Siitä sinulla ei ole kokemusta eikä tajua mutta siinähän takerrut johonkin logiikkaan jos se sinulle turvallisuutta luo."

viharikos

HS, Sami Sillanpää:

Heidän uskontonsa on vääränlainen, heitä tulee maahan ihan liikaa ja he romuttavat amerikkalaiset arvot ja yhteiskunnan järjestyksen.

Tällaisia ajatuksia oli monilla Yhdysvalloissa 1800-luvun puolivälissä. Siksi perustettiin salaseura kristittyjä katolisia maahanmuuttajia vastaan.

Katolilaisia muutti siihen aikaan erityisen paljon Saksasta ja Irlannista, kun maiden huonot olot ajoivat lähtemään siirtolaiseksi. Tulijoiden määrän nopea kasvu nostatti Yhdysvalloissa huolta rikollisuudesta.

Katolisia maahanmuuttajia vastaan perustetuista liikkeistä vahvimmaksi nousi protestanttisten miesten salaseura, joka tunnettiin nimellä Know Nothing, eli En tiedä mitään -liike.

Nimi tuli siitä, että jäseniä käskettiin vastaamaan salaseurasta utelijoille: ”En tiedä mitään.”

Tietämättömien liike vahvisti katolilaisia vastaan tunnettuja epäluuloja salaliittoteorioiden avulla. Niistä keskeisin, oli, että paavi pyrki maahanmuuttajien avulla valtaamaan Yhdysvallat.

Kun faktat eivät riittäneet, niitä keksittiin itse.

Suurena paljastuksena levitettiin aiemmin julkaistua kirjaa, jonka kirjoittaja kertoi nähneensä, kuinka katoliset papit raiskasivat nunnia ja syntyneet lapset kuristettiin kuoliaaksi.

Kirja paljastui valheeksi. Se ei haitannut. Sana levisi silti, ja kirjaa myytiin satojatuhansia kappaleita.

En tiedä mitään -seuran isät olivat New Yorkista. Salaseura perustettiin Manhattanilla. Liike levisi nopeasti eri puolille Yhdysvaltoja.

Salaseuran pohjalta syntyi poliittinen puolue Native American Party, myöhemmin American Party. Sen aate oli nativistinen, vieraita kulttuureita vastustava.

Puolueen sanoma oli myös populistinen, eliitin vastainen ja vetosi kansaan, joka ei kokenut kahta valtapuoluetta omakseen.

Vuoden 1854 vaalit olivat puolueelle suurmenestys, joka toi kongressiedustajia ja kuvernöörejä. Oma presidenttiehdokas ylsi yllättäen kolmanneksi.

Maahanmuutto Saksasta jatkui kuitenkin 1800-luvun lopullakin. Sieltä Yhdysvaltoihin tuli siirtolaiseksi myös Friedrich Drumpf.

En tiedä mitään -liike jäi lyhytaikaiseksi, mutta sen työn jatkajaksi tuli myöhemmin monia muita nativistisia ja rasistisia salaseuroja. Niille yhteistä oli, että vieras pelotti. Kohde vain vaihtui.

Kuuluisimmaksi nousi Ku Klux Klan 1900-luvun alkupuolella.

Samoina aikoina Yhdysvalloissa nousi saksalaisvastaisuus. Katolilaisista kuitenkin tuli hiljalleen valtavirtaa.

Nyt tammikuussa saksalaisen maahanmuuttajan Drumpfin pojanpoika vannoi Yhdysvaltain presidentin virkavalan. Se oli taas näyte Yhdysvaltain perustavanlaatuisesta voimasta, eli siitä, kuinka kansojen sulatusuuni tekee epäilyttävistä siirtolaisista merkittäviä amerikkalaisia.

Ku Klux Klanin entinen johtaja David Duke kuitenkin näki Donald Trumpin virkaanastujaiset muukalaiskammoisten voittona.

”Me teimme sen!” hän kirjoitti.

Tähän olin laittanut eilen linkin. Sen jälkeen se yksittäinen viesti poistettiin siitä edellisestä ketjusta. Eli ketjusta numero kaksi. Nyt oli jälleen lähtenyt koko ketju.

Jos on ihmisiä, jotka tekevät tällaista, ja jos joiltakin lapsille alle kouluikäisenä on tuhottu harrastukset, koulusuhteet jne jonkun pelimiehen laittaman manipulointiringin kautta, kyllä meidän perhe palsta kestää lukea näistä!!! vai mitä!

Vierailija

Vihanlietsonta 22.1. 13:54 11

Sadistinen ihminen joka keksii että joku yksittäinen ihminen on sellainen kaikista maailman ihmisistä että juuri häntä sopii porukassa isolla laumalla vainota. Tietenkin kaikki syyt uhrin luurangoista ja pahuudesta ovat tekosyitä. Ainoa syy on manipuloijapomon tarve ja addiktio vainota ja lietsoa vihaa. Tuhota toisen elämä. Melukampanajat, ilkivalta, luvaton tunkeutuminen toisen alueelle, porukassa vahtiminem. Yksityisyyden rikkominen myös kohteen hyvin nuorilta läheiseltä. Jopa 10 vuotta valheiden levittelyä, ihmisten värväämistä. Taustan tonkimista ja jos ei tarpeeksi negatiivista löydy itse kohteesta, siirrytään lähisuvun kimppuun, syynätään kaikki.

Vierailija

On olemassa ihmisiä, joille elämä on peli jossa hän on ainoa ihminen ja muut nappuloita laudalla. Elämän onni syntyy tälle henkilölle kun hän manipuloi muut tekemään jollekin ja tämän läheisille vuosikausia kestävää tahallista systemaattista haittaa olemalla itse uhrinsa uhri tai sankari joka puolustaa jotain toista, tosiasiassa nauttien siitä miten saa muut vahingoittamaan uhria. Melukampanjat, vahtiminen,taustan nuuskiminen josko jotain negatiivista leviteltävää löytyisi, uhrin yksityisyyden ja samalla läheisten yksityisyyden tuhoaminen tarkoituksena saada heidät halveksittuun asemaan jolloin heille voi tehdä mitä vain. Tarkoituksena on tuhota kohde ammatillisesti, sosiaalisesti ja viedä terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, lopulta tappaa.

Sankarit ja uhrit

Osallistujat ovat osallistuneet innokkaasti kolmessa polvessa. Eläkeläiset kiin parkymppiset eli helppo elämä.
Kukaan ei ilmianna.

Vierailija

Manipuloijapomot näkevät elämän pelilautana taI pyramidihuijauksena.
elämä on addiktiivista vihan lietsomista, makedonian valetehtailijoiden kaltaisia kahdella jalalla liikkuvia otuksia

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat