Listatkaa tähän rohkeesti huonot työnantajat joille ei kannata mennä töihin.

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

en viitsi nimeä sanoa.palkanmaksut takkuilee jatkuvasti. Työntekijöitä ei arvosteta. Harjoittelijoilla teetetään kaikki kakkahommat jotka ei kuuluisi edes heidän harjoitteluun. Nuoria ja vasta palkattuja työntekijöitä pompotetaan älyttömästi. Vaaditaan paljon ja teetetään ihan ylipitkiä vuoroja.Hommaa katselin pari kuukautta, sitten lopetin. En kyllä astu enää jalallanikaan ko. paikkaan, vaikka sieltä ihan hyvää ruokaa saakin.

Vierailija

Lainaus:

Työterveyshoito on järjestetty yksityisellä lääkäriasemalla, mutta sen siis joutuu maksamaan itse eikä sitä hyvitetä mitenkään.


Ihan nyt kaikille tiedoksi, että työterveyshuolto on lakisääteinen (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2001/20011383) eli siis työantajalle pakollinen, eikä sitä voi maksatuttaa työntekijällä. Jos näin tapahtuu, yhteys työsuojelupiiriin! Sinne voi nimettömänäkin soittaa.2 luku

Työnantajan velvollisuudet

4 §

Työterveyshuollon järjestäminen

Työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä ja työolosuhteista johtuvien terveysvaarojen ja -haittojen ehkäisemiseksi ja torjumiseksi sekä työntekijöiden turvallisuuden, työkyvyn ja terveyden suojelemiseksi ja edistämiseksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat