Missä pesukoneessa on nukkasihti?

Vierailija

Kone on päältä täytettävä. Takana ei ole mitään avattavaa juttua. Ainut missä voisi olla on poistovesiletkun juuressa joku levy joka on ruuveilla kiinni. Voiko olla muka se, pitääkö muka ruuveja availla?

Kommentit (5)

Vierailija

Kun oma pesukoneemme oli rikki, käytin joskus naapurin konetta. Nukkasihdistä kuului vaimea rahina, kun käynnistin koneen. Sanoin naapurille, että taitaa nukkasihdissä olla jotain. Se siihen että: Ai, missä??

Ei sillä ollut hajuakaan nukkasihdin olemassaolosta! Ja olihan tuo kovasti puhdistuksen tarpeessa parin vuoden pesujen jälkeen...

Vierailija

pakko kaivaa jostain käyttöohjeet (hukassa ovat...) sillä tuossa kapistuksessa ei minun järjen mukaan ole yhtään helposti avattavaa luukkua. Voiko olla konetta ilman nukkasihtiä???

Vierailija

Samaa ihmetellään mekin. Edellisessä koneessa ei sellaista löytynyt ja nykyisen koneen ohjeessa ei puhuta sellaisesta. Ainoa löytyvä on vedenpoistoluukku.

Vierailija

mitään luukkua pohjapuolella, minkä saa jollain systeemillä auki, jos on avaa se ja käännä rumpua, ja avaa luukut, ja katso onko koneen pohjassa ns nukkasihti. Soita koneen valmistajalle tai katso saako googlettamalla ns huoltokuvat joista selviää nukkasihdin paikka. Se saattaa olla pahimmassa tapauksessa koneen pohjassa, ulkopuolella, jolloin joudut kallistamaan konetta ja katsomaan pohjan vaikka peilin avulla.

tumpelo

Nukkasihti on pesurummun pohjassa. Avaat päältätäytettävän ja pesurummun pohjalla on muovinen pitkulainen osa, jonka vasemmalla sivulla on pieni nappi. Sitä painamalla nukkasihdin saa avattua ja nukat poistettua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat