Miehet: märkä vai kuiva?

Vierailija

Kumpi tuntuu paremmalla: märkä ja liukas vai kuiva pimppi?

Olen usein kuullut miehen sanovan, kuinka ihanan märkä tai liukas pillu on kiihottava. MUTTA eikö kuiva ole tiukempi.Kommentit (13)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


että mitä märempi sen parempi! se ylitsevuota märkyys kertoo siitä että nyt tämä nainen haluaa tulla naiduksi.
Mikään ole sen parempaa kuin kiimasta litisevä nainen.

Vierailija

Joskus lotisee niin, että hävettää. Miehet ovat kommentoineet, että ihanaa kun on märkänä. On kuulemma superkiihottavaa.

Jotenkin sitä aina vaan miettii, että vois sitä vähän kuivempikin olla. Ja tuntuisko se miehestä jotenkin enenmmän tiukalta, jos ei olis niin märkä, mutta tuntuu olevan siis tiukempi, mitä märempi.

Onhan se tietty totta, että, kun kostuu, niin samalla paikatkin turpoo kiihotuksesta.

Vierailija

Hyvä tunne tulee puristuksesta, ei hankauksesta. Löysä ja kuiva ei ole mistään kotoisin. Tiukkaan ja kuivaan ei saa edes sisälle. Tiukka ja märkä on täydellistä.

Jancco

Mitä märempi pimppi sitä kovempi lotina, mikään ei ole sen parempaa. Pimppipierujakaan ei saa hävetä, ne kuuluvat asiaan kun pumpataan kunnolla :)

Heimo

Kysymys "Kumpi tuntuu paremmalla: märkä ja liukas vai kuiva pimppi?", mikä tuo nyt on, jokin pilako vaiko tenavan kirjoittama, aikuinen ihminen jos noin kirjoittaa niin on todella sieltä hanurista. Tosin alkaisi kuivakin kelvata kun vaimo ei ole neljään vuoteen suostunut mihinkään, ei seksiiin, ei halailuihin, ei sitten mihinkään, tai no johonkin, riitaan pääisi mukaan hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat