Aikuisen MIEHEN ja äidin läheiset välit - sairasta.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Minusta on ihan luonnollista, että lapset pitävät yhteyttä vanhempiinsa. Etenkin vanhempien ikääntyessä tulee tämä yhteydenpito entistä tärkeämmäksi. Kauheaa olisi olla vanhus, jonka omat lapset eivät pitäisi mitään yhteyttä kun välit ovat viilenneet esim. kylmäkiskoisen miniän takia.Minä tapaan niin omia vanhempiani kuin anoppianikin kutakuinkin viikottain. Mieheni on ainoa lapsi ja anoppini asuu yksin, joten hän pitää yhteyttä äitiinsä oleellisesti päivittäin.Olen joskus ihmetellyt, miten joku vanhus voi olla kuolleena kuukausikaupalla ilman että kukaan kaipaa, mutta en enää ihmettele.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En osaa selittää muuta kuin että siitä tulee valtavan paha olo ja alkaa sydän takoa ja oksettaa.terv. traumatisoitunut miniä?
Vierailija

Tunnevammainen mies joka ei kykene läheisiin väleihin vanhempiensa kanssa ei kykene siihen vaimonsakaan kanssa. Tämä tuntuukin olevan nykypäivää.

Vierailija

En minäkään riippuvuutta ymmärrä. Kyllä sitä väleissä voi olla niin kuin muidenkin ihmisten kanssa, mutta en minä niitä kaipaakaan. Esim ajatus, että he kuolisivat ei ahdista tippaakaan.

Vierailija

Mielestäni se on sairasta, jos ihmisellä EI ole läheisiä välejä vanhempiinsa myös aikuisiällä. Ovathan ne vanhemmat lasten isovanhempia, ja itse ainakin pidän tärkeänä sitä, että lapsilla on läheiset suhteet isovanhempiin.

Läheisyys EI ole sama kuin se, että äiti/isä määräisi aikuisen lapsensa asioista.Vierailija:

Lainaus:


Toki voi soitella ja nähdä - mutta minä puhunkin nyt riippuvaisuudesta ja roikkumisesta. Sitä en hyväksy, se on patologiaa. Minullakin on ihan ok suhteet molempiin vanhempiini, näen, soitellaan ja viesteillään ihan normimäärät. Silti minun käy sääliksi esim niitä ystäviäni, joiden mies on onnettomasti äitinsä talutusnuorassa vaikka on omaakin perhettä. No eihän se toki ole mun asia..ap
Vierailija

Läheiset välit ovat normaalia, asiallisen etäiset surkeaa :(Riippuvaisuus ja talutusnuorassa olo on jotain muuta. Siinä vasta kieroutuneessa talutusnuorassa onkin jos vaimon tahdosta joutuu katkaisemaan välit vanhempiinsa.

Vierailija

Nykyinen exmies soittelee päivittäin äidilleen ja ostelee kalliita tavaroita. Äidissä ei ole mitään vikaa vaan vika oli minussa kun emme tulleet toimeen. Syystä että anoppi inhosi minua kun vein hänen ainoan poikansa ja lopulta käänsi asian niin että minä olen se syypää huonoihin väleihin. Anoppi puhu musta niin paljon paskaa että mies jätti. Anoppi nyt onnellinen kun saa pitää poikansa kokonaan itsellään. Sääliksi käy miehen seuraavaa mahdollista puolisoa. LäheisisLäheisissä väleissä ei ole mitään vikaa mutta jos aikuinen ukko soittelee päivittäin omat työasiansa äidilleen ja äiti tietää enemmän miehen elämästä kuin puoliso niin ei kyllä tervettä ole millään lailla...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat