Onko kellään kokemuksia noista ON24 sisustavaratalon kalusteista?

Sivut

Kommentit (46)

nyyti

Minulla tosi huono kokemus kun hankin sieltä 229 euron hierontatuoli. On aivan surkea hinta /laatusuhteeltaan!!Eivät suostu ottamaan sitä takaisin,rikkinäinen se on.

MP

Tilasin seinälle kiinnitettävän hyllykön,mies kokosi sen ja ihmetteli kun pystyssä olevat välipalat jäivät kiristämisestä huolimatta löysälle.Seinälle asennettaessa koko "komeus" hajosi kun mäkisen eväät. Onneksi ei ollut kallis,mies sai korjattua hyllykön jotenkin ,siinä oli kolme hyllyä,se yks hyllylevy hajos. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tilaan tuolta mitään!!

Vierailija

selvästi kyseisen liikkeen edustajat käyvät täällä alapeukuttamassa negatiivisia kommentteja ja kirjoittamassa itse kehuvia kommentteja. Sen huomaa siitä, että kaikki kehut on kirjoitettu samalla tyylillä ja niissä tuputetaan alennuskoodeja. :D

sas

Jooh, itse löysin upean lipaston joka johti kutakuinkin 2 ja puolen kk palautus-ees-taas-huopaamiseen: ensin tuli puolet osista, sitten tuli hukkunut paketti puuttuvineen osineen firman pikkuetsintöjen jälkeen. Avatessani huomaan, että lipaston kansilevy paskana, reklamoin ja minulle luvataan uusi paketti samoilla osilla ja ettei minun tarvitse palauttaa viallisia osia. Kolmas paketti saapuu noin 1 ja puolen kk viiveellä (ja siinä välissä ilmoittelivat milloin mitäkin pakettien saapumisajankohdiksi) JA TÄSSÄ KOLMANNESSA PAKETISSA MINULLE TULEE UUDESTAAN NE OSAT JOTKA OVAT JO EHJIÄ!!!!!!!! Tämän jälkeen purin kaupan ja Matkahuollon pojat hakivat pois koko roskaläjän. Onneksi tein ostokseni laskulle, en joutunut rahojani sentään menettämään. Enkä kyllä suostunut laskua maksamaankaan ennen kuin sain osat olisivat kaikki olleet minulla. Sekin oli jännä että sain karhukirjeitä maksamattomasta lipastosta jota minulla ei vielä ollut ja siitäkin piti kahteen otteeseen rähistä että ilmoittavat laskutusfirmalleen, etten maksa laskua ennen kuin tuote olisi perillä....En voi suositella.

Vierailija

Vain uskomattoman huonoja kokemuksia. Suoraan sanottuna ovat valehtelijoita ja myyvät huonolaatuista tavaraa. Oma moka kun tilasin ennenkuin tutustuin kunnolla.

Toimittavat mulle rikkinäistä tavaraa ja sen vaihtaminen/rahojen palautus tehdään tarkoituksella mahdollisimman hankalaksi.

Neuvo. ÄLKÄÄ TEHKÖ KAUPPAA NÄIDEN KANSSA!

Merkillepantava seikka

Kanta-asiakasohjelmassa on yksi pieni kompa. Etusivulla sanottiin, että uusista omalla koodillasi rekisteröityvistä asiakkaista maksetaan 10 euroa "kanta-asiakasrahaa". Kuitenkaan tuo raha ei ole sen arvoinen kuin annetaan ymmärtää: Tuotteiden vieressä on pienellä ja harmaalla tekstillä maininta, että kanta-asiakasalennus on enintään x % (esim. 10 %) ja riippuu tililläsi olevasta kanta-asiakasrahasta. Raha ei ole siis sen arvoista, että sen takia kannattaisi ruveta kalastelemaan asiakkaita kauppaan.

Voi olla, että tässä ei ole mitään suoranaisesti laitonta, mutta onko tämä reilua? Miksi tuota "pientä sivuseikkaa" ei mainita selvästi sellaisessa kohdassa, josta se löytyy helposti ennen kuin rupeaa levittelemään hienoa koodiaan.

Vierailija

TIlasin tuolta sängyn joka on kyllä hieno mutta todella heikkorakenteinen ja hajosi melkein heti. Syyttivät että olen koonnut sängyn väärin jne.. Sieltä kävi joku toimittamassa minulle uusia tukijalkoja sänkyyn ja käskin hänet  katsomaan olinko koonnut sängyn väärin. Hänen mukaansa en ollut vaan sängyn tukijalat olivat väärät ja myös ne mitkä hän toi olivat väärät. Edelleenkään sänkyä ei ole haettu taio oikeita tukijalkoja ei ole tullut vaikka olen molempia vaatinut. Todella rasittavaa ja asiakaspalvelu superhuonoa.

Vierailija

V..ttu mitä ripulia myyvät!

Vaimo tilasi vaatetelineen, kaikki reiät on porattu varmaan polvea vasten, siitä tuli kyllä niin vimpula ettei meinaa pystyssä pysyä! Ruuvien kannoissakin ristipäähahlo ei ollut aina osunut edes keskelle ruuvin kantaa. Yksi naulakko ei pysy edes paikoillaan kokoamisen jälkeen kun kierteet "korkkasi"jo koottaessa.

Ihan pelkkää kuraa!!!

Uusi sohva

Tilasin juuri sohvan. Toimitus ihan OK, laatukin korkeintaan OK, jotenkin sohvakangas antaa 90-luku vaikutelman. En suosittele, mutta en voi haukkuakkaan..

Jokko

On24 ei ole myyjäliike vaan vain alusta nettikaupalle.
Ei ihme jos sieltä voidaan kommentoida mitä huvittaa....rahannehan on jo heillä.

Halvemmalla sää yleensä huonomman, ei pitäisi yllättää ketään!?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat