Kiireellistä turvaistuin-apua tarvitaan!!!

Vierailija

Mistä näkee ne rajat, että millainen istuin lapselle kuuluu? Tai muistaako joku ne rajat ulkoa? Oliko istuintyyppi kiinni iästä vai painosta vai pituudesta vai mistä?Meillä on 4v. tyttö, painoa 13kg ja pituutta 100cm ja mietin että voiko häntä kuljettaa (hetkellisesti) korokeistuimessa?

Kommentit (11)

Vierailija

Yleensä istuu ihan tavallisessa turvaistuimessa mutta nyt on tiedossa yksi matka johon ei sellainen istuin sovi vaan pitäisi olla koroke.

Vierailija

mä kysyisin kanssa: meillä poika 3vee, 90cm ja 13kg. Saa hirmu raivareita 5pistevöissä, kun lukko painaa kiveksiin (on siis vaipaton). Teenkö hirmu virheen, jos laitan turvavyöistuimeen?

Vierailija

Joo, tyttö on vauvasta asti käynyt painokontrolleissa kun on niin hoikka, mutta kun mitään vikaa ei löytynyt niin ilmeisesti hän sitten vain on tuota keijukaisten kokoluokkaa. Syö kyllä erittäin hyvin mutta kuluttaa paljon myös.

mara

Itse ajattelisin niin, että jos lapsi malttaa istua turvavyö-istuimessa, eli ei yritä repiä vöitä pois ja lähteä istuimesta, niin kyllä kolme-neljä-vuotiasta voi siinä kuljettaa. Ainakin väliaikaisesti 😊

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mistä näkee ne rajat, että millainen istuin lapselle kuuluu? Tai muistaako joku ne rajat ulkoa? Oliko istuintyyppi kiinni iästä vai painosta vai pituudesta vai mistä?

Meillä on 4v. tyttö, painoa 13kg ja pituutta 100cm ja mietin että voiko häntä kuljettaa (hetkellisesti) korokeistuimessa?


No jos ei muuta ole käytettävissä niin sillä sitten mennään. Kyllä meidän poikia kuskattiin nelivuotiaina joskus ihan ilman mitään istuimia jos ei sellaista sattunut olemaan käytettävissä.

Ja hommasimme muuten kakkosautoksi pienen kaksiovisen punton, sen takapenkille ei edes mahdu mitään korokeistuinta kummempaa ja ainakin 5 vuotias istuu siinä ihan hyvin.

Boroka marton

I am a private lender, I offer all kinds of loans (1000Euro - 100,000.00euro) at an affordable price.
If the Hungarian banks refuse credit availability, turn lainayhtiöömme now and get the desired loan amount within 24 hours
For more information, please contact us by e-mail: (boroka-marton@naver.com)

David Peterson

Tarvitsetko kiireellistä lainaa rahoitustarpeidesi ratkaisemiseksi, Tarjoamme lainaa, joka vaihtelee $ 5,000.00 - $ 10,000,000.00 Maxista, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, 100% taattu. Lisäksi myöntämme lainaa (euroa, puntaa ja dollaria ) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (2%), jos olet kiinnostunut saada takaisin meille sähköpostilla osoitteessa davidpetersonloanfirm1@outlook.com

Thread has been locked.

Uusimmat

Suosituimmat