Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Itsekin haluaisin kokeilla seksiä naisen kanssa mutta miehelleni en ole kylä uskaltanut asiasta sanoa... Toki joskus on vitsailtu, että " olisko yhtä paha jos harrastaisin seksiä miehen sijaan naisen kanssa" tai vastaavaa ja mies on vaan pyöritellyt silmiään sanoen, että siitä vaan.Ei siis tietenkään käsitä, että oikeasti haluaisin sitä koettaa.Mullakin on pieni lapsi, poika 1v4kk.

Vierailija

esim. meillähän asiasta on puhuttu ja mieheni kannustaa minua. En tee mitään omalla päätökselläni vaan asiasta on sovittu yhdessä. Toki jokaisella on oikeus myös tehdä omia ratkaisuja ja en koe että tässä on kysymys pettämisestä eikä se tosiaan ole pois aviopuolisolta.

Vierailija

Mua jotenkin ahdistaisi jos mieheni olisi mukana ja toisekseen eikö noi kolmen jutut yleensä pääty huonosti jos niissä on tunteita mukana?

Vierailija

Te kukkahattutädit, ketkä moititte kokeilunhaluisia naisia sairaiksi yms.. Oletteko te sellaisia että makaatte sängyssä peiton alla pimeässä odottaen lähetyssaarnaaja-asentoa mieheltänne ettekä suostu muuhun? Ihan ymmärrettävää :)

Vierailija

Aivan sama kenen kanssa sitä seksiä harrastaa, niin kauan kuin se on nautinollista kaikille osapuolille, tai kyseessä ei ole lapset tai eläimet. Ei oo keneltäkään pois jos joku on saanu hyvää seksiä.

Vierailija

Jotta voi olla "bi", pitää olla homo. Aivan samalla lailla kuin ollakseen mustavalkoinen pitää olla vähintään joko musta tai valkoinen.

Vierailija

Haluaisin kokeilla naisen kanssa kahdestaan seksiä. Ajatus ja halu on suuri ja ollut pitkään mielessä.
Miehellekin on ok jos koitan ja haluaisi myös kolmenkimppaa.
Ketään kiinnostunutta, kenties kokenutta naisen kanssa joka haluaisi kokeilla ensikertalaisen kanssa?

T. Tyttö 19 v

Vierailija

Määki haluisin kokeilla. Kolmenkimppa vois aluks olla helpompi ku koskaan oo ollu naisen kanssa. Mut mikseipä kaksinki. Ikää vasta 20 ja sinkku ni eiköhä sitä vie ehikki

misukka72

Kolmenkimppana on omasta mielestä helpompi lähteä liikkeelle, on kuitenkin tuttu mies apuna jos "menee sormi suuhun" kesken kaiken.

Lähestymistä helpottaa jos toinen nainen on  kokeneempi tyttö-jutuista, ei mene ihan sähläilyksi ja jää mukavempi kuva ekasta tyttöseksistä.

Itselläni eka lepakkoseksi tapahtui kolmenkimppana nettituttavuuden kanssa hotellireissulla, olessani jo liki 4-kymppinen, vastapuoli oli minua reilusti nuorempi, kokenut, estoton raikulityttö, jolta löytyi kyllä semmoinen lelu kokoelma että moni pieni seksipuotikin jäisi toiseksi (nähdessäni naikkosen lelulaukun sisällön ehdin jo hiukan säikähtää: mihin oikein olinkaan ryhtymässä, en edes osannut kuvitella mihin joitakin tavaroita käytetään, mutta kyllä sekin sitten selvisi myöhemmin) ja ennen kaikkea mahtava mielikuvitus, ei ollut kertaakaan hetkeä jolloin olisi ehtinyt miettiä: " mitähän sitten keksisi"

Oli helppo antautua virran vietäväksi kun luonteeltani olen vakiseksissäkin sub-henkinen, leikkikamu vei ja minä "vikisin".

Miehenikin muisti huomioida meidät molemmat tasapuolisesti, eikä keskittynyt vain tarjolla olleeseen vieraaseen hedelmään.

En olisi seksileffojen perusteella arvannut mitä nainen voi moisesta saada, kaikki tutut leikitkin saivat uuden sävyn , päinvastoin seikkailu tämän naisen kanssa sai parhaatkin seksileffat näyttämään tylsältä "vaniljalta".

Toisaalta niinpä ne leffat onkin pitkälti tehty miehisestä näkökulmasta.

En ole koskaan saanut niin täyttä "hoitoa", kuin sen pitkän yön aikana.

Ja kyllä se oma ukkeli mukana tuo huikean bonuksen siihen päälle, mutta suhde kannattaa olla kaikin puolin kunnossa, jottei tule "mustiksia" kun oma puoliso peuhaa vieraan kanssa , puolin ja toisin.

Mutta kyllä moisesta löytyy parisuhteeseenkin mausteita, löysin aivan uusia juttuja joista nyt nauttii myös heteroseksissä.

Meille ei ainakaan ole aiheuttanut mitään myöhempiä jälkimaininkeja, päinvastoin naurulla muistellaan yhdessä ikimuistoista kokemusta ja suunnataan yhdessä kohti uusia seikkailuja(toilailuja).

Nam...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat