Mikä on normaali sokeriarvo sormenpäästä?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Meillä ei pojassa ole mitään vikaa, hemoglobiinia mitattiin koulussa kun poika on ollut ehkä vähän väsynyt, mutta se oli normaali. Kauheaa jos sillä onkin diabetes. Mutta onhan tuo sinun pojan arvo kyllä ollut paljon korkeampi. Hyvää vointia pojalle!

Vierailija

PAASTOVERENSOKERI???Onko tulos sama,,,jos olen ilta-20:stä ravinnotta

ja otan aamulla verensokerin sormenpäästä,,,tai hoitaja labrassa käsitaipeesta?

Vierailija

Miks ihmiset jaksaa vaivata päätään tommosilla pikkuasioilla,ottakaa oikeasti selvää mitä oikeasti sairaat 1 tyypin diabetes potilaat joutuvat kestämään oikean sokeritaudin kanssa tapellessaan. ihmiseen ei vaikuta millään lailla jos sokeriarvot on vaikka 4-10 välillä se on suht normaalia. Terveisin 1 tyypin diabeetikko, arvot on heitelly 1.1-52.5 välillä,miettikää vähän.

Vierailija

Kommentoin vähän vanhaa aihetta.. No kotimittauksissa varsinkin kokemattomuuttaan tulee mittausvirheitä aika herkästi, noudattamalla ohjeita niin on ainakin lähtökohdat kunnossa totuudenmukaisille arvoille. Kuten että pitäisi olla vaan rohkeutta tökätä kunnolla se reikä sormeen, annetaan ensimmäisen tipan tulla ja pyyhitään se pois ja mittaus sitten seuraavasta tipasta verta. Mittaliuskaa ei pitäisi lääppiä, sitä kohtaa mihin veri tulee eli siihen ei saisi koskea käsin ainakaan ollenkaan. Kädet pestä ja erityisesti se kohta mistä näyte otetaan. + muut ohjeet vielä tämänkin päälle + harjoittelu.

Mirja

Terve!Minulla on elopainoa about 100kg.Peräpukamia närästystä väsymystäkin kun syön makeita, kolesterolia, paastosokerit heiluu 6,0 -7,2välillä,selkä on kipeä, polviin ottaa

tulee pakostakin mieleen mistä ne oireet johtuu.Diabetesta ei ollut lapsena ,se on tullut aikuisena.Mutta nyt se on.Ja miksiköhän?

Lempiruokiani makkarat chipsit kanankoivet rasvaiset sellaiset,oltermanni,pizzat,lauantaimakkarat,ym paninit,liikkumaan vaan on käsketty ja rasvat pois.Lääkäriltä kysyin onko siinä mitään ohjearvoja millä lähtee henki jollei usko lääkäriä.Se nauratti.

J.T

miten on?

olen 1 biabeetikko ja minä joudun mittamaan  koko päivän 2 tunnin välein verenmittaan ja ateria -insua , minulla on insuliinin puutos. HALUAISIN TIETÄÄ ETTÄ VOIKO SOKERIMITTARIT OLLA EPÄVARMOJA JA NÄYTTÄÄ VÄÄRIÄ LUKEMIA? MIKÄ SOKERIMITTARI OLISI VARMA TAPA? ONKO GLUKOOSIMITTARI

HYVÄ MISSÄ SAMALLA MITTAA SOKERIN  SORMEN PÄÄSTÄ ?

VASTAUSTA PIAN ODOTTAVA NIMI MERKKILLÄ J.T

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat