MIKSI mies hylkää raskaana olevan naisen?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Esimerkiksi minä itse:

Tulin raskaaksi miehelle, jonka kanssa seurustelin hyvin vakavasti. Oltiin khloissa ja vietimme normaalia nuorten ihmisten elämää.

Hän kävi töissä ja minä opiskelin.

Viikonloput oli aina yhtä juhlintaa, joka perjantai ja lauantaimeille tuli lössi kavereita ryyppäämään. Tämä oli ihan hauskaa ja mukavaa elämää.. Olimme siis nuoria ja elimme sen tavoin.

Minä tulin raskaaksi.

Sama meno miehen puolelta jatkui.. kavereita kylään ja kännit päälle. Minä en juonut. Yritin kestää, ja toivoa ettei seuraavana viikonloppuna enää.. Olin väsynyt, oksentelin ja kasvatin massua. Viikot sujuivat hyvin, molemmat olimme vauvaunelmissa. Perjantain koittaessa taas mies ja kaverit ryyppäsivät ja juhlintaa jatkui sunnuntaille asti.

Mies lupasi aina että vielä yhdet bileet, vielä yhdet.. vielä yhdet.

Lopulta tajusin, ettei elämä siitä miksikään muutu, otin kamani ja muutin äitini luo. Parin kuukauden päästä sain oman asunnon, juuri ennen vauvan laskettua aikaa.

Mies jatkoi bilettämistään.

Minä ja vauva elimme tasapainoista elämää, tosin yksinhuoltajana oli rankkaa koliikkivauvan kanssa, mutta sataverroin parempaa kuin ikinä juoppokämpässä. (sanon nyt juoppokämppä, koska mies ei kasvanut aikuiseksi lapsen myötä)

Selvisimme hyvin. Nyt minulla on uusi mies ja pari lasta hänen kanssaan. Esikoinen on koululainen ja hyvin tasapainoinen lapsi. Biologisen isänsä on tavannut kerran. Tämä isä kun ei halua pitää mitään yhteyttä, viikot menee töissä ja viikonloput ryypätessä..Ei varmaan tarvitse enempää selitellä, miksi tämä äiti jätti raskauden aikana lapsensa isän.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat