Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kenellään mökillä käytössä aggregaatti?

Sivut

Kommentit (20)

Sitä virtaa tarvitsisi sen verran että saisi valaistuksen, telkkarin ja ois kiva jos saisi sähköjääkaapinkin. Liesi toimii kyllä kaasulla eikä sähköä tarvitse lämmitykseen.

ap.

Insinööri

Agrigaatin vainta riippuu käytöstä, mulla on mökillä ihan normaali sähköistys, siis sähkömiehen tekemä, jos liittyisi sähköverkkoon (valtakunnan) tarvitsisi vain yhdistää verkko agrikaattikopilla. Mulla on Pramac P6000 TYEDS äänieristetty dieselagrikaatti kaukokäynnistyksellä (voi käynnistää mökin sisältä) siinä on kaksi valovirtapistoketta (240 V) ja yksi voimavirtapistoke (380 V). Ollut jo vuodesta 2007, toimii hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia hinta 5408 €. Tämä on huippulaatua, sitä myy Hollolan Sähköautomatiikka. Se on japanilainen. Se on äänieristetty, sähkökopissa sieltä ei kuulu mitään etes hiljaisena kesäiltana. Jääkaappi kannattaa olla kaasulla, samoin hella ,ei agrikaattia voi jatkuvasti käyttää. Tämä on huippulaatua, hinta sen mukainen, selvästi edullisempi, mutta kuitenkin ilmeisesti kohtalaisen hyvä on Kiinalainen Kipor, sellaisen hinta on esim äänieristetty  6,5 KW noin: 1400 €.

Sitten on tietenkin noita muutaman satasen laitteita, mutta sellaisiin en sekaantuisi, ei tule muuta kun harmia.

Insinööri

Jääkaappiin ja lieden käyttöön kannattaa hankkia kaasulaitteet. Jos laadukkaan laitteen haluaa, niin Hollolan sähköautomatiikalla on hyviä laitteita. minulla on esimerkiksi Pramac P6000 TYEDS äänieristetty, kopissa, ei kuulu mitään ääntä etes hiljaisena kesäiltana. Hinta 5004 €, jos haluaa selvästi edullisemman, mutta kuitenkin ainakin kohtakaisen hyvän, niin sellainen on kiinalainen Kipor, sellaisen 6500 W äänieristetty  hinta on noin 1400 €, on selvästi Pramac:sia äänekkäämpi. Muutaman satasen laitteisinn en sekaantuisi.

Vierailija

Agrekaatin ääneen väsyy aikaa myöten sitä jaksa kuunnella. Kaasu ja aurinkosähkö ovat riittäneet ihan hyvin. Silloin harvemmin kun tarvii sähköä niin otan agropaatista sitä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat