Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (34)

täällä sama ongelma. Ei vedä. Vedet tuli jo osittain yli. Ämpärillä olen laittanut paineella vettä, ei auta.

Kerran veti ihan tyhjäksi vedestä pöntön, ja sitten täyttyi uudestaan piripintaan. Pakko lähteä duuniin. Laskee kyllä hiljalleen vettä. Miten toimin kun töistä pääsen illalla? ei ole mitään ainetta laittaa nyt likoamaan sinne, saakeli.

Ska puhetta

Entäpä jos ilman kettuilua ja itseriittoista vinoilua keskitytään olennaiseen ja mieheen..
Jos vahinko tms. on tapahtunut ja olet tukkinut WC pöntön esim. ajattelemattomuuttasi talouspaperilla tai muulla sinne kuulumattomalla , ja vesi nousee silmiin ja tarakkaan -koitappa näin:
- Avaa pesukoneen hana ja laske masinaan vettä esim. ilman riepuja,- siis tyhjänä ,ja käynnistä. Laita koneen poistoletku syvälle WC rööriin ja siirrä/pyöritä myötäpäivään pesukoneen valitsinta poistovesi kohtaan,- siis halutessasi ja mahdollisuuksien mukaan ohitat komentoja ja suht kuuma poistovesi tulemaan ohjelmasta rööriin valtavalla paineella - jo lähtee ska yms mytyt...tarpeen mukaan voit uusia proseduurin..

Ps. Jos pesukoneen letku lian nafti,- siis stubu, lyhyt niin jatka sitä esim teippaamaalla sopiva muu letku jatkoksi esim. pölyimurista .
- Siinäpä vasta vetävä..vessaaaa !!!

tumppu

laita naapurin hammasharja sinne pönttöö lillumaa ja töräytät uudet savet ja alkaa tukos helpottaan..Osta renlundilta pönttöraetta:sillä aukee hyvin.

Kolmenlapsenäiti

Laita ensin ainakin desi fairya, soodaa pari ruokalusikkaa ja sen jälkeen kiehuvaa vettä perään niin paljon kuin kestää laittaa. Meillä ainakin toiminu hyvin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat