Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naiset, kuvailkaahan hyvännäköinen mies????

Sivut

Kommentit (47)

Kai se on makuasia, mutta minä en henkilökohtaisesti näe yhteyttä hyvännäköisyyden ja pituuden tai hyvännäköisyyden ja värin välillä. Hyvännäköinen mies on minulle mies, jolla on hyvä itseluottamus mutta joka ei kukkoile tai leveile. Hyvännäköinen mies on mies, jolla on terveet elämäntavat ja positiivinen elämänasenne, joka säteilee hymystä ja pilkkeestä silmäkulmassa. Hyvännäköinen mies kunnioittaa kanssaihmisiään. Kyllä upeus niin naisessa kuin miehessäkin on riippuvainen siitä, miten kanssaihmisiään kohtelee. Maailman komeinkin ihminen lakastuu silmissä, joten ei perusasiat (itseluottamus ja toisten kohtelu) ole kunnossa. Ja vastaavasti hyvä käytös kaunistaa ja komistaa.

Oma mies on ehdottomasti maailman paras: 190cm, urheilullinen ja lihaksikas, kalju, tatuoitu, hellä, hyväsydäminen, puhuu, pussaa, tekstailee useasti päivässä, aikuinen ja vastuullinen. Kohtelee minua kuin kukkaa kämmenellä. Osaa laittaa ruokaa, pestä pyykit ja siivota siinä kuin korjata autonkin. Tekee päätöksiä muttei jyrää. Sängyssä kestää juuri niin kauan kuin tarvitsen; viimeksi sain 11 orgasmia. ;) Sen pituus ja paksuus on juuri ideaali, hellemmässäkin menossa tuntuu, rajummassa ei satu.

Vierailija

Hyvännäköinen mies on vaikea kuvailla, koska mulla se perustuu tunteeseen: tuntuu hyvältä olla lähellä vaikka sitten ihan juttelisi niitä näitä.

16v

Ulkonäöllisesti: pitkä, kiharat (tai pitkät) blondit tai brunetet hiukset. Saman ikänen tai muutaman vuoden ikäero. Ruskeet silmät! (Ei oo nii välii silmien väril mut ruskeet silmät on ihanat)

Sen pitää olla taiteellinen ja tykätä piirtämisestä :'3
Ja se ei saa olla allerginen kissoille koska kissaani minä en poikaystävään vaihda (onpa julmaa... Ei voi mtn)

Ois kiva jos seki osais tehä ruokaa etten olis ainoo kokki kotona xD ja sillä pitää olla huumorintajua, muuten ei tuu mitää.

Vierailija

Kuuluuko ympärileikkkaus suomalaiseen kulttuuriin nykyään..? Miten niin moni edes tajuaa mainita tuollaisesta asiasta. Huomaa kuinka perseelleen tää maa on mennyt. Itelle ei tulis edes mieleen ajatella et mies on ympärileikattu ja jos saisin kuulla että on niin juoksisin pois ja äkkiä. Mulle ihanne mies olisi vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Mieluiten ei niin kovin pitkä vaan joku n. 170cm. Siisti olemus ilman lävistyksiä ja tatuointeja. Päihteetön ja tupakoimaton. Luonteeltaan ystävällinen, rauhallinen, kiltti ja lapsirakas.

Nuhka

Mieluiten lähellä mun omaa pituutta (~170cm) sopii parhaiten yhteen monessa tilanteessa ja tuntuu tasavertaisemmalta kun voi jutella kasvotusten.

Ikää ei niin väliä mutta hermot yleensä koetuksella nuorempien kanssa kun ei jaksais olla äiti niille kunnes aikuistuu. Paljon iäkkäämmät sen sijaan vaikeampia opettaa tavoille joten ei siitäkään hyvää seuraa.

Ei näy ulkonäössä mutta jos katselee paljon pornoa jätän suosiolla väliin koska ne tyypit ovat yleensä surkeita ja itsekkäitä sängyssä.

Vaaleahko ruskeat hiukset, melko lyhkäset, pystyssä mutta ei liian siistityt ovat suosikkini. (Inhoan kiharoita ja jos kalju keskeltä niin ajeleppa koko pää niin näyttää paljon paremmalta.)

Sänki tai naamalle sopiva parta on ihan jees (rumat leuat saa piiloon monella. Kapeat "ketun leuat" paljon paremman näköset kuin leveät).

Silmät ovat hyvin tärkeät, ruskeat tai vihertävät ovat suosikkini. Ystävälliset, hurmaavat...

Ihoväri ei tärkeä, mutta punahko läikikäs ei sytytä.

Tykkään hoikista, treenatuist ja vähän rotevammistakin, ei kropalla niin väliä kunhan viihdyn seurassa. Mieluummin läski ja onnellinen kuin vittuuntunut bodaaja.

Tarttuva hymy on aina plussa. Ei tarvi olla kiiltävät hollywood hampaat mutta jos nuuskaa valuu ja hampaat ruskeita pikku möykkyjä niin ei kyllä sytytä.

Kaikki kielet kelvanneet.

Nenä mieluiten suora ei suuresta haittaa ole kunhan en joudu kattelee nenäkarvoja.

Tykkään kunnon käden puristuksista joten ei liian hennot sormet. Kunnet mieluummin luhyet ettei tarte pelätä naarmuja herkissä paikoissa.

Pakaroissa ja reisissä vähän enemmän lihasta että löytyy jotain työntö voimaakin...

Kyrvän koosta ei kauheesti väliä keskikoko sopii parhaiten eikä ärsytä millään lailla.

Kropan karvoitus suosiit vaihtelee ikä ryhmien kanssa. Iäkkäämmät herrat kunnon harmahtavalla rintakarvoineen ovat jees, nuoremmat parempi olla ilman.
Karvapolku kulkusista napaan kyllä aina houkuttaa tutkimus matkalle.

Vierailija

Pitää olla siisti, ei ylipainoinen - ei ainakaan silloin, jos paino kertyy epätaisesti,  naama ja vartalo suht sopusointuisia, hiusten malli ei saa olla mikään "Tahvo-tukka" eli epämääräinen siili, kuten suomalaisilla miehillä usein on ja se vaan korostaa esim. ylipainoisten miesten rasvankin takia epämääräisiä kasvonpiirteitä.  Leuka ja muu luustokin erottuu, kun ei ole liikaa rasvaa naamassa.

Lihasta pitää olla - mutta ei epäsuhteisesti kuntosalilla pumpattuja jättikäsiä yhdessä rasvan kanssa - vaan katsokaa kropan mallia yleisurheilijoista.

Katsokaa tyylissä mallia ruotsalaisilta miehiltä ,vaikka ihan niin sliipatuiksi ei tarvitse mennä. Tai imitoikaa vaikkapa amerikkalaisten rentoa suorat khakihousut ja muuta klassista sporttityyliä - tai ranskalaisten boheemiutta eli tarkoin harkittua renttumaisuutta yhdistettynä klassiseen miestentyyliin.

Nimittäin vaikka mies olisi hieman rumakin, mutta jos tyyli on kohdillaan ja mies on perussiisti - niin se auttaa asiaa paljon.

Miesten pitäisi myös tutkia itseään enemmän peilistä - nähdä hyvät ja ne huonotkin puolet ja korostaa niitä hyviä, mutta häivyttää huonoja.

Mutta mitä vanhemmista ihmisistä on kyse, sitä vähemmän ulkonäkö kuitenkaan merkkaa - sisin tärkein ja kannattaa antaa esim. treffi-ilmoituksissa itsestään sympaattinen ja rehellinen kuva.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mikö siis teidän mielestänne on se normaalikokoinen?:)

Mies vai se? Miehen pituus- ja painoihanne - niin siihen vaikuttaa naisen omakin koko.

Tosin yllättävän paljon näkee pitkiä kauniita naisia, joilla lyhyt mies - miehet usein todella itsevarmoja tai erikoisen komeita tai sitten erikoisen sympaattisia ja rentoja.

Nuoret vaativat tietysti eniten, mutta teinimäiset kuvitelmat prinsseistä unohtuvat kuitenkin mitä vanhemmaksi tulee - tosin monilla nuorilla naisillakin ymmärrys tästä lisääntyy nopeastikin, kun havaitsevat ympärillään erilaisia suhteita ulkonäköön liittyen ja siitä huolimatta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat