Naiset, kuvailkaahan hyvännäköinen mies????

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Pitää olla siisti, ei ylipainoinen - ei ainakaan silloin, jos paino kertyy epätaisesti,  naama ja vartalo suht sopusointuisia, hiusten malli ei saa olla mikään "Tahvo-tukka" eli epämääräinen siili, kuten suomalaisilla miehillä usein on ja se vaan korostaa esim. ylipainoisten miesten rasvankin takia epämääräisiä kasvonpiirteitä.  Leuka ja muu luustokin erottuu, kun ei ole liikaa rasvaa naamassa.

Lihasta pitää olla - mutta ei epäsuhteisesti kuntosalilla pumpattuja jättikäsiä yhdessä rasvan kanssa - vaan katsokaa kropan mallia yleisurheilijoista.

Katsokaa tyylissä mallia ruotsalaisilta miehiltä ,vaikka ihan niin sliipatuiksi ei tarvitse mennä. Tai imitoikaa vaikkapa amerikkalaisten rentoa suorat khakihousut ja muuta klassista sporttityyliä - tai ranskalaisten boheemiutta eli tarkoin harkittua renttumaisuutta yhdistettynä klassiseen miestentyyliin.

Nimittäin vaikka mies olisi hieman rumakin, mutta jos tyyli on kohdillaan ja mies on perussiisti - niin se auttaa asiaa paljon.

Miesten pitäisi myös tutkia itseään enemmän peilistä - nähdä hyvät ja ne huonotkin puolet ja korostaa niitä hyviä, mutta häivyttää huonoja.

Mutta mitä vanhemmista ihmisistä on kyse, sitä vähemmän ulkonäkö kuitenkaan merkkaa - sisin tärkein ja kannattaa antaa esim. treffi-ilmoituksissa itsestään sympaattinen ja rehellinen kuva.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
mikö siis teidän mielestänne on se normaalikokoinen?:)

Mies vai se? Miehen pituus- ja painoihanne - niin siihen vaikuttaa naisen omakin koko.

Tosin yllättävän paljon näkee pitkiä kauniita naisia, joilla lyhyt mies - miehet usein todella itsevarmoja tai erikoisen komeita tai sitten erikoisen sympaattisia ja rentoja.

Nuoret vaativat tietysti eniten, mutta teinimäiset kuvitelmat prinsseistä unohtuvat kuitenkin mitä vanhemmaksi tulee - tosin monilla nuorilla naisillakin ymmärrys tästä lisääntyy nopeastikin, kun havaitsevat ympärillään erilaisia suhteita ulkonäköön liittyen ja siitä huolimatta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat