Sivut

Kommentit (21)

Ai, että aina vetää ikeneste lukea näitä kommenteista. Miksi joku edes kysyy tarjousta jostain asiasta minkä pystyy itse toteuttaa. Toinen sanoo, että tehtiin talkoilla ei maksanu mitään. Esim 4 miestä 3 päivää. = 96h. Vaikka olisi edullinen hinta 30e/h alv0% maksaisi pelkkä työ teetetty 2880. Maalit+tarvikkeet+telineet+polttoaineet+vakuutukset+työturvallisuus-, tulityö-, ensiapukortit työntekijöille. Ei yksinkertaisesti kannata tehdä halvalla jos aikoo elättää yrityksen, itsensä saati sitten perhettä. Jos näillä hinnoilla pääset 2800e brutto tuloihin niin voiko joku tosissaan olla vielä kateellinen.

Pori laine

Minä teen aina kaikki korjausremppahuoltohommat itse, ihan kaikki. Kesälomat on sitä varten. Vähän kyllä ihmettelin missä ne suomalaiset työpaikat ovat, mutta ei se ole minun murheeni. Osaamattomat tilailee putkimiehet ja sähkömiehet, maalareista puhumattakaan.

Maalari

Ihan asiallinen tarjous. Tietysti Urakkamaailmaa kannattaa käyttää, niin saa erilaisia tarjouksia.

Meillä kun urakkana on talonmaalaus, käytämme telineitä/nosturia jos suinkin mahdollista.

Ensin homeenpoisto ja pesu, menee päivä jos tekee vähän ylitöitä (riippuen talon koosta, mallista ja vanhasta maalipinnasta)

Sitten on sen julkisivun suojaus, josta maalataan. Ei suojata koko taloa kerralla.

Me maalataan ruiskulla, on nopeaa muttei yhtään sen helpompaa kuin käsin (enemmän suojaamista, ruiskun toimivuus, sen siirto ja ylettyvyys + pistorasioiden paikat, usein tarvitsee jatkojohdot jne jne)

Sen jälkeen smyygit, otsalaudat, räystäät jne maalataan käsin.

Tulee roskaa suojaamisesta jne, siivousta, täytyy käydä kaikki tarkoin läpi ettei jää korjattavaa.

Optimaalinen maalauskeli on pilvinen, mutta kuiva. Eli Suomen kesästä kourallinen päiviä, täytyy siis auringon paahteessakin maalata, ei ole herkkua.

Tarjous, jonka saitte, oli hyvä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat