Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (71)

Missä on itsetunto kun ei voi rakastaa lihavaa ihmistä vaikka heistä usea on varmasti aivan yhtä hauska, eläväinen, kaunis, liikunnallinen jne. kun ihan kuka tahansa muukin suomalainen nainen. Niin missä on se itsetunto. No kun hävettää, miehiä hävettää. ne on niin hiton raukkoja. Miettii kuinka moni nainen häpeää läskiä miestään. Aika harva. Naisilla on itsetuntoa rakastaa rumia, pienimulkkuisia, ihramahaisia miehiään. Heitä ei paljoon heilauta ystävien paheksuvat kommentit. Mutta mitä tekee mies kun joku kaveri vihjasee että naisen peräsin on liian leveä!? NO JÄTTÄÄ NAISEN! Pitäähän naisen olla sellainen jonka kaveritkin hyväksyy. Ja nämä kaverithan hyväksyy vain yhteiskunnan hyväksyvän naismallin. Yleensä näitä raukkoja ovat juurikin itseään treenaavat jäpikät ja ammateistä voisin sanoa Poliisit, Palomiehet, Lääkärit... Poliisit varmasti yleensä ovat niitä pahimpia arvostelijoita. huh huh. Hävetkää.Mistä te tiedätte että lihava nainen öllöttää teitä kun ette ole kokeilleet? Mistä tiedätte että kaikki lihavat syövät itsensä läskeiksi kun ette kaikkia tunne. Mistä te tiedätte että kaikki lihavat ovat laiskoja ja saamattomia... Miettikääpä kuinka moni hoikka nainen on laiska ja saamaton. Yllätytte. Ja miettikää jos nämä laiskat ja saamattomat hoikat naiset sairastuisivat.. Ne olisivat juuri niitä ihraisia, haisevia, likaisia läskejä. hyi!

Olen minäkin ylipainoinen, ja minuun ihastuu todela komeat ja seksikkäät miehet. Kyllä olen seksiäkin harrastanut. Mutta jos sinua lihauus haittaa, käy lenkillä ja rajoita syömistäsi. Niin minäkin teen. Mutta äl vaan masennu. Anna seksin vaan viedä mukanaan, älä silloin ajattele ylipainoisuutta.

raskauden takia ylipainoa jäljellä vielä noin 20kg ja kyllä vaan itseä ällöttää tämä kroppa. Aiemmin olin kokoa 38, nyt kokoa 44, pituutta vähän yli 170cm, painoa nyt yli 80kg. Ei edes tee mieli seksiä niin usein, hyvä jos kerran kuussa. Hengästyn tosi helposti, säärissä aivan järkyttävät ihramakkarat. Ajattelin tänään, että ois joo kiva illalla vähän sekstailla, sitten kävin suihkussa ja huomasin taas mojovat selluliitit. Itseltä ainakin meni kaikki halut, en kyllä halua äijälle tämmöistä kroppaa esitellä, kiitos ei! Eikä kyllä mieskään ole aloitetta tehnyt kuukausiin. Ei ihme, kun on meikäläisellä nämä läskit.

Kai sitä on sitten saanut liikaa itsekritiikkiä tai jotain, mutta en kyllä pidä itseäni missään nimessä viehättävänä näillä kiloilla. Ihan potaskaa väittää, että kaikki ylipainoiset naiset olisivat kroppansa kanssa sujut, minä en ainakaan ole, ja aion kyllä laihduttaa takaisin itseni kokoon 38. Ällöttävää olla läski, kyllä tässä seksielämä on kärsinyt. Olenko ainoa joka tämän uskaltaa tunnustaa?

"Väitätkö, että itsensä kunnossa pitäminen ja terveelliset elämäntavat ovat epänormaaleja. Pukki-kaverisi nai mielummin normaalia(läskiä ja rumaa?)"Enhän minä ole mitään väittänyt, vaam kerroin vain sen, mitä tämä ns. pukkiystäväni kertoi naiskokemuksistaan. Ja onkos sinun mielestäsi sitten hoikka nainen aina urheilullinen ja kaunis? Ja normaalipainoinen on ruma ja läski? Kova tarve sinulla on kategorisoida ihmisiä tiettyyn muottiin ja tuo normaalipaino/ylipaino tuntuu olevan sinulle kauhistus (oletan, että olet se tämän palstan "läskivihaaja").

Siis ei vittu näitä keskusteluja. Tottakai aiheesta saa keskustella ja jos siltä tuntuu niin pitääkin, mutta WHATEVER FLOATS YOUR BOAT. Niinku jumalauta. Jos joku tykkää muhkummasta, niin so be it. Jos joku tykkää laihemmasta, so be it. Each to their own. Onneks kaikille löytyy jotain eikä tartte harrastaa seksiä sellasen kanssa joka ei ittee kiinnosta. Mitä ihmeen vääntöö...

Meinasin ensin, etten edes vastaa tähän viestiin, mutta jokin vain pakotti takaisin. En vain käsitä tätä ainaista ylipainoiset vs. normaalipainoiset vs. laihat ihmiset kilpailua. Miksi ihmisen pitäisi olla jotenkin huonompi hänen painoonsa katsoen? Eiköhän jokainen ihminen voi olla hyvä seksikumppani, kunhan löytää sen oikeanlaisen seksikumppanin.Itse olen jopa saanut kehuja, mutta erään ex-mieheni kanssa seksi ei vaan sujunut. Kumpikaan ei tuntunut osaavan tehdä toisen kanssa mitään. Ns. rytmit ei vaan kohannu ja loppujen lopuksi seksistä tuli sitä, että minä makasin lahnana alla ja hän rynkytti. Mies oli kyllä teknisesti osaava ei siinä mitään, mutta ku ei vaan natsannut. Yleensä olen itsekkin aktiivinen ja tätä kautta molemmat ovat nauttineet.Painosta vielä, olen itse tällä hetkellä normaalipainon alarajoissa, taas vaihteeksi. Olen ollut kaikkea, alipainoinen, ylipainonen sekä normaalipainoinen. Itselläni painon heittelyihin liittyy sairaus. Nykyisin vain ylipainoa ei enää tule, vaan painoni heittelee alipainon ja normaalipainon väleillä. Alipainoisena en näe itseäni viehättävänä, sillä luut törröttävät ja olo on muutenkin heikko. Voisin jopa sanoa, että ottaisin muutaman kilon ylipainoa mielummin kuin sen, että näytän anorektisen laihalta(sairauteni ei siis kuitenkaan ole anoreksia, vaan ihan fyysinen). Mutta olen kuitenkin tyytyväinen itseeni ja arvostan itseäni olin sitten minkä painoinen tahansa. Kunpa kaikki muutkin arvostaisivat ja lopettaisivat muiden haukkumisen.

aivan noin, itse rakastan rakastella naista

jolla on muotoja, nykyinen kumppani on juuri sellainen :),

aivan ihquu helliä hänen pehmeyttään ja aivan mahtavia rintoja. :)

Vierailija

Teen selväksi että rakastan vaimoani. Hän on lihonut suhteemme aikana 10 kg.  Olemme kummatkin käyttäneet tekosyynä "en vain jaksa" kun seksi ei huvita (tästä on puhuttu). Häntä häiritsee nämä kilot, minua ei. Minua häiritsee se miten ne kilot vaikuttavat vaimooni. Hänestä on tullut passiivinen ja hänen oma vihansa lisäkilojaan kohtaan vaikuttaa kaikkeen meidän elämässä. Joskus ajattelen että onko arjessa muuta kuin vaimo ja hänen puntarinsa.

Päätin repästä ja ostin meille kuntoiluhärvelin. Vaimo innostui sitä käyttämään kun ensin vähän lämmittelyajoin sitä vaimon silmien alla. Hän on laihtunut kahdessa kuukaudessa useamman kilon ja se näkyy sängyn puolella. en sitä aiemmin huomannut mutta kyllä ne kilot vaikuttaa itse aktiin. Vaimo liikkuu ja osallistuu enemmän. Minäkin haluan häntä kun ei tarvitse yksin liikkua toisen päällä. Vaimoni on kaunis kiloilla tai ilman, mutta ilman noita kiloja hänen persoonansa heräsi taas henkiin.

Vierailija

Voi että, nyt täytyy miehenä sanoa tuollaisten lihava/laiha keskustelujen olevan aivan turhia. Itsevarmuus, iloisuus yms luonteenpiirteet painaa paljon enemmän ja sellainen ihminen on kaunis ja haluttava, oli sitten laiha tai hieman runsaampi. Mikään ei ole etovampaa kuin ylimielinen ja epäystävällinen kusipää, siinä ei mikään ulkoinen asia enää auta. Ja kyllä naisella pitää muotoja olla, kunhan on tyytyväinen itseensä ja kantaa oman kroppansa ylpeydellä. Ihanaa seksiä ollut ja siinä itsekkin rentoutuu ja suoriutuu ihan eri tavalla kun ei ole joku seipään niellyt niuhottaja alla:D Itse olen sporttinen ja hoikka mies.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat