Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (298)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
ei kannata pihtailla jos haluaa huolehtia parisuhteestaan.

Meillä oli ihanaa, monipuolista seksiä kolmesti viikossa ja samaan aikaan mies nai mun "läheistä lapsuudenystävää" kun olin iltavuorossa. Kysy vaikka Ninalta ja Mirolta, he tietää.

Vierailija

Aika monikin tän parin touhuista tietää. Äijä viettää kunnon kaksoiselämää. Sai uuden vaimonsa kanssa lapsen ja jo raskauden aikana lämmitteli ex-vaimoaan. Nyxä hoitaa lapsen ja kodin, äijä hoitaa exäänsä ja sen perhettä. Aivan sairas kuvio.

Vierailija

Otan jos annetaan kirjoitti:
Tämä kaikki olisi vältettävissä jos naiset vaan jakaisivat miehen (ja kämpän) sovinnolla. Vähän niinku ählyt tekee mutamajoissaan. Minä ainakin käyn munaani huljuttelemassa missä kerkiän. Ja suurin osa näistä vosuista mitä käyn nylkyttelemässä on itse myös naimisissa että silleen.

Niih tai pikemminkin parempi niin että miehet jakaisivat naisen, kämpän, kotityöt ja lasten hoidot keskenään. Voisivat vielä elättää naisen kotiin. 

Kiiiruna

Huumeiden polttelu, lapsuuden turvaton koti, ilman oikeaa mies-esikuvaa ja matala koulutustausta synnyttää näitä hälläväliä apinoita, joilta puuttuu empatiakyky. Kummassakin sukupuolessa löytyy näitä esimerkkejä.

Isäpuoli

Hei minun puoliso petti minua ystäväni kanssa puoliso tuli raskaaksi olen isäpuoli annoin anteeksi olen nyt kahden lapsen isäpuoli ei omia lapsia kyllä tosi rakkaus kestää vaik puoliso nauttinut ystäväni kanssa seksistä elämä lyhyt vihan pitoon nautin isäpuolena olemisesta ja voin tyydyttää itseni käsin

jnåö¨

Mies kosi jouluaattona avovaimoaan,yhdessä oli oltu jo n.20vuotta ja kaksi yhteistä lasta. Firman pikkujouluissa oli kuitenkin pettänyt vaimoaan toisen kanssa. 

Vierailija

Ihan lähipiiristä: mies tapasi naisen ravintolassa, alkoivat seurustelemaan. Seurustelevat edelleenkin, vaikka miehellä on ollut vaimo kotona koko ajan. Tätä on kestänyt nyt yli 20 v. Mies (ja vaimonsa) ovat Meri-Maskusta, varmaan kaikki siellä tietää totuuden. Naisen kotipaikkakunnalla parisataa kilometria pohjoisempana mies esittää naisen ystäville täydellistä miesystävää.

Hemmo

Seurustelin kerran naispuolisen skitsofreenikon kanssa. Hän petti minua jokakerta kun otti vähänkään alkoholia, lääkkeiden kanssa tuli semmoinen yhteisvaikutus - yliseksuaalinen nainen muutenkin...mutta

kivaa oli seksi silti meillä...ikävä ;)

Petollinen nainen

Ystäväni on avoliitossa miehensä kanssa. Päättivät yrittää lasta, ja raskaus siitä seurasikin. Ystäväni ei vain tiennyt onko se hänen miehensä vai jonkun toisen. No, keskenhän se meni. Mies antoi anteeksi, nyt tiedän, mies ei, että ystäväni pettää häntä hänen hyvän ystävänsä kanssa. Jostain syystä meidänkin ystävyys ja yhteydenpito on vähentynyt... yök.

Vierailija

Kävi ex_vaimon luona kuukauden välein "asioita hoitamassa" vuoden ajan ja ulkomaanmatkoilla salaa ja vuoroin minun luona kun olimme "muuttaneet yhteen" ja menneet kihloihin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat