Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (277)

Vierailija

Otan jos annetaan kirjoitti:
Tämä kaikki olisi vältettävissä jos naiset vaan jakaisivat miehen (ja kämpän) sovinnolla. Vähän niinku ählyt tekee mutamajoissaan. Minä ainakin käyn munaani huljuttelemassa missä kerkiän. Ja suurin osa näistä vosuista mitä käyn nylkyttelemässä on itse myös naimisissa että silleen.

Niih tai pikemminkin parempi niin että miehet jakaisivat naisen, kämpän, kotityöt ja lasten hoidot keskenään. Voisivat vielä elättää naisen kotiin. 

Kiiiruna

Huumeiden polttelu, lapsuuden turvaton koti, ilman oikeaa mies-esikuvaa ja matala koulutustausta synnyttää näitä hälläväliä apinoita, joilta puuttuu empatiakyky. Kummassakin sukupuolessa löytyy näitä esimerkkejä.

Isäpuoli

Hei minun puoliso petti minua ystäväni kanssa puoliso tuli raskaaksi olen isäpuoli annoin anteeksi olen nyt kahden lapsen isäpuoli ei omia lapsia kyllä tosi rakkaus kestää vaik puoliso nauttinut ystäväni kanssa seksistä elämä lyhyt vihan pitoon nautin isäpuolena olemisesta ja voin tyydyttää itseni käsin

jnåö¨

Mies kosi jouluaattona avovaimoaan,yhdessä oli oltu jo n.20vuotta ja kaksi yhteistä lasta. Firman pikkujouluissa oli kuitenkin pettänyt vaimoaan toisen kanssa. 

Vierailija

Ihan lähipiiristä: mies tapasi naisen ravintolassa, alkoivat seurustelemaan. Seurustelevat edelleenkin, vaikka miehellä on ollut vaimo kotona koko ajan. Tätä on kestänyt nyt yli 20 v. Mies (ja vaimonsa) ovat Meri-Maskusta, varmaan kaikki siellä tietää totuuden. Naisen kotipaikkakunnalla parisataa kilometria pohjoisempana mies esittää naisen ystäville täydellistä miesystävää.

Hemmo

Seurustelin kerran naispuolisen skitsofreenikon kanssa. Hän petti minua jokakerta kun otti vähänkään alkoholia, lääkkeiden kanssa tuli semmoinen yhteisvaikutus - yliseksuaalinen nainen muutenkin...mutta

kivaa oli seksi silti meillä...ikävä ;)

Petollinen nainen

Ystäväni on avoliitossa miehensä kanssa. Päättivät yrittää lasta, ja raskaus siitä seurasikin. Ystäväni ei vain tiennyt onko se hänen miehensä vai jonkun toisen. No, keskenhän se meni. Mies antoi anteeksi, nyt tiedän, mies ei, että ystäväni pettää häntä hänen hyvän ystävänsä kanssa. Jostain syystä meidänkin ystävyys ja yhteydenpito on vähentynyt... yök.

Vierailija

Kävi ex_vaimon luona kuukauden välein "asioita hoitamassa" vuoden ajan ja ulkomaanmatkoilla salaa ja vuoroin minun luona kun olimme "muuttaneet yhteen" ja menneet kihloihin.

Vierailija

Ex petti mua monen vuoden ajan ja asia selvisi facebookin kautta. Niinkin hauskalla tavalla kuin siten että tämä vakihoitonsa oli pomoni hyvä ystävä. Katsoin kerran facea ja ihmettelin että mitä helvettiä se exäni kirjottaa pervoja viestejä faceseinälle pomolleni (ei äijä tietty tiennyt että tää hoitonsa hyvä ystävä, joka oli merkattu samaan julkaisuun, on pomoni). Siitäpä sitten alkoi selviämään että tätä hommaa oli jatkunut vaikka kuinka kauan...siitä myös tiesi moni. Minun oli pakko vaihtaa työpaikkaa koska pomoni lisäksi "hieman" kiusasi minua töissä ja en vaan voinut olla siellä enää kun tästä alkoi juorut liikkua ja työkaverit saivat tietää. Hävetti niin että harkitsin jopa itsemurhaa.

Vierailija

Mies naimisissa ja vaimonsa kanssa useampi lapsi, on korkealla uralla ja tekee paljon työmatkoja ja "työmatkoja".

Lähemmäs 20 vuotta kestäneen avioliiton lopussa selvisi että mies on pitänyt yllä 5 muuta suhdetta aktiivisesti lähes yhtä pitkän ajan.

Vierailija

Kaverini kertoo aina kapakassa miehille exästä joka käy hänellä silloin tällöin ja valittelee miehille yksinäisyytta .Oikeasti he asuvat yhdessä, omistavat kaikki yhdessä, saunovat yhdessä, lomailevat yhdessä, nukkuvat ja nusss...yhdessä.

Mikä EXÄ tuo tuollainen on.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat