Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Miten lapseen vaikuttaa se, ettei hän ole paljoa vanhempiensa kanssa? Vaikka isovanhemmat hoitavatkin lasta hyvin, niin mitä se tekee pienelle lapselle, kun hän on aina hoidossa?

Itse en muista isäni koskaan hoitaneeni minua, en häneen ole ikinä turvautunut mitenkään. En lapsuudessa enkä nuoruudessa. Hänelle ei myöskään kiukuteltu.

Äitini rajoja taisin koetella sitäkin enemmän, koska hän meitä hoiti ja hätätapauksessa isovanhemmat. Jotka nämäkin ovat tärkeämpiä kuin isäni, vielä aikuisenakin.

Mitä jos äitinikään ei olisi minua hoitanut. Miten se vaikuttaisi aikuisena? Olisiko kukaan minulle tärkeä? Tai osaisinko kiintyä kehenkään?

Vierailija

Lastenhoito ja lastenkasvatus kuuluu lapsen äidille ja isälle. Jos äidit ja isät eivät halua, osaa tai viitsi hoitaa omia lapsiaan ja kasvattaa heitä, niin perheen ihmissuhteissa ja työnjaossa on jotain pielessä. Ei ole isovanhempien tehtävä hoitaa lapsenlapsia jatkuvasti. Ihmettelemme perheitä, joissa lapset kuskataan lähes joka viikonlopuksi mummoloihin ja lapset viettävät päivähoidon ja koulujen lomat isovanhempien hoidossa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat