Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

koti kaaoksessa, siis aivan tosissaan kaaoksessa, mm. lattioilla

Sivut

Kommentit (25)

Siitä sitten hienosäätöä kohti.Yksi hyvä konsti on aloittaa keittiön pöydästä. Keittiö näyttää heti paljon siistimmältä kun pöytä (ja tasot) on puhtaat ja tyhjät.

Ensin siivoat keittiön, sillä kyökkihän on kodin sydän ja sinä sen kuningatar. Siistit työtasot antavat hyvän ensivaikutelman ja tsemppaavat muutenkin posititiivisesti.Roudaa kaikki vähänkin likaiset vaatteet pyykkiin ja pistä kone laulamaan.Kerää kaikki kierrätettävät lehdet, roskat ja muu sälä ja vie ne saman tien pois. Oven luota ne hilautuvat takaisin tai ainakin jumiutuvat siihen toviksi jos toiseksi.Ulkoiluta mattoja imuroinnin ja lattioiden pesun ajan.Tee jotain eteisen naulakolle. Mikäli mahdollista, laita mahdollisimman paljon takkeja ja kenkiä pos näkyvistä. Eteinen näyttää tilavammalta ja ryhdikkäältä, kun koko garderobisi ei ole esillä.Pese vessassa pönttö, lavuaari ja peili. PUhdas pyyhe ilahduttaa myös.Kyllä se siitä!ota munakello tai kännykän herätyskello esiin ja väännä aikaa 10 min per huone, sen aikaa touhuat aina täysillä :) välillä aina parin minsan huili. tee raivaus, pölyt, tasot ja imurointi tänään ja pese lattiat huomen aamulla. tsemiä !

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ajattele kaikkia niitä epäoikeudenmukaisuuksia, mitä vain keksit olevan. Onko joku loukannut sinua joskus? Muistele sitä! Jos tunnet antipatiaa esim. anoppia kohtaan, ajattele hänen naamaansa niin saat puhtia.

Siivousintoon pääsemisessä kannattaa kokeilla tuota anopin naaman aiheuttamaa vi###usta! Myös appiukon naaman aiheuttama vi###us toimii!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat