Sivut

Kommentit (29)

Eli tuohan oli tosi hyvä lukema, toivottavasti vuotelukin äkkiä loppuu. Onnea hyvistä uutisista!Osse, pakko tähän ot kommentoida että eihän ihan katastrofaaliselta noi sunkaan lukemat vaikuta. Kuitenkin on tuplannut joka toinen päivä niinkuin pitää. Onko sanottu mitään arvioita siitä, onko kaikki kunnossa? Ultrassahan sen tietty sit lopulta saa tietää... Toivottavasti olisi vaan hidas nousija. Peukutuksia täältä!Siis molemmille.

Olen sivusta seurannut näitä palstoja ja nytkin koetin etsiä kohtalotovereita.

Itselleni tehtiin PAS 14.2 ja hcg mitattiin 26.2 eli pp12 ja tulos oli vaivaiset 7 !!!!!!!

Käskettiin jatkaa lugesteroneja ja progynova lääkitystä ja uusinta koe on 4.3.

Saa nähdä mitä tästä tulee. Vuotoa on pikkuisen jotka alkoivat jo pp10 tai 11.Vuoto on sellaista oikein vaaleanpunaista ja välillä rusehtavaa...hyi!

Ihan pientä nippailua on mahassa sillointällöin mutta ei kuukautiskipua suurempaa.Itselläni ei toisin ole uskoa normaaliin raskauteen. Lääkäri kyllä sanoi että on äärimmäisen harvoissa tapauksissa on nähty myös näinkin pienellä hcg arvolla normaali raskaus, mutta äärimmäisen harvoin.

Nyt odotellaan vaan uutta verikoetta.

Tsemppiä kaikille piinailijoille!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HeipsOlin tänä aamuna NKL:ssa uusinta verikokeessa. Nyt tuloksia jännätään. En ymmärrä, Apteekin raskaustestien mukaan raskauteni voimistuu (viiva vahvistuu) vuodoista huolimatta...Repäisykivut ja muut oireet ovat hävinneet :(

eli tänään ultrassa näkyi alkio ja syke ja viikot pari päivää siirrosta laskettua vähemmän, eli koon perusteella nyt olisi rv 6+4 ja siirrosta laskettuna rv 7+0. Lääkäri piti normaalina, mutta todennäköistä on myös se, et alkio on kiinnittynyt myöhässä ja sen takia on pienempi.

tosin mulla arvo oli vielä huonompi, pp13 26, tänään pp15 51. Aiemmin on ollut huonoja arvoja, ja silloin oli kemiallinen ja kohdun ulkoinen... joten jännityksellä odotan perjantaita, jolloin on seuraava verikoe...Voimia sinulle!

Mukava kuulla, että kaikki vaikuttaa lupaavalta!Itselleni aikanaan sanottiin klinikalta, plussattuani ekan ja ainoan kerran, hcg:n ollessa 271, että on niin alhainen arvo, että eipä kannata varata aikaa ultraan ainakaan vielä, kun on niin matala hcg... Ja poika siis syntyi sitten aikanaan.Katkeroituneena moisesta kommentista en sitten vienytkään enempiä ropoja heidän klinikalle, ennen kuin vasta nyt toisen hoitokierroksen yhteydessä.Onnea jatkoon!!Minusta tuo pp14 ja 258 kuulostaa todella hyvältä! Onnea!Itselläni oli ed onnistuneessa raskaudessa pp12 186, mutta kaksi alkiota oli kiinnittynyt (yksi vauva sitten kuitenkin syntyi). Ja sitä edeltävässä raskaudessa, joka tosin meni myöhemmin kesken, arvo oli pp12 90, ja tällöin sanottiin että plussaraja on pp12 50. Tuon arvonhan kuuluu n. tuplata kahden päivän välein.

Onkohan hcg-toimistossa toiminnat sekaisin vai miks näin monelle nyt tulee tällaisia pieniä arvoja... :( tulis nyt vaan niitä kunnon isoja arvoja, niin ei tarttis kenenkään jännittää turhaan. Etenkin tuossa alkuvaiheessa on ihan tappavaa odottaa seuraavaa verikoetta. Pidän peukkuja, et sullakin lähtee arvot nousuun!

ah

Minulla oli hcg korkea vaikka en ollut raskaana. Se ei ollut kauaa kun näkyi sellainen 0,5 mm otus kohdussa ja keltarauhanen munasarjassa. Torstaina menen lääkäriin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat