Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten mielestäsi nykynainen on vaativa?:D enemmänkin voisi puhua, että nykynainen tuntee arvonsa eikä alistu miehen holhottavaksi ja hyväksikäytettäväksi. Vai mites, maistuisko seksi, jossa et ikinä saa täydellistä nautintoa orgasmiin asti? Mielestäni on miehuuden merkki, että haluaa tyydyttää oman puolisonsa parhain mahdollisin tavoin. 

Ja ihan tiedoksi, harva nainenkaan sitä likasta kullia tykkäää kurkkuunsa tunkea... Heti on miehet valittamassa kun jotain pitäs tehdä naisen hyväksi :D

Ei ois mulle semmonen nainen, joka ei tyydyty millään muulla keinolla kuin nuoleskelulla. En voi kuvitella edes tekeväni sitä (herkähkö oksennusrefleksi), mutta toisaalta en myöskään odota kenenkään imeskelevän penistäni; jos joku väen väkisin haluaa ja tuntee siitä itse saavansa jotain nautintoa voidaan asiasta neuvotella.

Mitä hajuun tulee, ei omien kokemusten mukaan puhtaana ja terveenä juuri tuoksu.

Vierailija

Itse en erityisemmin pidä. Voin siis elää ilman suuseksiä, enkä odota kumppaninikaan antavan sitä minulle. Olen kokeillut useamman naisen kanssa, joten kokelitu on. Siis haluan sanoa, että kaikki miehet eivät pidä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat