Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Vastuun pakoilua, eli vanhemmuuteen kuuluu myös epämieluisana olo, ei voi siis olla kaveri lapselle. Vanhemmat päättää asioista ja ohjaa lapsia. Se että vanhempi alkaa diagnosoida omaa lastaan, on minusta vastuun pakoilua, eli valitsee silloin helpoimman tien. Lapsesta etsitään vikaa, vaikka itse ei osaa olla johdonmukainen kasvattaja.

Hyväksytkö lapsesi.

Lapsessa ei ollut mitään vikaa, eikä ole vieläkään. Vain kokemus epäoikeudenmukaisuudesta. ja riittämättömyyden ja arvottomuuden tunne, jonka te aiheutatte.

 Minä- itse vanhemmat kasvattamassa lapsiraukkaa.

 Parasta olisi antaa lapsen itsetunnon kasvaa, niin että olisitte vähemmän äänessä, ilman viisaita huomautteluja lapsen olemisesta ,tekemisistä, ja mitähän lapsesta tulee, mietteistä ja vihjailuista. Lapsen pitäisi saada kavereita, ja olla mahdollisimman vähän teidän kasvattajien kanssa. lämpöä, rakkautta ilman ehtoja, olisikohan mummoa tai vaaria joita lapsi voisi tavata. Kuuntelijaa ja hyväksymistä ,ei rasittavia omia kokemuksia lapselle. Hänen lapsen ilonsa ei ole kaukana, kunhan pääsisi pihalle ,tai jonnekin kavereitten kaa..vaikka puissa kiipeilemään, kalalle. hiihtämään, uimaan, pelaamaan palloa ym. normaalia lasten ,poikien touhuja.. t. Kaikella rakkaudella eräs äiti ja mummi

Vierailija

Vastaan vaikka kyseinen poika on jo täysi-ikäinen. Oma kaksoissisareni oli 8-vuotiaasta 11-vuotiaaseen tuollainen. Vasta vuosi sitten rauhottui vaikka edelleen on aikoja jolloin samanlaista kuin silloin tapahtuu, mutta vain huutamisen muodossa. Hän puri, löi ja aina, kun vanhemmat eivät olleet kotona ensin hän tuli jotain pyytämään leikkiseuraa, lainata jotain tai vastaavaa oikein nätisti itse olen viihtynyt yleinsä yksin esim lueskellen huoneessani. Joten kieltäydyin aina silloin hän tuli kohti sai raivarin aina huusi löi raivosi en uskaltanut kertoa äidille. Sitten koulussa, kun oltiin 10 vuotiaita hän pyysi kynää enkä voinut antaa koska minulla oli vain yksi jota tarvitsin. Välkkä oli alkamassa opettaja oli lähtenyt luokasta ja paikalla oli vain 4 meidän ystävää he eivät tienneet tästä. Hän otti minusta kiinni löi ja heitti vasten pulpettia se sattui hän otti kynän ja lähti ystävät oli järkyttyneitä sanoin vaan että ei tässä mitään. Tavallaan halusin suojella häntä. Joka tapauksessa sitten aloin kertomaan äidille äiti sanoi että hän joutuu lastenkotiin jos vielä tällaista tapahtuu en kertonut enää, koska halusin suojella häntä. Opin pitämään hänen käsistä kiinni ja puhuin hänelle ja kerroin, että hän ei voi toimia niin nyt hän on täysin rauhoittunut välimme ovat todella hyvät. Se kuuluu ikään joskus jotkut ovat vain hankalempia kuin toiset lapset. Oman uhma-ajan olen nyt saanut, mutta jos minua suututtaa otan kirjan ja menen lukemaan omaan huoneeseen niin tunnetila vaihtuu. Olen 13 vuotias tyttö :) teksti saattaa vaikuttaa rajulta, mutta tätä ei tapahtunut, kuin pari kertaa vikossa.

Vierailija

Suosittelen, että lapsi alkaa harrastaa jotain liikunnallista joukkuelajia, siinä oppii paljon pelisääntöjä, toisen huomioimista, valmentaja antaa ohjeet ym
Myös perheenä jokin kiva harrastus, jota voitte tehdä yhdessä. Tsemppiä!

Vierailija

Kuriton pentu...saa kaiken, ei vastuuta...ei auta diagnoosit vanhemmuuden puutteeseen. Näitä on nähty jo ihan riittävästi. Yleensä äiti hehkuttaa Somessa kuvien kera ”elämänvaloaan” ja ” munvauvaa” sekä omaa superäitiyttä. Totuus, on hyvin toinen😊

Vierailija

Näitä Veetejä on liikaa. En halua maksaa kaikenmaailman tukitoimia ja koulunvaihtoja paskoille vanhemmille. Kultapojissa ei koskaan ole vikaa, ainoastaan kaikissa muissa.
Opettajilla Ei ole ammattitaitoa, kuraattori ei ymmärrä, naapurikin valittaa.

Sidukka ja olut virtaa vanhemmilla.
Räkäisellä röökiäänellä sitten arvostellaan, ja neuvotaan toisia.

Vierailija

ADHD tai joku autisminkirjon häikkä ovat todellisia vaivoja ja niistä käytös muistuttaa tavallisen lapsen kurittomuutta sen kuitenkaan sitä olematta. Tämän ymmärrätte aikanaan kun lapsenne osoittautuu erityiseksi ja teitä arvostellaan lapsen käytöksestä joka johtuu sairaudesta.

Ei lapsille nettiä

Se on nykyvanhempien ongelma tämä ADHD TAI JOKU ADD... SIIS SE ON VANHEMMILLA. Netissä istuttu kaksi-kolme vuotiaasta asti, liikaa elokuvien ,roska sellaisten katselua. ym jonnin joutavaa ,kosvattamassa ..periytyy lapsille,levottomuus..Kun ei ole itsellä rauhaa. .ei ymmärrystä elämästä,..oikeasta. Rauhoittakaa elämänne .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat