Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Terve!

Eli ihan vaan tällaisella asialla, että mitä kaikkia keinoja on teillä tiedossa miten voi kerätä luokalle rahaa esim. leirikoulua varten? Kaikki mahdolliset ja mahdottomat ideat otetaan kiitollisena vastaan. Tietenkin tiedossa on esim. myyjäisten järjestäminen ja siitä tuotto luokalle mutta mitä muita keinoja olisi? Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (7)

- Juhlapyhien (esim. tulossa vappu ja äitienpäivä) alla lähikaupan tms. eteen (lupa kaupalta pitää olla) pöytä pystyyn ja myyntiin esim. leivonnaisia, tai kukkia jos jollain on sopivia suhteita, että kukkia saa edullisesti. Meillä meni esim. syksyllä kanervat tosi hyvin kaupaksi.- Myydään vessapaperia, pesuainetta, pikkuleipiä tms. Näistä kokemuksen mukaan wc-paperi ja pesuaine myy huonosti ja wc-papereissa on tilaongelma, mutta pikkuleivistä ollaan useamman kerran saatu hyvin tuottoa.- Teatterilippujen tms. myynti. Tuotto kohtalainen.- Tehdään värityskirja tai joku muu kirjanen, johon haalitaan paikkakunnan yrityksiltä ilmoituksia. Kirjasta sitten myydään tai jaetaan paikkakunnan talouksiin. Tästä saatiin tosi hyvi tuottoa, tuotto siis tuli yritysten maksamista ilmoitusmaksuista.Voitte myös vuokrata pöydän tavalliselta kirppikseltä.Pääsee helpommalla kun kirppis henkilökunta huolehtii raha-asiat.Sinne voi jokainen osallistuja viedä omat tavaransa ja kävijöitä saa enemmän kuin koululle järjestettävässä kirpparissa.

Mahdolliset tavat kerätä rahaa riippuvat kai lapsien iästä (mitä he pystyvät tekemään) ja vanhempien aktiivisuudesta.-Iltamien järjestäminen (siis koululaiset itse järjestävät) koululaisten vanhemmille, johon myydään lippuja.

-" discon" järjestäminen joillekin muille luokille (pienemmille), joihin myös myydään lippuja

-Erilaisia tapahtumia koululla/lähistöllä, joihin ohjelmaa (talvella mäenlaskua, jäämaulausta, pilkintää yms. keväällä/syksyllä jalkapallopeliä/sählyä, pyöräratoja, pihan kunnostusta, ehkä eläimiä, kirppistä yms.) ja tietenkin se puffet, josta rahaa voi saada.

-Joulukuusien myynti etukäteistilausten mukaan ennen joulua (kuusen saa hakea vaikka juhlan yhteydessä). Tästä yksi tuttu luokka sai hyvin rahaa, kun tilasi kuuset koululle kuljetettuna maanviljelijältä ja myivät pienellä voitolla eteenpäin.Parhaiten tosiaan luulisi saavan rahaa, jos saa yrityksiä sponsoroimaan jotain toimintaa. Tuo julkaisujuttu kuulosti hyvältä.

Meidän koululla järjestetään kerran vuodessa " kirpparipäivä" , jossa jokainen luokka saa sitten toteuttaa itseään: on maksullisia teatteri- ja musiikkiesityksiä, kahvio sekä erilaisia kirppareita: urheiluvälineitä, leluja, kirjoja, itsetehtyjä kortteja, hierontaa, valokuvausta yms..Yksittäinen luokkakin vois järjestää kirpparin yhden tai vaikka useamman teeman ympäriltä. Esim. syksyllä tai keväällä vois olla hyvä pitää tuo urheiluvälinekirppis: sais hyvin vaihdettua väärän kokoiset luistimet yms. Järjestävä luokka vois vaikka vuokrata pöytiä toisille luokille (kiinteä maksu tai tietty % tuotosta).

Moi!Ehkä tää vastaus tulee vähän myöhään, mutta toivottavasti tästä on hyötyä jollekin muulle ;) Eli me kerättiin likan luokalle rahaa viime keväänä myymällä hammasharjoja siis tuolta www.fanimani.fi Ja rahaa kertyi tosi hyvin: 3000 euroa kolmessa viikossa eli todellakin voin suositella kaikille :)

Ulla

Kätevintä on varmaan lähteä myymään jonkun varainhankintafirman tuotteita. Niitähän taitaa olla useitakin, kuten gutz.fi, jar-x.fi, ullmax.com jne. jne

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat