Kääk! MLL:n lastenvahti 6h = 60 euroa!

Sivut

Kommentit (42)

Myöskään adoptio ei ole raha-asia kenellekkään joka sitä todellisuudessa ajattelee,ne rahat säästetään ja revitään sit selkänahasta vaikka,otetaan esim lainaa,jätetään se uusi auto ostamatta sillä lainarahalla...Ja noista MLL hinnoista,nehän on tarkoitettu väliaikaiseen hoidon tarpeeseen ja ne hoitajat on asianmukaisia,osa jopa koulutettuja (siis muutenkin kuin MLL kurssi...) joten minusta tuo on ihan käypä hinta.Naapurin likan voit ehkä saada 5e/h...

Omista matalista palkoista jaksetaan rutista, mutta kun joutuu itse maksajaksi (työnantajaksi) niin johan ääni kellossa muuttuu. Ja veikkaan, että ap:n oma tuntipalkka on tuota suurempi? Kyse on vielä omista lapsista....

Lainaus:

onko todella kaikkien muiden (paitsi yhden vastaajan) mielestä sopiva summa tuo 60 euroa. Kyseessä siis 16-v MLL:n pikakurssin käynyt babysitteri.Omaan noin 250 euron kk-palkkaani (kotihoidon tuki) suhteutettuna yhden illan vahtimisesta pitää maksaa tooo-si pal-jon.
Toivottavasti et saa ylensäkään ketään muksujasi hoitamaan. Mene töihin tai vähennä omia menojasi.

90-luvulla Mll:n lastenvahdille maksettiin 150 mk, jos hoitoaika oli 8 tuntia tai enemmän. Viime keväänä Mll:n hoitajalle (alaikäiselle, vain kurssin käyneelle) maksettiin 4,25 € /tunti l. mielestäni hinta on noussut turhan kovaksi, jos se on yli kaksinkertaistunut hetkessä. Pari viikkoa sitten meillä oli kaksi lastenvahtia paikallisesta Mll:sta perhejuhlissa pitämässä lapsiparkkia 4 tuntia ja he velottivat yhteensä 50 € l. 6.25/tunti.

mutta saako MLL.n hoitajan, koska en ole kyllä kenenkään heistä kuullut maksavan verojakaan.Jos maksat eläkemaksut, niin hoitajan pitää muistaa ilmoittaa tulot myös verotuksessa. Sinun ei tarvitse niistä pidättää veroa, koska yleensä samaa lastenhoitajaa ei käytetä niin paljon että veronpidätys muuttuu sinun velvollisuudeksi. Mutta se ei silti vapauta lastenhoitajaa. Melko varmasti verottajalle menee tieto että mista summasta olet nuo eläkemaksut maksanut.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat