Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kellään kokemuksia noista ON24 sisustavaratalon kalusteista?

Sivut

Kommentit (53)

Edla

Onko tietoa, mistä ON24:n huonekalut tulevat?

Olen katsellut yhtä ruokapöytää, mutta en tätä palstaa luettuani uskallakaan tilata, kun en missään nimessä ala reklamaatio- ja palautusrumbaan. Haluaisin kuitenkin sellaisen ruokapöydän, kun samaa kokoa ei mistään löydy sen tyylisenä, jotta sopisi olemassa oleviin tuoleihimme.

Vierailija

Tilasin jo maaliskuun alussa yhen maton sieltä. Ei oo perkele tullu vieläkää, koko ajan vaihtuu toimitus aika. Saman paskan viestin laittaavat joka kerta. Jotakin ämpyttäävät että ei oo tuote saapunu varastoon Pahoittelemme, lähetys viivästyy. Tuo on jo kolme kertaa sama paska tullu...Kohta varmaa ruvettava sotimaan tästä!!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tilaasin kyseiseltä huonekalu nettikaupasta 475e tv tason, mikä oli todella huono laatuinen ja hajosi kuukauden sisällä. Niinpä tilasin toisen 320e, mutta se oli liian leveä meille. Soitin ystävällisesti ja pyysin että voisinko vaihtaa kyseisen tason edelliseen malliin ja olisin ollut valmis maksamaan välisumman. Puhelimessa oli toimitusjohtaja joka nimitteli meitä tyhmiksi koska tilattiin liian leveä taso ja kertoi että saataiisiin vain 30% takaisin eli 90e. Uusi taso maksaa yhteensä 565e. Onko se toimitusjohtaja hullu ja yrittää vedättää minulta yhteensä yli 1000e!!!???? Sanoin ettei enää kauppoja, hän ei ymmärtäny että jos hän olisi tullut vastaan niin tulevaisuudessa olisin sijoittanu enemmän kuin 1000e hänen kassaan. Olen pettynyt on24 nettikauppaan ja tulen kertomaan kaikille vastaantulijoille tapauksesta. Kyseessä ei ollut rahasta vaan ennenkaikkea asiakaspalvelusta joka oli ihan paska.

Onhan se tietysti aika viisasta tilata väärien mittojen mukainen tuote ja valittaa sitten :D

Vierailija

Olen sama mieltä heidän asiakaspalvelusta: ylimielinen ja naurettiin päin namaa (korvaa), kun kyselin palautetun tuotteen rhojen palautuksesta. Odota vain sanoivat, olemme niin suuri (liikevaihto 3,4mlj)v että ei meillä ole anta sinulle kuittia rahanpalautuksesta.

Tarkki

Tarkki kirjoitti:
Harmi kun tilasin ennen täältä lukemiani kommentteja. Tilasin yli 1200 euron sohvakalusteet.

Mutta ilmoittelen kun tilaus saapuu mitkä ovat mietteeni..
Toivottavasti saan laatutavaraa ja saan antaa myönteistä palautetta

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat