Onko kellään kokemuksia noista ON24 sisustavaratalon kalusteista?

Sivut

Kommentit (57)

Edla

Onko tietoa, mistä ON24:n huonekalut tulevat?

Olen katsellut yhtä ruokapöytää, mutta en tätä palstaa luettuani uskallakaan tilata, kun en missään nimessä ala reklamaatio- ja palautusrumbaan. Haluaisin kuitenkin sellaisen ruokapöydän, kun samaa kokoa ei mistään löydy sen tyylisenä, jotta sopisi olemassa oleviin tuoleihimme.

Vierailija

Tilasin jo maaliskuun alussa yhen maton sieltä. Ei oo perkele tullu vieläkää, koko ajan vaihtuu toimitus aika. Saman paskan viestin laittaavat joka kerta. Jotakin ämpyttäävät että ei oo tuote saapunu varastoon Pahoittelemme, lähetys viivästyy. Tuo on jo kolme kertaa sama paska tullu...Kohta varmaa ruvettava sotimaan tästä!!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tilaasin kyseiseltä huonekalu nettikaupasta 475e tv tason, mikä oli todella huono laatuinen ja hajosi kuukauden sisällä. Niinpä tilasin toisen 320e, mutta se oli liian leveä meille. Soitin ystävällisesti ja pyysin että voisinko vaihtaa kyseisen tason edelliseen malliin ja olisin ollut valmis maksamaan välisumman. Puhelimessa oli toimitusjohtaja joka nimitteli meitä tyhmiksi koska tilattiin liian leveä taso ja kertoi että saataiisiin vain 30% takaisin eli 90e. Uusi taso maksaa yhteensä 565e. Onko se toimitusjohtaja hullu ja yrittää vedättää minulta yhteensä yli 1000e!!!???? Sanoin ettei enää kauppoja, hän ei ymmärtäny että jos hän olisi tullut vastaan niin tulevaisuudessa olisin sijoittanu enemmän kuin 1000e hänen kassaan. Olen pettynyt on24 nettikauppaan ja tulen kertomaan kaikille vastaantulijoille tapauksesta. Kyseessä ei ollut rahasta vaan ennenkaikkea asiakaspalvelusta joka oli ihan paska.

Onhan se tietysti aika viisasta tilata väärien mittojen mukainen tuote ja valittaa sitten :D

Vierailija

Olen sama mieltä heidän asiakaspalvelusta: ylimielinen ja naurettiin päin namaa (korvaa), kun kyselin palautetun tuotteen rhojen palautuksesta. Odota vain sanoivat, olemme niin suuri (liikevaihto 3,4mlj)v että ei meillä ole anta sinulle kuittia rahanpalautuksesta.

Tarkki

Tarkki kirjoitti:
Harmi kun tilasin ennen täältä lukemiani kommentteja. Tilasin yli 1200 euron sohvakalusteet.

Mutta ilmoittelen kun tilaus saapuu mitkä ovat mietteeni..
Toivottavasti saan laatutavaraa ja saan antaa myönteistä palautetta

Helmeri

Aivan sama juttu kävi meillekin, tuli parvisänky heiltä tietysti viivellä, kasattiin sänkyä, ja siitä kuuluu hirveä narinaa, vaikka sängyn painoraja on 80kg ja siinä nukkuu pieni vähän päälle kolme vuotias lapsi. Syynä on taas se, että tehtaan mukaan olemme kasanneet sen väärin.  Eli siis vika on asiakkaissa. En tilaa ikinä tästä lafkasta yhtä mitä. 

Vierailija

5v sitten tilasi sängyn ja sohvan, toimitus lesti 5viikkoa,mutta niin he olivat ennen tiöausta ilmoittaneetkin, sänky ja sohva kummatkin edelleen käytössä ja hyvässä kunnossa. Myös palveluun olin tyytyväinen miehet kantoi ihan sisälle asti niihin huoneisiin mihin halusin ja soittivat hyvissä ajoin että ovat siihen kelloaikaan meillä, kysyivät vielä haluanko että kasaavat mutta en tarvinnut. Itse olin tyytyväinen, mutta on voinut 5vuodessa muuttua

Jouko88

En suosittele tilaamaan mitään, luvattu toimitusaika 4-8 päivää ja todellisuudessa meni 4viikkoa. Paketti aika raiskatun näköinen, ihme kyllä kaikki oli kuitenkin ehjää. Mutta kun pöytä oli kasattu huomasin että puuttuu laatikoiden kiskojen kiinnitys reiät toiselta puolen laatikkoa. Tästä reklamaatio ja aikoivat toimittaa vain "viallisen osan uuden" eli liimalla kasattu laatikko pitäisi purkaa vasaralla päreiksi. Ei mitään tolkkua. Ja ilmoittivat että 3kk päästä saavat vialliset osat toimitettua joita ei voi edes vaihtaa hajottamatta laatikoita. Pitäkööt tunkkinsa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat