Minkälainen äiti antaa tytölleen nimeksi AADA?

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

Nykyajan muotinimi Venlan lisäksi. On tainnut kivuta suosiossa jo Venlan yli.

Vielä juntimpi muunnos tuosta on A(a)va. Elämänkoululaisten ja työttömien suosiossa.

Poika on sitten tietysti Oliver, Elias tai Luka. Parhaimmassa tapauksessa Luca, ceellä.

esteetikko

Onko tuo nimi edes mikään oikea nimi. On kyllä karmea, tuo mieleen jonkun pissiksen. Kauniita tytön nimiä esim. Taru, Mervi, Sini, Niina, Nella, Ella, Noora jne. Mutta että Aada...... voi hyvä luoja, kamala! Kas kun ei "Naima" tai "Naimi".

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
miksi tosi monet kirjoittaa Ada, yhdellä A:lla?
Eikö ole selkeämpää kirjoittaa niin kuin lausutaan, eli Aada. Ellei toisin mainita?

Sama ongelma on esimerkiksi Pia ja Piia sekä Mia ja Miia -nimisillä. Nimethän kuulostaa puhuttaessa ailtö, että niissä on kaksi iitä. Jos sanoo esim. Pia, niin se kuulostaa käskyltä, kun taas Piia on jotenkin pehmeämpi ja ystävällisempi.

Vierailija

Ei oo todellaistakaan... Kaikenlaisia avaukaisa täällä on puhumattakaan noista kommenteista. Oliskojan syytä hankkia ihan oma elämä.... No toisaalta onhan tiettyjä kommentteja jajuoruja mukava lukea ja nauraa...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En ole varma kirjoitetaanko Ada vai Aada.

Toinen on sellainen ikuisesti-kotona-äiti, eli lapsia jo 7! Työt ei kiinnosta... Asuvat maalla.

Toinen on luomu-teiniäiti, että siis kaikki luomua ja taaperoimetystä jne. Toinenkin lapsi on, eri isälle tietty, eikä iskät ole kuvioissa mukana.

Minusta Ada on ihan sievä nimi, mutta hiukan liian imelä omaan makuuni.

Ja siinäkö ei mielestäsi ole työtä että hoitaa seitsemää lasta?? Itse olen kyllä kuullut useamman kahdenkin pikkulapsen äidin olevan sitä mieltä että töihin paluu kotiäitinä olon jälkeen tuntui melkein kuin lomalle olisi mennyt. Luuletko tosissasi että kodin ulkopuolella työtä tekevä kahden lapsen äiti olisi jotenkin kovempi uurastaja kuin seitsemän lapsen kotiäiti...

Vierailija

Ihmettelisin jos antaisi lapselle nimeksi Raimo. Lapsen ollessa tyttö. Eihän tytön nimessä tytölle ole mitään vikaa. Kun nimikin on vielä noin nätti.

Laitetaanko pieneen pussiin?

Sellainen äiti,joka on kuullut,että sillä ja silläkin ja tuollakin on!Ai niin,pitäisi olla varmaan toinenkin nimi,hmmm hmmm,kävisikö...hmmm vaikka..Sofia,oi,ihana sointi,joo,kellään muulla ei oo varmaan vielä!Alettaisko kohta käyttämään vaikka jo "Beeda"?Tai "Ceeda",Deeda,Eedaa käytetään jo,Fdaa voisi joku koittaa,hei!

Aadakaunisnimi

Akateeminen yliopistossa opettava äiti, joka halusi tyttärelleen kauniin nimen. Kieli ja nimet muuttuvat vuosikymmenten aikana. T: Aada-nimisen tytön äiti

Vierailija

Sellainen äiti, joka rakastaa tytärtään yli kaiken ja haluaa tälle kauniin, herkän ja romanttisenkin nimen.

Mieheni äidin täti oli syntynyt vuonna 1902 ja hänen nimensä oli Aada. Ihanaa, kun nämä vanhat ja kauniit nimet on otettu taas käyttöön. Ne ovat kaikki hyvin erilaisia, persoonallisia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat