Bambi

Tarvitsen neuvoja, onko mahdollista että olen raskaana?

22-24.7 oli kuukautiset pari päivää myöhässä, päivän lyhyemmät kuin normaalisti ja 26. päivä aamulla tuli vielä ehkä teelusikallinen veristä vuotoa, vaikka 25. päivä ei mitään. Oli jo vähän epämääräinen olo ennen kuukautisia, joten 21. päivä tein raskaustestin ja näytti negatiivista.

Nyt pitäisi huomenna olla ovulaatio, jos kierto on normaali. Mutta muutaman päivän on ollut alaselkä kipeä ihan kuin olisi kuukautiset tulossa tai meneillään, lisäksi janottaa ja väsyttää tavallista enemmän ja vajaa viikko sitten paino nousi vuorokaudessa 2kg, eli nesteturvotusta on aika paljon. Tuo selkäkipu nyt vaivaa eniten, ihan samanlaista kuin menkkakipu, ei ole mitään lihasrasituksen tapaista.

Pitäisikö tehdä testi, vaikka kuukautiset oli melko normaalisti aika vasta? Olisi tosi huono ajoitus nyt tulla raskaaksi, joten stressaa kamalasti.

Kommentit (6)

Tyhmä nainen

Yleensä ohjeena annetaan että viikko kuukautisten oletetusta alkamispäivästä tehdään raskaustesti, jotta raskaushormoni jota testillä mitataan olisi noussut. Kaikilla ei silti nouse taso niin että heti näkyisi testissä, itsellä kuukautiset olivat pois kuukauden ennen kun näkyi viiva testissä. Kannattaa odotella. Ei kannata hötkyillä.

Tyhmä nainen

Juurihan kerroit että eivät olleet normaalit. Kun sehän katsotaa viimeisistä normaaleista kuukautisista. Itselläni kesti vain 3 päivää normaalin 5 päivän sijasta ja vuoto oli paljon niukempaa kuin normaalisti. Kävikin ilmi että olin raskaana. On mahdollista jos eivät kerran normaalit olleet, niinkuin tarkasti alussa selostit. Odota vielä hetki ennen kun teet testin, edelleen huomioon ottaen se raskaushormonin nousu kun ei se huippuunsa heti välittömästi raskauduttua nouse.

Bambi

Okei kiitos neuvosta. Ostin testin ja teen huomenna aamulla kun tänään olen jo ehtinyt juomaan aika paljon. Huomenna tulee 35 päivää hedelmöittymisestä, jos niin on tapahtunut, joten pitäisi jo näkyä.

Bambi

Vähän myöhässä, mutta kirjoitan, jos joku samoja oireita kokeva päätyy lukemaan tätä. Toinenkin testi negatiivinen, aika varattu ensi viikolle opiskeluterkkarille. (Olen 25v, jos sillä on väliä.) Aika paljon pelottaa, että löytyy joku naistentauti, jonka takia ei voisi lapsia saada, kun selkeästi on hormonitoiminnassa jotain vikaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat