Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (262)

Vierailija

Eräs samalla paikkakunnalla (Pori) asusteleva sekä normaalissa päivätyössä käyvä mies harrastelee musiikkia ja kiertää eri paikkakunnissa harrastamassa seksiä keikoillaan tapaamiensa naisten kanssa. Samaan aikaa vaimoke ja lapset odottaa nätisti kotona, että ukko palaa reissuiltaan.

Vierailija

Pappi 1. Mies jolla on onnellinen perhe, kolme lasta ja vaimo jonka kanssa ollut 25 vuotta yhdessä. Vanhin lapsista 21v ja nuorin 12v

Pappi 2. Nainen jolla lapsia ja mies.

Miespappi pettänyt jo monesti vaimoaan mutta tämä on viimeinen niitti kun pettää naispapin kanssa. Saattaa naispapin raskaaksikin.
Lapsi syntyy ennen eroa. Nykyään nämä papit ovat töissä samassa kirkossa ja naimisissa.

Eron aikaan mies sanoo ettei Raamatussa kielletä ja petti koska vaimolla liian suuri palkka.

Vierailija

Ex -mies palasi työkomennukselta. Olimme silloin vielä yhdessä ja pienen lapsen vanhempia. Olin kuukausia hoitanut kodin ja lapsen yksin. Pöydälle unohtuneessa digikamerassa oli kymmeniä kuvia toisesta naisesta, myös alastonkuvia ja yhteiskuvia matkan aikana tehdyistä romanttisista reissuista.

Selvisi sekin, että mies oli heti komennukselta palattuaan suunnitellut reissua Pariisiin tämän uuden naisen kanssa. Luonnollisestikaan ei kertonut itse vaan asia selvisi muuta kautta.

Onneksi pääsin irti.

Avokki

Yksi fakta sitten niille jotka jankuttavat " Kun et anna kotona miehelle, menee vieraisiin, oma syysi "

Ei läheskään aina ole niin että puute olisi pettämisen syy.

Oma mieheni petti useasti aikana jolloin meillä oli romanssi kuumimmillaan ja seksiä joka päivä/ aina kun vaan haluaa. Silti piti pettää ( mm ex-työkaverini kanssa joka petti sekä exiään että nykyistä miestään aina kun saa tilaisuuden, kenen kanssa vaan ).

Päätin kumminkin antaa anteeksi ja jäädä, en edes pettänyt kostoksi. Olin niin typerän rakastunut.

Mutta nyt vuosien yhdessä olon jälkeen ajatukseni ovat erit kuin tuolloin vasta rakastuneena.

Edelleen rakastan, koska muuten olisin jo ajat sitten häipynyt.

Mutten enää ajattele että omistaisin mieheni - jos hän tahtoo mennä muiden matkaan menköön.

Edelleen annan anteeksi ..mutta silti en enää jää, vaan pakkaan matkalaukkuni sinä päivänä kun seuraavan kerran kärähtää toisesta naisesta.

Ihme kyllä ei ole nyt pettänyt, olen sanonut suoraan että mitään selityksiä ja puheita ei enää tarvita jos kerran toistuu, sitten ei puhuta sanaakaan, vaan lähden saman tien. Selvä peli.

Olen miestäni paljon nuorempi enkä jää lehdellä soittelemaan jos ero tulee, saan miehen muualtakin heti jos haluan. Olisihan noita rakastajiakin ollut jonoksi asti, jos olisin ottanut.

Yksi

Oma puolisoni aloitti suhteen pitkäaikaiseen työkaveriinsa lastemme ollessa 2 v ja 6 kk, minun hoitaessani lapsia kotona. Nainen oli hiljan eronnut omasta liitostaan ja tiesi varsin hyvin mieheni perhetilanteen. Olivat tavanneet pääasiassa työaikana ja pitäneet hauskaa naisen asunnolla. Iltaisin ja viikonloppuisin sitten ikävöitiin ja kirjoiteltiin.

Kotona ihmettelin miehen kylmäksi käynyttä käytöstä ja vähäistä halua osallistua perhe-elämään. Yritin useita kertoja kysyä suoraan, mikä häntä vaivaa ja sain vastauksena " ei mikään, rakastan" jne. Oloni oli ahdistunut ja yksinäinen, mutta ei ollut keinoja muuttaa tilannetta kun toinen kielsi että onhgelmia olisikaan. Lopulta luin miehen sähköpostit ja selvisi, että on pettänyt kuukausia saman naisen kanssa. Nainen jäi kuin nalli kalliolle, mies katui ja vakuutteli tekevänsä mitä tahansa pelastaakseen perheensä. Olen kuulemma elämänsä rakkaus. Mutta hän ei ollut kokenut saavansa riittävästi arvostusta ja ihailua suhteessamme.

Nyt yli puoli vuotta olemme kärvistelleet asian kanssa. Itse halusin alusta asti erota, mutta asian ollessa itselleni niin suuri järkytys ja meillä ollessa kaksi hyvin pientä lasta, en ole pystynyt viemään eroa toteen. Mies kieltäytyy eropäätöksestä ja haluaa jatkaa, joten vastuu jää minun harteilleni.

Kuluneet kuukaudet ovat olleet elämäni raskainta aikaa. Pettäminen on loukannut niin paljon, että sitä on vaikeaa edes kuvata. Kaikki mitä halusin ja rakastin tuhottiin kahden ihmisen itsekkyyden myötä. Olin itse sitoutunut mieheen ja perheeseen, enkä olisi ikimaailmassa osannut kuvitella, että joku (saati hän) pystyisi moiseen.

Olen kyllä ihmetellyt myös naista. Nätti, nuori, korkeakoulutettu ja hyvässä duunissa. Mutta oikeasti, minkälainen nainen ryhtyy suhteeseen tietäen, että toisella on kotona pienet lapset?

Ksnns

Luin kännykän koska paljastui että hänellä oli toinen kännykkä. Ei huomannut kadonneen ja mitä löytyi. Viestejä astob kuin paikan sopimus viestejä naisten kuin miehien kanssa. Luin keskustelut mitä mieheni oli toisille miehille puhunut ja olen vieläkin järkyttynyt.. väitti aina ja nauroi jos joku oli homo. Olikin itse piilo? Viesteissä huomasin että kiesi myös itse asian "ei tehdä sitten mitään homo juttuja mut peppu käy ???" Eikö se ole jo aina selvää.

No tällainen yllätys ja videoita eri naisten kanssa. Viha nousi ja mies lähti kun leppä kengäs. Kerran olin osannut epäillä ja sitäkin väitti vanhaksi ystäväkseen ja että olin sairas.

Oikeassa olin.

Ja nyt onnellisempi kuin koskaan!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat