Miten teillä on varaa ostaa näin paljon joululahjoja???

Sivut

Kommentit (35)

Heillä kun monesti " lähtee vähän mopo käsistä..." Ymmärrettävää kyllä kun on kyseessä ainoa lapsenlapsi.

Itse annamme myös kaksi lahjaa, kummeilta tulee yksi ja muutamilta muilta tutuilta pari pakettia lisää. Siinä on mielestäni ihan riittävästi jos yhteensä kymmenenkin pakettia saa.

Leluista mieluisia on kuitenkin yksi tai kaksi eniten toivottua ja muut jäävät oman onnensa nojaan.

maaseudulla jouluna esim. hevoset ovat saaneet jotain ylimääräistä herkkua, ja se on ihan nätti traditio. Sama juttuhan se on lemmikkien kanssa. Miksi joku viittii tämmösestäkin vetää herneet nenuunsa?

60 lahjaa. Kertoi vielä, että lapsi jaksaa keskittyä kaikkiin innolla ja olla kiitollinen jokaisesta ja kaikkien avaamiseen ja ihastelemiseen käytetään aattona aikaa =) Jos lahjan avaamiseen, ihasteluun ja siihen keskittymiseen kuluu kuhunkin viisi minuuttia, tässä perheessä käytetään aatosta viisi tuntia lahjojen jakamiseen. *reps*

paljon lahjoja, koska osa on kumminkin sellaisia jota muut eivät tarvitse. Joulussa on tärkeää olla perheen ja suvun kanssa ja antaa toisille aikaa.

Elokuun äheltäjä

Moikka,

Itse aloitin joululahjojen oston nyt kesä alennusten aikaan. Monissa nettikaupoissa jo alennetuista hinnoista alennuksia (esimerkiksi ellos -50% lisä alennus ). Miehen perheelle lähinnä kohdistuu, se lahjabuumi heillä on oikeesti jotain älytöntä - ja kerta tiedän että miehellä on tärkeää että muistaa takaisin, niin olen päättänyt auttaa ja budjetoida tätä hommaa, samalla kuitenkin tarjoten ihmisille laadukkaita ja käytännöllisiä lahjoja tekemällä juurikin ostot ajoissa alennusten aikaan.

Yhteensä lahjoja muille tulee noin 20, joista lasten lahjoja 8. Budjetti näille on yhteensä 200 eurossa, joka maksetaan puokkiin.
Oikea hinta lahjoilla arvioisin olevan 600 euron kieppeillä.
Esimerkkinä, parisängyn pussilakanasetti pvh 100 €, nyt 25€. Suuri näyttävä vaasi 5€, ovh 35€..jne.

Tämän lisäksi ostamme 2 lapselle jotain max 100 eurolla yhteensä, ja toisillemme 60 eurolla. Lasten lahjat hommataan lähempänä joulua, osaavat lähempänä sanoa mitä haluavat.

Teen koristeellisia lahjapakkauksia, laitan mukaan itse tehtyjä kortteja, pipareita.. Sydäntä ja tunnelmaa.

Nyt kun joululahjoista puuttuu enää netistä tilattavat 3 lahjaa + lasten lahjat, voi tulevan joulunajan viettää enemmän levollisissa merkeissä kuin ostarilla juoksennellessa ihmis tungoksessa. Kannatti olla hullu ja äheltää elokuussa :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat