Mistä tunnistatte, että joku mies on teihin vähän ihastunut? :)

Sivut

Kommentit (49)

Katseet kohtaa usein ja tosiaan, on kuin sinua ei olisikaan.

Näin käyttäytyi mies, joka ei kuulema ollut mitenkään minusta kiinnostunut, mutta nyt olemme yhdessä;)

Minä olen miettinyt samaa asiaa kohdallani. tilanteeni on siis tämä, kaveripiirissäni on perheellinen mies. Olemme samaan áikaan ulkoiluttamassa lapsia, istutaan porukalla kahvilla. Meillä on ollut muutaman kerran seksiseikkailuja baari-illan jälkeen. oletin kyllä että siihen se homma jääkin. mutta edelleen tulee facebookissa viestiä millon mitäkin. huomioi lapsiani todella paljon ja vähän lelliikin niitä. Kyselee aina kaikkea,varsinkin et millon miesystävä mahtaa taas meille tulla. lumisotasilla ollaan tuolla ja aika herkkään jää maleksimaan ulos meidän kanssa. Sitten meillä on sellasia ns. omia juttuja joita kukaan muu ei oikein tajua, ja niitä aina heittelee muiden ollessa paikalla. TUnteistakin on joskus humalapäissään puhuttu, en tiedä sitten onko niitä oikeesti vai mitä leikkiä tämä kaikki loppujen lopuksi on.

Mikään näistä ei sikäli "pidä paikkaansa", että ihmiset ovat todella erilaisia, myös miehet! Ujot ihmiset eivät näytä helposti tunteitaan, kun taas ulospäinsuuntautuneemmat ilmiasevat niitä hyvinkin suoraan ja avoimesti. Esim. turkkilaiset miehet eivät peittele tunteitaan, mutta suomalaiset ovat keskimäärin hyvinkin paljon ujompia ja pidättyväisempiä, eivätkä tunteitaan hevin paljasta. Lisäksi jos itse on ihastunut johonkin ihmiseen, tekee helposti virhetulkintoja, jos alkaa vahtimaan toisen eleitä ja ilmeitä. Itse olen sellainen ihminen, että tunteitani voi olla mahdoton arvata ulospäin. Olen joskus kärventynyt rakkaudesta ilman, että rakkauteni kohde olisi siitä saanut tietää. Itsesuojeluni on niin vahva. Minut on myös suoraan torjuttu sellaisessa tilanteessa, kun mielestäni merkit viittasivat selkeästi jonkinlaiseen ihastumiseen ja flirttiäkin oli takana. Ihminen on häilyväinen. Ehkä paras tapa paljastaa jonkinlainen ihastus on tavata joku ihminen sattumalta, yllättäen, jolloin reaktio voi paljastaa, kun ei ehdi laittaa defenssi-ilmeitä päälle.

Vierailija

Olen lukenut kehonkielestä paljon enkä hullua hurskaammaksi tullut. Siihen päättelyyn tosin että jos mies ei sanallisesti ilmaise mitään mielenkiintoa suoraan, hän ei ole kiinnostunut. Ei ainakaan tarpeeksi. Hymyt sun muut ovat ainakin omalla kohdallani olleet vain ystävällisyyttä tai flirttiä sen vuoksi että oma ihastumiseni on huomattu.
Se onkin ikävä asia. Olen tottunut olemaan aito itseni ja tunteideni piilottaminen on vaikeaa. En ole ujo mutta ihastuksen kohdalla kykenemätön järkevään käytökseen. Ikääkin jo lähemmäs 40 vuotta.
Asian tekee inhottavaksi myös se että olen vähän aikaa sitten joutunut antamaan pakit miehelle joka suoraan sanoi pitävänsä minusta. Nyt ajattelen olevani yhtä ahdistava tapaus oman ihastukseni kohdalla.

Vierailija

Eräs mies viestittelee harrastukseen liittyen, mutta asioista, jotka eivät ole kauhean tärkeitä eli ei olisi pakko viestitellä. Mies ei puhu mun äidinkieltä, mutta on pariin otteeseen aloittanut viestittelyn äidinkielelläni. Ekan kerran jälkeen kommentoin, että olin vaikuttunut ja sanoikin halunneensa tehdä vaikutuksen. Tulkitsen tämän siten, että kiinnostusta olisi. Mitä mieltä olette? 

Vierailija

Mistä tunnistaa,että joku puberteetti-problemainen yrittää kysellä tällaista kysymystä? No,sen vaan tunnistaa...Kysy suoraan siltä jani-mikko-petteriltä,sitten vaikka välitunnilla.=D

Vierailija

Vanhanainen kirjoitti:
Että antaa olla vaan ja painu mökille piiloon. Turha uneksia palavasta rakkaudesta ja unelma miehistä. Ei semmosia ole...
Näinkin voi olla.Mutta tuppaa monesti se juna kulkemaan takaisinkinpäin,vaikka olkoonkin VR.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat