Sivut

Kommentit (277)

Vierailija

Jos ihmiset saatte näitä pettämistapauksia tietoonne, niin miksi ette käräytä heitä ja saata totuutta uhrien tietoon? Vääryydestä ja pahanteosta tulee rangaista. Ei ole oikein eikä se mitään suojelemista, että antaa uhrin olla autuaan tietämätön kaikesta.

Sellaista välineurheilua

On niin herkullinen aihe, että täytyy kertoa omakohtainen kokemus:

Oltiin seurusteltu silloisen miehen kanssa melkein 5 vuotta. Suhteessa oli joitakin hämäriä juttuja mitä ihmettelin tasaisin väliajoin. Muun muassa se, kun mies ympäriinsä valitteli kun en muuttanut hänen asuntoonsa asumaan, mutta kuitenkin minulle aina sanoi ettei minun tavarat mahdu sinne ja näin ollen piti takaovea koko ajan auki. Vakuutteli kuitenkin meidän joku päivä asuvan siinä asunnossa kun järjestellään vähän!

Lopulta pettäminen paljastui minulle niin, että satuin vilkaisemaan yöpöydän laatikkoon ja "tampereen palaverireissulle" oli lähtenyt mukaan meidän petipuuhatarvikkeita. Hölmö mies, kun ei tajunnut pakatessaan ne mukaan, että minä saattaisin huomata :D Eikä sitä tarvinnu kauaa facebookia lärätä niin tajusin kehen mies lähti sit meidän petipuuhatarvikkeita testailemaan :D Sillon ei naurattanut, mutta tänä päivänä kylläki jo, ja ällöttää että kuka "rakastaja" suostuu vanhoihin vermeisiin! Niin nuuka mies ei raaskinut ostaa uusia tarvikkeita. Terveisiä vaan tutuille, jotka tämän tapauksen tunnistaa ja muistaa :)

Vierailija

246. viestin kirjoittajalle:  Entäpä jos sinun moraalia testattiin? Jos olisitkin lähtenyt leikkiin mukaan, niin lähtö olisi tullut, ei sänkyyn siskon kanssa vaan tyttöystävä olisi narauttanut saranat ovesta toiseen suuntaan.

579

Ehkä järkyttävin tietämäni tapaus oli, kun eräs Rauno oli juhannuksena 2004 lähdössä Nissan Bluebirdillä mökille Rantasalmelle. Juuri kun Rauno käynnisteli makkara- ja olutlastissa ollut Nissania, kytkin petti ja matka jäi siihen.

Vierailija

Pettänyt vaimoaan skitsofreenikon kanssa, tosin selvisi vasta myöhemmin ko. naisen mielenterveysongelmat. Merkkejä tosin ilmassa jo aikaisemmin, laittoi hävyttömiä pitkiä maratontesktareita vaimolle ja myös miehelle kiristäen ja uhkaillen tätä. Teki perättömiä ilmoituksia, joita on tehtaillut aikaisemminkin. Miehestä muka vaikea erota ko. naisesta kun ihastunut tähän, siis ihastunut kaikkien näiden tempausten jälkeen jotka kohdistuivat myös miehen perheeseen. Sairas nainen, pitäisi juosta karkuun ja kovaa jos olisi itsesäilytysvaistoa jäljellä.  

Vierailija

Nainen vei miehelleen töihin eväitä, mies avasi oven alaston nainen perässään. Mies pettää edelleen, nainen ei tiedä muuta, kuin tuon kerran.

Tyyppi ilmoitti saaneensa minulta klamydian. Kävin sp testeissä eikä ollut taudin tautia, miten olisi voinut ollakkaan, kun mulla ei muita ollut ja tyypin kanssa kumi aina käytössä? Tässä vaiheessa vaikersi, että joutui kertomaan kihlatulleen!!!????? Joka myöskin oli ollut terve, eli tyypillä oli useampi eukko kierroksissa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat