Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihminen

Oon 13v tyttö saan valvoo vaikka koko yön jos huvittaa välil käyn syömäs vaik äiti nukkuu. Ku ei oo aami herätyksiä ku en käy koulus nii en oo kyl ollu nyt hirveemmi kavereiden kaa mut yleensä tuun kotiin ku huvittaa tai siihen saakka ku kaverit voi olla. Viikonloppusi en välttämäträ tuu kotii ku oon ryypäää nii en kehtaa tulla kotii.

Eiherranjumala

Haha kuules itse olen 14 vuotias ja jos äitini ei olisi varmistamassa, että menen 22:30 sänkyyn, niin en kuules olisi sängyssä edes klo 4:00 vielä. Tosin olen somessa vielä klo 2:00 yöllä joten takavarikoipaaka vielä ne teinienne puhelimet ja laitteet!

IsästäEnPidäÄitiJoo

Itse olen 13v poika (täytän 14 tänä vuonna) isäni käskee 20.00 syömään ja sitten hampaat.
Yleensä kello 20.30 isä käskee nukkumaan.
Isä huutaa ihan jatkuvasti ja kiroilee todella paljon. Tietokonepelejä en saa pelata ja jos näkee mut puhelimella valittaa.
Äidin luona saan olla kavereilla ,nukkumaanmenoaikaa ei oikeastaan ole , mutta äiti sanoo mee pesee hampaat 21-22 aikaan.Pidän äidistäni ja siellä olemisesta paljon enemmän kuin isän luona. PS: Harrastan jalkapalloa

lukija

kaheks kotiin ja puol kymmeneltä sänkyyn ilman puhelinta. lukea saa vaikka yhteentoista, jos puhtia löytyy. itse luin lapsuuteni ja hahmoitus ja kielitaito keskiarvoa paremmat. LUKEMINEN KUNNIAAN

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat