Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toiset tykkää samaa sukupuolta olevista ja toinen lapsista. Outo homma, että toiset vaan viedään hoitoon.

Kommentit (25)

homous löytyy sairausluokitus ICD 10:stä, niin löytyy myös heteroseksuaalisuus sekä pedofilia, eli sairausluokituksen mukaan, kaikki seksuaaliorientaatiot voidaan diagnosoida sairauksiksi.Sairausleiman leiman lisäksi pedofilia on rikos, mitä taas heteroseksuaalisuus ja homoseksuaalisuus eivät ole.Mutta siis sairauksia ovat kaikki.

Jos kaksi yksilöä ei jostain syystä halua / kykene elämään elämäänsä vastakkaisen sukupuolen kanssa. Jos kaksi yksilöä jostain syystä haluaa pysyvän ihmissuhteen jonkun kanssa. Jos kaksi samaa sukupuolta olevaa yksilöä elää keskenään harmoniassa ja haluaa myös seksuaalista läheisyyttä.

On, mutta mitäs sitten? Se on vähän sama juttu kuin usko. Antaa toisten olla uskossaan onnellisia, kunhan eivät tyrkytä sitä muille.

Mutta pitääkö sitä päästä naimisiin? Kyllä laillinen virallistaminen raha-asioiden hoitamisen tasapuolistamiseksi pitää riittää. Tai pitääkö saada hedelmällisyyshoitoa tai adoptio-oikeus? Ei, silloin asia koskee jo jotain muuta henkilöä, eikä tältä kysytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on vaikea nähdä ees pedofiliaa sairautena. Lapseen sekaantuminen on aina väärin, mut kuten muutkin seksuaaliset suuntautumiset, niin se on sisäsyntyistä. Kenestäkään ei voi tehdä homoa, heteroa, transsukupuolista jne.

sano minun sanoneen... ennen sai siihen sairauteen hoitoa ja suurin osa parani. kai siihen saa nykyäänkin hoitoa jos haluaa. se kai on jotenkin hienoa ja trendikästä olla hintti.

F66 Sukupuoliseen kehitykseen ja suuntautumiseen liittyvät psyykkiset häiriöt ja käytöshäiriöt

Psykiska störningar och beteendestörningar sammanhängande med sexuell utveckling och orientering

Perturbationes psychologicae et modi se gerendi ad formationem et orientationem sexualem adjunctae

Synonyymit* Suomenkieliset

o Psykoseksuaalisen kehityksen häiriöt

* Latinankieliset

o Perturbationes formationis psychosexualis

o Perturbatio orientationis psychosexualisHuomautuksetSukupuolista suuntautumista sinänsä ei tule pitää häiriönä. Tämän ryhmän koodeilla ilmaistaan seksuaalisen kehityksen tai suuntautumisen tyyppi silloin, kun kehitys tai suuntautuminen on ihmiselle itselleen ongelmallinen.

&Huom!

Tämän ryhmän koodeissa ilmaistaan viidennellä merkillä onko suuntautuminen hetero-, homo- vai biseksuaalinen. Biseksuaalisen tilan koodia tulee käyttäää vain, jos on olemassa selvää näyttöä seksuaalisesta kiinnostuksesta kumpaakin sukupuolta kohtaan.

LukuV Mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöt F00¿F99

RyhmäF60¿F69 Aikuisiän persoonallisuus- ja käytöshäiriötF63¿F69 Muut aikuisiän persoonallisuus- ja käytöshäiriöt

Pedofiliassa on vain yksi halukas, aikuinen. Tuo aikuinen satuttaa, loukkaa, tuhoaa ja raiskaa lapsen.

Homoseksuaalisuudessa on kaksi halukasta . He harrastavat seksiä molempien tahdosta. Ketään ei tuhota, loukata tai raiskata.Kerrotko siis miten noita voi verrata?

sivistymätön ihminen. Mitäköhän sille voisi tehdä? Ei taida löytyä parannuskeinoa tuohon tyhmyyteen, mutta sivistää voisit koettaa itseäsi!

Vierailija 1

Miks kaikki ylistää niitä hinttareita? Mitä ihmeellistä niissä nyt on? Ne vaa on mielisairaita ihmisiä joil ei oo muut tekemistä ku olla hyypiöitä ja vitun ärsyttävii ja norkoilla pride hintti kulkueissa ja kuulla Tuuren musaa ja ne o sellasii draamaqueeneja.... On rasittavaa sakkia... Jos synnyt munat haarojen välissä, käyttäydy ku mies, jos emätin haarojen välissä, oo nainen! Se on sairaus. Ja kuka on kiinnostunu siitä että kuka on hintti?! Mutku ripittää kaikesta ja meluaa ja nauraa ku hyypiöt... Homoudesta pitäs passittaa hoitoon pitkäks aikaa.

heipparallaa

suuri osa bedofiileistä on homoja,kaikki bedofiilit eivät ole homoja.homoilu särkee ihmisoikeusjärjestystä ja omatuntoa joten helposti homoista tulee bedofiilejä.homot ja bedofiilit ovat siis lähellä toisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat