Homous on sairaus, niin kuin pedofiiliuskin on.

Sivut

Kommentit (25)

Pedofiliassa on vain yksi halukas, aikuinen. Tuo aikuinen satuttaa, loukkaa, tuhoaa ja raiskaa lapsen.

Homoseksuaalisuudessa on kaksi halukasta . He harrastavat seksiä molempien tahdosta. Ketään ei tuhota, loukata tai raiskata.Kerrotko siis miten noita voi verrata?

sivistymätön ihminen. Mitäköhän sille voisi tehdä? Ei taida löytyä parannuskeinoa tuohon tyhmyyteen, mutta sivistää voisit koettaa itseäsi!

Vierailija 1

Miks kaikki ylistää niitä hinttareita? Mitä ihmeellistä niissä nyt on? Ne vaa on mielisairaita ihmisiä joil ei oo muut tekemistä ku olla hyypiöitä ja vitun ärsyttävii ja norkoilla pride hintti kulkueissa ja kuulla Tuuren musaa ja ne o sellasii draamaqueeneja.... On rasittavaa sakkia... Jos synnyt munat haarojen välissä, käyttäydy ku mies, jos emätin haarojen välissä, oo nainen! Se on sairaus. Ja kuka on kiinnostunu siitä että kuka on hintti?! Mutku ripittää kaikesta ja meluaa ja nauraa ku hyypiöt... Homoudesta pitäs passittaa hoitoon pitkäks aikaa.

heipparallaa

suuri osa bedofiileistä on homoja,kaikki bedofiilit eivät ole homoja.homoilu särkee ihmisoikeusjärjestystä ja omatuntoa joten helposti homoista tulee bedofiilejä.homot ja bedofiilit ovat siis lähellä toisiaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat