Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (20)

Lyhyt pätikkä ja painoa lähes 80kg.

Surku tulee.... mutta minkäs voit kun äiti antaa välipalaksi paketin meetvurstia ja puoli litraa suklaavanukasta päälle.

Painoin viimeisilläni raskaana tuon 70kg.Tiedän pari henkilöä, jotka ovat olleet lapsena pyöreitä ja murrosiän aikana laihtuneet normaalimittoihin. Nämä ovat kyllä miehiä, en tiedä vaikuttaako asiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mar_i:

Lainaus:


Kuulostaa raa' alta, mutta se on totuus. Ja itse pidän lapsen lihomista vanhempien " syynä" . Tietysti myös geeneillä on näppinsä pelissä, mutta ninku noin geenit huomioiden.


tytöllä on masennusta tmv. mitä se sulle kuuluu?On kyllä aika omituista. ite olen 158cm ja 47kg.

En edes raskaana ollessani painanut läheskään noin paljoa.

Kuulostaa raa' alta, mutta se on totuus. Ja itse pidän lapsen lihomista vanhempien " syynä" . Tietysti myös geeneillä on näppinsä pelissä, mutta ninku noin geenit huomioiden.

Vierailija:

Lainaus:

Miten 13 v. tyttö voi painaa 70 kiloa
Säänölliset hampurilais-/kebab-/pizza-ateriat ja reilut jälkkärit siihen päälle. Välipalaksi karkkeja. Ja jos joskus oikein ollaan terveellisiä, niin ostetaan kiinalaista koska siinähän on vihanneksia.

Kaikki tietenkin huuhdotaan limulla alas.Ihmekö tuo sitten.

samanpituinen ja painoinen. Lihavahko lapsi siis, mutta synnyin neljä kiloisena ja vauvasta asti ylipainoa kertynyt. Perinnöllistä kai.Jos kilot tulleet noin nopeasti niin sanoisin, että murrosiän hormonaaliset syyt sekä huono ruokavalio.Tyttö on lihavahko, mutta ei sairaalloisen lihava.

Monessa perheessä ns kunnon ruokaa ei laiteta lainkaan vaan lapset ja nuoret elävät eineksillä, pitsalla, hampurilaisilla, sipseillä, karkilla ja limulla. Kyllä siinä on sitten turha ihmetellä miksi nuori lihoaa.

ON SIINÄ KANS KANNUSTAVIA AIKUISIA,TÄÄ ON JUST TÄTÄ !oon ite 14v 170cm 67kg enkä ole liian lihava. Harrastan urheilua viikottain ja tässä voi olla sama ainahan voi tietenkin herkkuja vähentää. Mutta tääkin oli kysymys ja monet nuoret aattelee just tätä samaa niinku esim minä,oon nyt lopettanu sen kasvaessa ja hyväksyn itteni. Aikuisilta kaivattais vaan semmosia positiivisia vastauksi esim : herkkujahan voi aina jättää pois ja ruveta liikkumaan enemmän . eikä heti olla syyttämässä ja haukkumassa,jos luut ja lihakset on isot ja urheilee niin sillon on pituus ja painokin isompi,kyllä sen nyt tyhmäkin älyää jos joka puolella on läskiä että on lihava..eri asia. ÄLKÄÄ VERRATKO TEIDÄN OMIIN LAPSIINNE JOITA VAHDITTE VARMAAN JOKA SEKUNTTI MITÄ SUUHUNSA LAITTAA.Ei haittaa jos painoa on hieman liikaa koska sen saa vähentämällä herkkuja,mieluummin niin ku,et on liian laiha.. Terveiset vaan teille ! (:

fatty

heip, ylipainoinen 80 kiloa painava 15v täällä. itellä paino johtuu lähinnä geeneistä, lääkityksestä ja olemattomasta motivaatiosta liikkua. liikunta tuntuu pahalle, kun on niin painava että mikään ei tunnu hyvälle,joka silloin vain vähentää sitä liikkumista. oon yrittänyt pakottaa itteäni vähän väliä uimaan tai lenkille, mutta harvemmin niitäkään tulee tehtyä. toivon että jonain päivänä mä viel otan itteeni niskasta kiinni ja teen asialle jotakin.

Vierailija

Painoin 13-vuotiaana 65 kg, vaikka harrastin joka päivä liikuntaa. Nyt 2 lapsen jälkeen 60 kg. Olen 165 cm pitkä. Sen sijaan monet lapsena ja teininä laihat tutut ovat nykyisin ylipainoisia.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat