Sivut

Kommentit (20)

ON SIINÄ KANS KANNUSTAVIA AIKUISIA,TÄÄ ON JUST TÄTÄ !oon ite 14v 170cm 67kg enkä ole liian lihava. Harrastan urheilua viikottain ja tässä voi olla sama ainahan voi tietenkin herkkuja vähentää. Mutta tääkin oli kysymys ja monet nuoret aattelee just tätä samaa niinku esim minä,oon nyt lopettanu sen kasvaessa ja hyväksyn itteni. Aikuisilta kaivattais vaan semmosia positiivisia vastauksi esim : herkkujahan voi aina jättää pois ja ruveta liikkumaan enemmän . eikä heti olla syyttämässä ja haukkumassa,jos luut ja lihakset on isot ja urheilee niin sillon on pituus ja painokin isompi,kyllä sen nyt tyhmäkin älyää jos joka puolella on läskiä että on lihava..eri asia. ÄLKÄÄ VERRATKO TEIDÄN OMIIN LAPSIINNE JOITA VAHDITTE VARMAAN JOKA SEKUNTTI MITÄ SUUHUNSA LAITTAA.Ei haittaa jos painoa on hieman liikaa koska sen saa vähentämällä herkkuja,mieluummin niin ku,et on liian laiha.. Terveiset vaan teille ! (:

fatty

heip, ylipainoinen 80 kiloa painava 15v täällä. itellä paino johtuu lähinnä geeneistä, lääkityksestä ja olemattomasta motivaatiosta liikkua. liikunta tuntuu pahalle, kun on niin painava että mikään ei tunnu hyvälle,joka silloin vain vähentää sitä liikkumista. oon yrittänyt pakottaa itteäni vähän väliä uimaan tai lenkille, mutta harvemmin niitäkään tulee tehtyä. toivon että jonain päivänä mä viel otan itteeni niskasta kiinni ja teen asialle jotakin.

Vierailija

Painoin 13-vuotiaana 65 kg, vaikka harrastin joka päivä liikuntaa. Nyt 2 lapsen jälkeen 60 kg. Olen 165 cm pitkä. Sen sijaan monet lapsena ja teininä laihat tutut ovat nykyisin ylipainoisia.

Vierailija

Mä painoin tuon ikäisenä sen verran. Pituutta 169 cm. En ollut lihava, mutte laihakaan. Leveät hartiat ja leveä lantio. Astma tietysti vähensi liikkumista mutta mielestäni paino oli ihan ok. Ei bmi:kään ollut ylipainon puolella vielä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat